Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

Jacobo Arbenz

22. 3. 2010 15:14
Spousta času

Chlap má spoustu času pro odebrání vzorku slin, nebo vlasů, či co je k testu potřeba. Žena u dítěte přece nesedí nepřetržitě; stačí, aby si šla odskočit a vše je hotovo. Těch pár tisíc korun rozhodně stojí za klid na duši. Pokud mám pochybnosti, udělám to. Když pochybnosti nemám, pustím to z hlavy a už se k tomu nikdy nebudu vracet.:-)

0 0
možnosti
V

Vikina2

22. 3. 2010 16:08
Re: Spousta času

Mladí otcové nejsou žádní roboti, aby hned mysleli na nejhorší a riskovali těžké uražení své choti, když budou jen tak pro jistotu požadovat test. Mnozí pojmou podezření až mnohem později, jednak kvůli podobě, jednak se to z chování ženy dá poznat.

Navíc, článek je o něčem jiném, je to o právní pakultuře tohoto zločinného státu. Přinutit někoho k otcovství je prostě zločin, za chvíli nám budou přidělovat k adopci povinně romské děti, aby na ně stát nemusel vyplácet dávky.

0 0
možnosti
S

samboush

22. 3. 2010 15:04
Tak clovek chyby dela

Nevera sem , nevera tam. Ale to jestli bude chlap zivit kukacci mlade, by melo byt ciste na jeho uvazeni. A pokud se kdykoli prokaze , ze to jeho dite neni, nemel by k nemu mit ani zadny povinnosti. Proste mit moznost rici, tak na tohle pecu.

Jinak osobni nazor muj, je ze pokud na to mam tak proc nemit vic deti i s ruznejma zenskejma, ale musim mit moznost se o vsechny postarat.

0 0
možnosti
JA

Jacobo Arbenz

22. 3. 2010 14:31
Manželství

Doufám, že výše uvedené platí pouze pro manželství. Byl bych opravdu nerad, aby mě nějaká podivná dorota, kterou jsem v životě neviděl, označila jako otce svého dítěte. A vzhledem k  tomu, že dítěti je například 6 let a doposud jsem zájem o určení otcovství neprojevil, žádný DNA test se konat nebude. Vš v nejlepším zájmu onoho dítěte.;-D

0 0
možnosti
V

Vikina2

22. 3. 2010 16:10
Re: Manželství

Zákon stanovuje lhůtu 6 měsíců po té, co se to otec dozví.

0 0
možnosti
L

Luisa

22. 3. 2010 14:28
Jsem pro, aby test DNA,

resp.určení otcovství nebylo limitováno žádnou lhůtou...

Ovšem KAŽDÉMU muži, který se o ženách vyjadřuje jako o "dorotách", bych přála aspoň jedno kukaččí dítě :-):-):-).

Za ten nadpis antikarma Rv

0 0
možnosti
JA

Jacobo Arbenz

22. 3. 2010 14:34
Re: Jsem pro, aby test DNA,

Dorota je označení pro povětrnou ženu. Autor má na mysli nevěrné ženy, nikoliv ženy jako celek.:-)

0 0
možnosti
BH

BoboHml

22. 3. 2010 14:18
Nechci paušalizovat a nemohu to ten starý

článek najít(asi nepíšu ta správná slova),ale byl o tom,že se žena v cca dvou letech dítěte rozvedla a vzala si milence.Klidně řekla exmanželovi,že dítě není jeho.A on protože měl velký příjem měl vyměřeny vysoké výživné cca 5 nebo 6 tisíc,už si nepamatuji,ale hlavně tam i psali,jak si o zvýšení žádala snad každý druhý rok.Dítě mu ani nepůjčovali a po cca třech letech mu i zakázali styk,že by to ohrozilo vývoj dítěte,protože si ho nepamatuje či něco takového.

Takže určitě pěkně vypečené ženské existují.;-€;-O

0 0
možnosti
P

Pavel_D

22. 3. 2010 14:12
Ajta, středověk!

Když už, vážení komentátoři, kdož jste bez viny, hoďte si kamenem.

Nyní bych nabídl hledisko matky přírody. Prvobytně pospolná společnost byla heterogamní - polygamní a vůbec každý s každým, neb z hlediska genetického bylo co nejvýhodnější míchání co největší. Aby to dalo vzniknout jedincům co nejlépe vybaveným pro další život. Když mnohem později vznikly uzavřené společnosti (vesnice), kde se míchalo pokrevní příbuzenstvo, vedlo to k degeneracím, jejichž následky vidíme i na některých dnešních komentátorech.

Jako typická kukáččata uveďmě např. Jana Nerudu nebo Boženu Němcovou. Takže milí Čecháčkové, až se Vám z dítka vyklube druhý Einstein nebo Leonardo, Picasso, Emča Destinová, Dalí, Smetana, Karel IV (už aby!), Křižík, Čapek atd., buďte rádi. On i nějaký ten Louis Armstrong nebo Freeman by neškodil, ale to už by se dost těžko zdůvodňovalo. Ale i tak, své děti milujte a vychovávejte, a na původ nehleďte.

Neboť v naší vlasti se odehrávají nemravnosti nesčíslněkrát větší!

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

22. 3. 2010 14:19
Re: Ajta, středověk!

Hurá do budoucnosti o krok zpět.

Jen pro tvou info ve středověku když byla žena nalezena v jiný posteli tak byla veřejně zbičována R^

0 0
možnosti
JP

Jerry of Kadan

22. 3. 2010 14:01
Pokřivené argumenty

Podle logiky některých dam tady v diskusi, že by dítě nemělo trpět činy svých rodičů, by bylo také v pořádku, aby rodič zloděj nebyl trestán vězením, ani by nemusel vracet již utracený lup, protože by tím trpělo dítě. Přijde na čas o jednoho rodiče a trpí hmotnou nouzí, když se splácí ukradené. A co teprve psychická újma, kdy dítě zjistí, že je rodič zloděj-společenský vyvrhel? Proto by jste dámy měly navrhnout zákon, který zakazuje stíhat a trestat zloděje, co mají děti! Co si dámy dát hadr na hlavu a zhluboka dýchat? :-P

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

22. 3. 2010 14:07
Re: Pokřivené argumenty

R^

0 0
možnosti
JC

Jarcho

22. 3. 2010 13:54
Dřív to mohly ženy utajit, a tak to tajily.

Dnes se to už ale utajit nedá, ta pravda dříve či později vyjde najevo. Nejvíc o testy paternity prý žádají babičky. Tedy matky otců. Ty si totiž o svých snachách iluze nedělají, protože znají sebe a své kamarádky.

 Dřív hematologové uváděli, že 10 % provorozených a 24 % druhorozených dětí nemohou mít otcem toho, kdo je jako otec zapsán. To bylo ale před DNA texty. Dnes bude to číslo počtu "kukaččích dětí" nižší, protože ženy už musí počítat se snadnou odhalitelností a velkým rizikem i náhodného zjištění při onemocnění dítěte a potřebě transfúze nebo transplantace.

Domnívám se ale, že kukaččí děti jsou mnohem víc interruptovány. Protože ta zahýbavá žena ví, že otcovství dítěte zplozeného milencem by dříve či později bylo odhaleno a ona by musela "něco" vysvětlovat, tak jde na interrupci, když ví, že manžel se to nedozví. Manžel nemá právo dovědět se, že jeho žena není v nemocnici s nějakými "ženskými potížemi", ale na interrupci! Otců se totiž na souhlas s interrupcí nikdo neptá.

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

22. 3. 2010 13:58
Re: Dřív to mohly ženy utajit, a tak to tajily.

R^

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

22. 3. 2010 13:42
......

To je pořád dokola, co třeba ten otec který neví že má dítě. Ten má asi největší újmu.

0 0
možnosti
P

polibek

22. 3. 2010 13:44
Re: ......

ale nemá, neví o něm;-D

0 0
možnosti
RK

Roman!

22. 3. 2010 13:13
dyť je to fuk

dyť je to jedno, jestli chlap platí na dítě, které není jeho, a na to jeho, mu platí někdo jinej ;-D

Kdyby byli testy, tak by platit nemusel na to svoje, ale musel by platit na to, o kterém neví.

Jinými slovy mám dvě děti. Jestli je vychovávám někomu jinému, tak díky těm, kteří vychovávají ty moje pravé :-)

PS: trochu vážně. to není ochrana těch slepic, ale těch dětí, které se ti nevybrali.

Když si najdeš kukačku, tak dobře ti tak. :-P

0 0
možnosti
P

polibek

22. 3. 2010 13:14
Re: dyť je to fuk

R^V

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2830x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.