Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

ten.jenz.bloudi.svetem4@seznam.c

22. 7. 2009 20:57
Skvělé...

Když vidím cikána, tak mi kontrolka bliká do té doby, než bude ode mne hodně daleko.

0 0
možnosti
B

BartCicu

22. 7. 2009 18:00
tento pán

1. není zamindrákovaný až na půdu¨

2. je to odvážný mstitel zorro¨

3. vůbec není rasisticky zaujatý¨

4. a už vůbec není zaujatý!

kdo se mnou nesouhlasí toho setne ruka páně!8-o

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

22. 7. 2009 19:55
Re: tento pán

Jsou to celkem bezne zkusenosti drtive vetsiny Cechu s cikany.

0 0
možnosti
F

fido_castro

22. 7. 2009 16:16
Nejste v tom sam ;)

Moc pekne, karma!

Ja preskocim tech par incidentu z detstvi, s ukradenyma kolobezkama, rozbityma hubama a porezanyma rukama, ktere jsem s bratrem a cikanskymi sousedy zazil a pridam jen posledni - kdy se k nam do domu pristehovala cikanka s ditetem. Mati tenkrat obracela oci v sloup a ja se ji jeste zastaval, ze vypada slusne, tak na co predsudky. Prisla, slibila, ze bude klid, zadne navstevy, ze zije jen s klukem. Pujcila si klic od domu na okopirovani-prekvapive, uz ho nevratila. Za tyden uz mela pravidelne navstevy, ktere nam v noci busily na okna, at jim otevrem. Za mesic uz jich tam bydlelo dalsich 5, za 2 mesice byl cely suteren plny cikanu, varili na chodbe, napichnuti na domovni elektriku. Neustaly kraval a smrad.Policajty jsme volali jednou tydne. Nabourali se do pradelny a tu obydleli. Meli jsme plnou pradelnu a svetliky jejich veci.Skoncilo to mensim pozarem, kdy cikance shorely vsechny veci (ja v tom prsty nemel) a pote se kamsi odstehovala. Celemu domu se ulevilo.

0 0
možnosti
TTV

Tristan Tzara VIII.

22. 7. 2009 16:57
Re: Nejste v tom sam ;)

To určitě není pravda ;-D;-D;-D

Já tomu něveřím ;-D

0 0
možnosti
C

celim

22. 7. 2009 15:55
No já s Cikány naštěstí žádné problémy nemám!

Vyrostl jsem na maloměstě a od dětství jsem se s nimi kamarádil.Bydleli kousek od nás. Brali jsme je jací jsou. Prostě byl u nich větší bordel než u bílých a děcka si s hygienou tolik netykala, ale jinak s nimi problémy nybyly. Rodiče pracovali. Byli to slušní čeští Cikáni pocházející z té skupiny cca 500 co se vrátili z lágru(měli vytetovaná čísla). Nedávno jsem se bavil s kamarádem a ten mě ujistil, že zatímco naši vrstevníci byli docela slušní a pracovali(nevím jak nyní), že jejich děti jsou už stejní jako všichni ostatní Cikáni. Já s Cikány(musím to zaklepat) nikdy žádné problémy neměl. Ale jednak to může být tím, že když vidím podezřelou skupinu, tak přejdu na druhou stranu ulice a hlavně nelezu tam, kde se soustřeďují. Jinak jeden čas jsem bydlel v ulici, kde v domě naproti v přízemí jedna cikánská rodina bydlela a stačilo to! Čas od času kravál po půlnoci jak na sebe přes celou ulici řvali atd. Prostě klasické rušení večerního klidu.

0 0
možnosti
AW

freeLook

22. 7. 2009 15:41
take nevidim v ostrazitosti rasizmus...

v pripade, ze bych mel prevazne negativni zkusenosti s lidmi v ruzovych trickach, tak jim budu vyhybat ...

0 0
možnosti
JB

jekkal

22. 7. 2009 15:10
I

většina zdejších příspěvků dokazuje, že rasismus v ČR je přítomen , a to vmíře větší než nalé

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

22. 7. 2009 16:00
Re: I

A že to bere v poslední doě švuňk, co? ;-D[>-]

0 0
možnosti
TV

tomtop

22. 7. 2009 15:06
pěkné

a objektivní ... sic postižen, ale bez nenávisti. Kdyby byly všichni takoví, neměli bychom tu ty agresivní fundamentalisty - nacionalisty

0 0
možnosti
JB

jekkal

22. 7. 2009 15:15
Re: pěkné

pár subjektivních poznatků omezených na jednu skupinu obyvatel nemá žádnou vypovídací hodnotu, totéž provadí nemalá část majority 

0 0
možnosti
K

karel66

22. 7. 2009 15:06
Bílí mají s cikány problém , proč asi ?

zrovna je v TV pořad pro děti , je tam malá vietnamka a probírají její vysvědčení , jedničky odshora dolů , a ptají se jí proč se tak snaží . Aby si lidi tady nemysleli že vietnamci nejsou k ničemu , povídá ona . A tak je to s nimi všemi , jdou přes půl světa do neznámý země , celý dny jsou u stánku , v horku , dešti , mrazu , česky se už pořádně nikdy nenaučí ale mají cíl aby jejich děti tady měli domov , uměli jazyk , studovali a měli lepší budoucnost než měli oni ve své původní vlasti . Proti tomu co dělají cikáni ? Žijí tady po staletí bez snahy splynout s místními kulturními zvyklostmi , nedomluví se mimo svoji komunitu , táhnou se s nimy stále stejné atributy : špína , zlodějna a s rozvojem socialních systémů i parazitování na ostatních . Nevěřím v nějaký zázračný recept který jejich problém vyřeší , právě naopak , problém cikánů budeme řešit další a další léta a nevyřešíme nic , v ůčinném řešení nám totiž brání právě neše civilizovanost . Naštěstí nebo bohužel ??

0 0
možnosti
JB

jekkal

22. 7. 2009 15:13
Re: Bílí mají s cikány problém , proč asi ?

Panáčku ty co tu žili po staletí zlikvidoval Hitler. A není to zas tak dávno co zastření cikána zámeckým pánem nebylo vraždou, takže i tohle mají v genech.

0 0
možnosti
K

klimap

22. 7. 2009 14:51
Dlouho jsem si takhle nepočetl - supr.

A ten jododusík, jsem vyráběl také a dělal s ním všelijaké lotroviny. Cikány nesnáším od pohledu, ale mám malou partu na úklid domů a vše klape jak má. Dělám předsedu SVJ - společenství vlastníků jednotek - 100 bytů a co se najde bílých sviní je k neuvěření, často se mi chce zvracet. Nemusím to dělat, ale velmi mě zlobí páteř a před křiváky a šmejdy se mě špatně ohýbá.

0 0
možnosti
LG

l.g

22. 7. 2009 14:47
Rasismus

Když mi na ulici zastoupí cestu dobře oblečený cikán v obleku a požádá mě slušně: "Promiňte prosím, mohl byste mi připálit, nemohu najít svůj zapalovač", budu se mu snažit pomoci.

Pokud mi zastoupí cestu cikán oblečený do tepláků se čtyřmi pruhy a umatlané bundě a špatnou češtinou mi řekne: "Hee voe nemáš voheň", tak si chytnu pevně svou tašku a řeknu, že nemám.

Po pravdě, kdyby ten druhý cikán nebyl, choval bych se asi stejně.

Jenže ten cikán mi začne na odchodu ještě nadávat, že jsem rasista a to jen proto, že jsem mu nevyhověl.

Tak dlouho budou cikáni nadávat lidem do rasistů, až se z nich rasisti opravdu stanou. To ale bude pak trochu o něčem jiném, než o připálení cigarety. I ta nebetyčná tolerance slušné společnosti vůči grázlům má své hranice.

0 0
možnosti