Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

modrý pohůnek

16. 9. 2009 21:46
Nezapomen'te: agent StB Steigerwald škodí lidem.

Karle Steigerwalde ty agente StB ty budeš vždy a stále škodit lidem? Za každého času, za každého režimu? Za totalitního režimu jsi tento režim KSČ obdivoval a lámal lidem charaktery svou sprostotou a prodáváním se stejně jako ten Jidáš.Rv

.

A i za tvého chorobného lhaní Karle Steigerwalde do MFDnes pod vlivem tvých lžiblábolů klesá Česká republika stále hloub!!

.

Neobolševíčtí soudruzi K.Steigerwald, Komárek... stejně jako jím podobní soudruzi škodí lidem tohoto státu a to svýma lži, prodáváním se, bezpáteřností, fízlovstvím, hulvátstvím... doslova cíleně destabilizujete tuto naši republiku. Jak dlouho ještě chcete lidem škodit?  Proto se ptám vy ingoustové prostitutky, není vám ani trochu hamba?

0 0
možnosti
PT

eddiel

17. 9. 2009 8:09
Re: Nezapomen'te: agent StB Steigerwald škodí lidem.

Jo, jo, estébáci byli a budou svině! Stačí se podívat na Paroubka :o)

0 0
možnosti
PT

eddiel

16. 9. 2009 14:18
Troška humoru...

Přijde Paroubek do kostela, poklekne k ukřižovanému Ježíši a začne: "Děkuji ti za ČSSD." "Máš štěstí." "Ó, děkuji ti, Pane, že jsem se stal předsedou vlády." "Máš štěstí." Paroubek se podiví, ale pokračuje: "Ó děkuji ti, že jsem mohl pomoci naší zemi a pracujícímu lidu." "Máš štěstí," zní znovu odpověď Ježíše. Paroubek se zeptá: "Proč mi stále říkáš, že mám štěstí?" "Protože kdybych neměl přibitý nohy, tak tě kopnu do držky."

0 0
možnosti
OV

oranžový vypatlanec

20. 9. 2009 8:42
Re: Troška humoru...

;-D;-D;-DR^R^R^

0 0
možnosti
JN

Jostik

15. 9. 2009 15:43
Jyrka Paroubek opět předvedl názorový veletoč

A ukázal že není dostatečně duševně způsobilý aby vedl tuto zemi, navíc opět hlasoval ruku v ruce s komančema a ještě se k nim přidal ten zelený humus. Prodloužil tím nejistotu která v tomto státě panovala od chvíle kdy nezodpovědně shodil vládu. Takže myslím že žádný rozumný občan této země mu hlas dát nemůže.

0 0
možnosti
PT

eddiel

15. 9. 2009 16:42
Re: Jyrka Paroubek opět předvedl názorový veletoč

Smutný je, kolik je v tomto státě blbců... (Pohůnka nepočítám, to je zvláštní kategorie...)

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

15. 9. 2009 14:43
Je neobolševícký demagog Komárek šílenec?

na to si odpověz každá sám podle své páteře, ale jedno je jisté Milošek již má ten svůj 1a půl melounek doma jistéj!Rv Takzvaný maléj domů a co že si za něj koupíš Milosku?Čest práci soudruhu;-€RvRvRv.         ...;-D

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

15. 9. 2009 15:08
Re: Je neobolševícký demagog Komárek šílenec?

...Milošku ty jsi taky blábolil na dotaz voliče ohledně tvého proplácení cestovných požitků, že kde jaký poslanec si prý píše cestovné tak proč ty taky by jsi si též nepsal měsíčně nějakých 30 000- 35 000.kč cestovného. Ale Milošku, že né každého poslance vozil domů policejní taxi za naše daně jako tebe, vid' že né;-€Rv?

0 0
možnosti
JK

Fajlum Bum

15. 9. 2009 13:36
Šmarjá

To je zase blábol. Předsedo, najměte si na to někoho, kdo umí trochu psát, tohle je jak na základce.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

15. 9. 2009 13:18
Správné rozhodnutí ČSSD!!

Rozhodnutí ČSSD o nepodpoření rozpuštění Sněmovny za daného stavu osobně považuji za správný krok a jen ukazuje, že sociální demokracie je státotvorná strana která myslí na své spoluobčany, které nechce nechat v nejistotě z rizika rozpočtového provizoria a dopadu tohoto na ně!R^

Rizika o rozhodnutí opětovného zrušení Ústavním soudem jsou nejen možná, ale i reálná!!

To co dnes nutně potřebujeme je schválení státního rozpočtu na příští rok k tomu fungující Poslaneckou sněmovnu a vládu máme stabilizovanou pod vedením J.Fišera. 

Ba co víc, bez odeesáckých plebejcůRv. A ted' nám musí jít hlavně o záchranu

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

15. 9. 2009 13:26
Re: Správné rozhodnutí ČSSD!!

...o záchranu hospodářství po rozvalu ekonomiky od vládní koalice ODS;-€Rv a to pod  "skvělým" vedením jejího šíbra Mirka Topolánka!!!!!!Rv

.

          [>-]  EU

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

13. 9. 2009 17:17
modrosoudruzi...

... možná máte pěkně kulatoučké hlavičky na nošení kšiltovek, ale to bude tak vše na co je zřejmě používáte8-o;-€;-ORv....                      ....;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PP

parat

13. 9. 2009 19:06
Re: modrosoudruzi...

anonymní zbabělče a la Sobotka a Škromach

0 0
možnosti
PP

parat

13. 9. 2009 17:16
Pro modré pohůnky a Paroubky

Přesně toto je demagogický styl diskuze, kdy lakýrky se zamění za argument. Kdy argument, že hlavní podíl je ve spojení odborů a ČSSD a následná krize je zamaskována jakýmsi blábolením o dnešní krizi. Proč se neporovnají fakta ke dnešnímu dni u všech společností a nepřipočtou se platy vydírajících letců? Zbabělý pohůnku, představte se místo urážek a plebejských sociálvýkřiků.

pe.po@volny.cz Petr Pokorný

0 0
možnosti
PT

eddiel

14. 9. 2009 9:15
Re: Pro modré pohůnky a Paroubky

Komunikovat s modrým pohůnkem je ztráta času. Tento komediant je placeným agitátorem, který se ovšem Lihovému domu vymkl kontrole a dnes již začíná děsit i otrlé politruky KSČSSD. Brzo bude v tichosti odstraněn... Vlastně ne, dostane za své zásluhy ocenění - klucí Kočkovic ho trošku povozí na kolotoči... :o)

0 0
možnosti
BI

Brkoslav IV

13. 9. 2009 16:59
hmmm...

Videl jsem prispevek podepsany jmenem Jiri Paroubek...tak jsem si rikal, to bude kolega psat jiste neco zajimaveho a precetl jsem si ho. Je zajimave, jako vzdy, kdyz i pana Paroubka poslucham, ze se musim smat. Ne, nesmeji se jemu. Je to chytry a premyslivy clovek, ale smeju se vsemu tomu, co rika.... Snazim se ,aby CSSD toho typu, ktery vy preferujete pane Parubku zmizela z politicke sceny...a ta zmizi, co nevidet..to si muzete byt jisty.... Po 12.prosinci po ni nebude ani vidu a ni slechu.... preji hezky zbytek vikendu.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

13. 9. 2009 15:22
Paní primátorko, už nám nelžete!!

Tak nám s.Řápková, s.Kočárník po modrém tunelhospodaření dokočírovali ČSA do bankrotu před konkursem a titíž co si jako dozorčí členové rady od této firmy inkasovali milionové odměny, ted' po vybrakování krámu z něj utíkají jako napakovaní uličníci a kteří ještě po modru odeesácky opět křičí: né my, ale to oni. Skutečnost je však opět jiná!! Naopak tito křiklouni jsou ti, kdo tuto ČSA či pod jejím dozorováním dostali tam kde je a vybrakovanou!! A ještě má tu drzost osočovat a svádět to na jiné, když žádným faktem či statistiky svá lživá slova nebyla schopna doložit, zatím co její oponet svá fakta doložil z podkladů výročních zpráv. A to těch výročních zpráv pro které sama jako členka dozorčí rady hlasovala a odhlasovala!!

A tato odeesáčka má ještě tu drzost se cpát do parlamentu a to zřejmě proto, aby pomohla dořídit i státní hospodářství do bankrotu? Ne děkujeme pí.Řápková hospodařte si pěkně v Chomutově, kde to vypadá pod vaším primátorováním podobně jako v ČSA a nechod'te rasovat...

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

13. 9. 2009 15:30
Re: Paní primátorko, už nám nelžete!!

vybrakovávat, lhát, tunelovatRv stát a to na místě jako politička stejně nedůvěryhodné strany ODS!!Nebo si pí.Řápková myslíte, že lež je ta správná kvalifikace do parlamentu za lžistranu ODS?

Díky, ale už jste vy i vaše strana ODS opravdu ukázali co umíteRv a nemyslíte že vás tam takových za ODS je už dost?!!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 843
  • Celková karma 25,25
  • Průměrná čtenost 1910x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik