Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

parat

13. 9. 2009 15:01
Jasný důkaz je na stole

radar a uhýbání Sovětskému svazu. To má na mysli Putin, když mluví o Rusku. Podpora komunistů v Brdech! Je toho snad málo? A vykrucování si nechte na na vaše stranické sjezdy! Proč podporujete komunistické antiradaristy? Není podstatné zda třeba vůbec nebude. Ale že jste se přihlásil k sovětské obžalobě spolu s Neoralem a komunisty z Brd! Takže nikoliv žvásty, ale činy hovoří, pane Paroubku!

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

12. 9. 2009 20:02
V dalíkismu jsou směšní i jejich lžifandi, kteří prý...

kteří tu na blogu JP neustále unisono pějí jako ten jeden muž písen' o tom, jak nesnáší s.Mirka Topolánka a 'zřetelně' s ním i celou tuto lžipartu št'astných modrých zítřků soudružskostranu ODS. Zřejmě snad proto aby dali průchod svému 'opravdovému' neklamně znechucenému otrávení z jejich planých sliboblábolů ohledně zářně budoucích zítřků, právě zde kotící touto uvědoměle modrozářnou stranou Ods. A snad zřejmě ze vzteku že ČSSD je opoziční a vyhraněnou stranou vůči těmto modro blábolům, možná snad i proto aby se jim za tento opoziční postoj pomstili vnucují se sem neustále tito modrosvazáci, jako ty dotěrné štěnice a vylívají sem své zakomplexované pomeje se špinavou močkou podvrat'ácky zřejmě věříc, jak že to těm socanům+JP nandali a jak se tímto pomstili veškeré opozici světa, která se dle jejich mínění neklaní jejich modrým bohům Vůdcům a spasitelům celé zeměgule, stejně dostatečně jako oni sami. 

Toto je však modrosvazáčci slepá ulice a věz modrý chlapče, tudy prostě cesta nevede.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

13. 9. 2009 9:10
Re: V dalíkismu jsou směšní i jejich lžifandi, kteří prý...

Můžeme snad též jistě směle napsát u tohoto 'pravicově' orientovaného Občastného demokrata- že když zrovinka tam kudy chodil a tam tudy si i nakrad, aby se vzápětí již hmotně zajištěn tento pravicový řekněme exoparazit věnoval svému zřejmě velmi oblíbenému hobby a doslova koníčku tzv.opruzování. A to prosím v opruzování s blábolení je jistě tento 'pravičák' silný v kramflecích a tudíž rád opruzuje (můžeme uvést jako příklad např. zde na blogu), aby si tímto zřejmě dorovnával své komplexy a to někdy i u toho svého malého egona, kdy je tento jeho prapříčinou zapřičiněnou součástí endogenní jeho ega a nikoliv jak by sám rád uváděl na přičinění exodenní. Opruzování se pro něj tímto stává součástí jakéhosi jeho dennodenního chlebíčka a je charakteristickým znakem jeho vyjadřování se sebe sama.

Proto vážení jestli můžete tak nebud'te na svého pravičáčka zlí, páč tento jistě těžký život má ....;-D

0 0
možnosti
F

framy

11. 9. 2009 17:01
no a

co je nového v Moskvě,Jirko?

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

10. 9. 2009 18:36
Nemám jinou možnost než tady

A tak vám píši pane předsedo nejpopulističtější strany v České republice.

Sledoval jsem a velice dobře si pamatuji vaše chování od dob debaklu při prohraných volbách v roce 2006. Je to nejhnusnější rétorika a chování předsedy politické strany, co pamatuji za dobu svého voličského mandátu.

Jestliže nebudete jako strana a jako jednotlivci zastupující stranu dodržovat zákony, nechtějte to potom po lidech, kteří to u vás vidí.

Ať už začal p.Rath sám, nebo na váš povel, je to jedno. Byl to mprvní politik dokazující, že je mu naprosto volný zákon, který porušuje.

Pokračujete s požehnáním presidenta a jdete klidně i bojovat se soudem ústavním. Dobře vám tak, že se to p.Melčákovi a JUDr.Kalvodovi povedlo.  Zástěrkou máte veřejný zájem.  Až vyhrajete, neodvedu ani korunu na daních a budu je dávat ve veřejném zájmu tam, kde budou vážně potřeba, poradce si na to taky seženu. A můžete mě třeba i zavřít, ale neumlčíte mne, ani jiné oponenty. Počítejte s tím. S pozdravem Petr Johan

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

10. 9. 2009 22:38
Re: Nemám jinou možnost než tady

Já měl nabeton za to, že půjdeš i se s.Topolánkem do ři... ten taky říkal, že když vyhraje volby ČSSD tak bude vandrovat do ři...R^R^R^ To by jsme si oddechli...R^R^R^

Škoda že modrosoudruzi jen plácají do větru!!Rv

0 0
možnosti
PT

eddiel

10. 9. 2009 7:31
Hurááááááááá!

Modrý pohůnek (alter ego Největšího Kolotočáře) je zpět! Snůška naprostých blábolů pod každým příspěvkem je zaručena! Občas si odpovídá i sám sobě! Dávej, pohůnku, dávej!!!!!!

0 0
možnosti
DA

don Alojz

10. 9. 2009 13:08
Re: Hurááááááááá!

...on se sám sobě líbí a v Liďáku dostává polívku a wifinu grátis. Aspoň nikde neoblejzá.....Úchyl.

0 0
možnosti
D

dasa0302

9. 9. 2009 21:17
A copak jste dělal tenkrát v té Sýrii, soudruhu?

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

9. 9. 2009 23:20
Re: To by jsi při té své ÝQtykve těžko chápal, modrosvazáku!

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

9. 9. 2009 13:20
pane Paroubku, opisovat se nemá

Je mi naprosto jasné, že se držíte vždy něčeho, co vám napsali a připravili vaši přisluhovači. Takže z použitého textu vás skoro nikdo nepozná.

Na to, aby rozumný člověk pochopil, co jste zač, stačilo shlédnout OVM v neděli, kde jste opět předvedl ignoraci všeho, co nevyleze od vás z liďáku. Takže vámi předhazovaná ochota spolupráce na lepším zítřku jde do pryč, už jen proto, že vy jste nejlepší a nikdo jiný to neumí.

Odstěhujte se k Vladimírovi, ale sám. Nás nechte tady, kde my si rozhodneme, jak budeme chtít žít.

Už jsem to naznačil v jiných diskusích. Pokud se vám povede, že tomu tady s komoušema budete velet, tak odcházím z této potápějící se lodi. A klidně mi potom říkejte "krysa". Já se dnes vůbec nedivím různým synonymům spojovaným s vaší osobou.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

9. 9. 2009 15:29
Re: pane Paroubku, opisovat se nemá

My by jsme raděj at' vyhraje volby ČSSD a raději táhněte do té ři.. vy modří uvědomělí modrosoudruzi;-€;-O--->Rv                        ;-(...     ....;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JJ

jajaja00

8. 9. 2009 20:28
Nezbývá než se zeptat:

Soudruhu, kdo jezdí v r. 2009 tajně jednat k Putinovi?

A kdo psal následující článek:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/p_politika.asp?c=A060423_011435_p_politika_wag

0 0
možnosti
KH

sci-fi

9. 9. 2009 14:40
Re: Nezbývá než se zeptat:

Prosím odpovězte. Jinak jste zbabělec!

0 0
možnosti
RK

adidi

8. 9. 2009 10:59
Jsem asi hloupej blondýn...

... ale já vidím, Jiří, něco úplně jiného. A to Tvůj rusko-německý vlezdoprdelismus nejhrubšího zrna. Jestli chceš, můžeme si Tvé rektální horolezecké výkony probrat od základního tábora až na vrchol, kterého si dosáhl při své poslední nedávné návštěvě Sovětského svazu. Bez kyslíku!

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

9. 9. 2009 15:23
Re: Jsem asi hloupej blondýn...

Kyslík se odstěhoval do Humpolce...            ...hahaha.... ;-D;-D;-D... 

0 0
možnosti
PT

eddiel

8. 9. 2009 10:21
Paroubku, Paroubku.

Pamatuj: Na každou sviňu se vaří voda!

0 0
možnosti
K

kamil24

8. 9. 2009 10:56
Re: Paroubku, Paroubku.

Kez by to byla pravda...

0 0
možnosti