Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

vlasta.232

15. 7. 2009 7:22
to: REZJIR

Proboha , čím to je, že Vy sockomouši tak lžete??  Pokud vím, tak jazyk kterým se je schopen  domluvit je němčina-  proto také sám na tiskovce uváděl, že s Putinem mluvili německy!!  Na tlumočení z angličtiny  měl svoji nynější ženu Petru- tak se i poznali!   RvRvRv!!!!

0 0
možnosti
RR

rezjir

15. 7. 2009 7:51
Re: to: REZJIR

Za prvé nelžu, protože jsem napsal,že to je podle mých vědomostí. Za druhé tlumočníci jsou používání z jiných důvodů než jenom proto, že daný politik není mocen toho či onoho jazyka. A sám říkáte, že mluvil s Putinem německy. A pan autor tady hovořil o tom,že kromě češtiny neumí žádný jiný jazyk. A tu ruštinu jako školní ruštinu zná asi ze školy vzhledem k věku bych si to dovolil předpokládat. A zase tvrdím, co já vím, že umí francouzsky.

Není lží, pokud daný výrok vychází z mylných infomací. Mých samozřejmě. Byla by to lež,kdybych si byl jistý, že Paroubek neumí francouzsky žblebtnout, a přesto jsem tvrdil opak.

0 0
možnosti
D

Dagles

15. 7. 2009 6:58
Luko5 je komunista

...alespoň podle jeho příspěvku.

Naše politika jistě není výstavní skříní Evropy, ale víc Paroubků a Rathů a máme vízovou povinost všude...

0 0
možnosti
RR

rezjir

15. 7. 2009 7:06
Re: Luko5 je komunista

A jak Rath souvisí s emigraci Romů do Kanady?

0 0
možnosti
MR

badodmrtvereky

15. 7. 2009 6:39
Re:Pane Paroubku dovolte,abych reagoval

Už ti pravicoví novináři nevědí co v nenávistné politice zaměřené proti opoziční ČSSD vymýšlet za blbosti. Paroubkovi je vyčítáno,že neoznámil návštěvu Putina v Rusku následně je mu vyčítáno že si údajně stěžuje na nezájem MZV,že návštěvu neorganizovalo a následně je mu vyčítáno vzdělání no aspoň mluví česky na ex.ministra by člověk potřeboval tlumočníka.V Rusku u přítele Putina byl i pan Topolánek,který sice v republice měl silácké řeči,ale s přítelem si to vysvětlil přičemž bylo všem jasné,že za výpadek dodávek je Ukrajina,která se chovala jako jedno naše etnikum brala bezpracně.Co se týká spolupráce s KSČM a porušování nějakého sjezdu spolupracují všechny politické strany i ODS,když se jí nepodaří koupit přeběhlíky a zrádce.No a kdo s politiků si s touto stranou nezadal,když sami tvrdí,že za komunistů mohli studovat na vysoké škole pouze kádrově prověřené děti a ostatní občané. To se týká i novinářů a redaktorů.Jenom si to chce vzít správné zrcadlo.

0 0
možnosti
M

marekbartos

15. 7. 2009 6:45
Re: Re:Pane Paroubku dovolte,abych reagoval

no tak... zaslouží si to vůbec reakci? ani ne... ale na jedno reagovat musím... kníže Schwarzenberg umí anglicky, německy, francouzsky a tuším, že i italsky. Paroubek umí česky, ale někdo ani to ne... víte, ono je vždycky jednoduší navážet se do něčeho, co člověk neovlivní. chování ovlivnit může. a dokonce i Paroubek...

0 0
možnosti
RR

rezjir

15. 7. 2009 6:08
Jako sociální programy

přijaté socdem vládou vedly ke zvýšení emigrace Romů?

2) Píšete, že  "Nechápu, proč by se měla oficiální místa zabývat neoficiální mezistranickou návštěvou. Byla-li tak důležitá, měl jste to ohlásit na MZ a vyžádat si oficiální podporu.". 

Ale to Paroubek vysvětluje, že by se ti velvyslanci tímto způsobedm mohli konečně dostat se do blízkosti Putina a Browna. 

A jak víte, že Paroubek svým vzděláním a inteligencí atd. nevyrovná Schwarzenbergerovi: Dělal jste s nimi nějaké vědomostní či inteligenční testy.  

0 0
možnosti
M

marekbartos

15. 7. 2009 6:11
Re: Jako sociální programy

k té poslední otázce... jeden můj kamarád říká: MRKNU A VIDÍM... :) tady to sedí jak prdel na hrnec... a pak taky jazykové vybavení pana knížete je přece jenom o krapet rozšířenější než Paroubkovo... o kterém se vlastně ani neví, co umí :))

0 0
možnosti
K

kaktusak

15. 7. 2009 2:42
Pravicová propaganda

mu vytýkala, že neinformoval diplomaty. Samozřejmě to zase byla lež, jak Paroubek dokládá.

Ten feudál s Topolánkem akorát škodí republice.

Odchod do Kanady je způsoben tamním sociálním systémem. Náš sociální systém to leda brzdí.

Pravicoví novináři po Paroubkovi jdou, protože jsou za to placeni, mají od zaměstnavatele za úkol vyrobit z něj padoucha. ODS tuto negativní mediální kampaň slibovala a už je tu. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2090x
Murphyho zákony platí beze zbytku ....

Seznam rubrik