Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

havran80

27. 5. 2009 20:04
Modrá- Oranžová ?

Pane Vlček,

Odvolávat se na úroveň zdejších diskuzních skupin, kde demagogie vládne a "socky" střídají "modrofašisty" je velice pochybný argument. Naše společnost se nedělí jen na  Rudé-Fašisty a Rasisty. Jak by se mohlo z diskuzí zdát.

Opravdu věříte za "blbou náladu" způsobenou PŘEDEVŠÍM skandálním chování politických špiček na naší politice může jen ODS ?

Pokud ano  pak pravděpodobně žijeme každý v jiném státě.

L.S.

0 0
možnosti
JB

majorBorovicka

27. 5. 2009 19:56
to je rétorika komančů a vy to víte

vaječné spiknutí protisocialistických živlů financované z imperialistických centrál ODS během poklidného předvolebního shromáždění pracujícího lidu... jenom obviňujete, lžete a podplácíte předvolebními sliby Rv a jaksi jste si nevšimli, že ty vaše lži už lezou lidem krkem, proto ta kanonáda.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

27. 5. 2009 19:48
A co takhle důkaz předsedoooooo

Možná za tím stojí ODS, možná ale ne. Já nevím. Jestli vy to tak víte, předložte laskavě důkaz. Jestliže vyhrajete volby, tak pak můžete na kohokoliv svalit cokoliv. Takže se může stát,  že všichni vaši oponenti budou krimitalizováni. A proti tomu je nutné zakročit všemi prostředky. Třeba i vajíčky.

0 0
možnosti
K

kaktusak

27. 5. 2009 20:06
Re: A co takhle důkaz předsedoooooo

Nestrašte. Během minulé vlády ČSSD taky nebyli její protivníci kriminalizováni.

0 0
možnosti
MS

MrScully

27. 5. 2009 19:41
Byl jsem v Plzni

Demonstroval jsem v Plzni s transparentem, vejce jsem neměl. Levicoví příznivci ČSSD (tzn. agresivní důchodci a bezdomovci) nás slovně napadali a označovali za fašisty. Šance na smysluplnou diskusi nulová. Člen ODS nejsem, volit je nebudu. Co jiného dodat? Pane Vlčku, kdyby ve Vaší straně nebyl Paroubek a Rath, tak máte o deset procent více. Takhle jste se sami zařadili mezi levicové extremisty. A svádět vše na ODS je opravdu k smíchu. Důchodci vám to věří, to jsem viděl sám. Ale ono ve stáří senilita postupuje rychle... nezneužívejte toho.

0 0
možnosti
KN

kiliannedory

27. 5. 2009 19:34
na traktoristovo názor jsme čekali

;-D

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

27. 5. 2009 19:11
Pane Vlčku

Já jsem pravidelným voličem ČSSD. Dost mých kamarádů volit nechodilo, měli pocit, že se nic nedá změnit. Ale nyní pociťují jako svou občanskou povinnost jít volit ČSSD a zastavit ty, kteří dnes hází vejce a zítra by mohli již pochodovat v hnědých košilích.

0 0
možnosti

Hype39

27. 5. 2009 19:17
Re: Pane Vlčku

vy máte dost ;-D

0 0
možnosti
RG

darmo

27. 5. 2009 19:10
Vzkaz J. Paroubkovi

Pane Paroubku, nenuťte členy vaší strany psát hloupé články. Loajalita je dobrá věc, ale pan Vlček mi vždy přišel dost chytrý na to, aby takovýto blábol myslel vážně.

0 0
možnosti
RG

darmo

27. 5. 2009 19:07
Pane Vlčku

Víte dobře, že i ve vlastní straně máte velké množství členů, kteří s politikou J. Paroubka bytostně nesouhlasí, ale buď jim není dopřáno sluchu, nebo prostě mlčí, protože J. Paroubek dosud přinášel výsledky.

Váše strana má ve vedení populistické, karieristické kreatury a lidem to začíná docházet. Jestli s tím něco neuděláte váš úspěch z krajských voleb už se nemusí opakovat a věřte mi, že za všechno nebude moct ta tolik nenáviděná ODS.

0 0
možnosti
ZM

Mangoo

27. 5. 2009 19:05
Pane Vlčku, to je ostudné, co tady píšete.

Možná jste si nevšiml, ale ve skutečnosti se blýská na časy. Je tady první porevoluční generace, která se nenarodila do komunismu, tak jak jej představujete a znáte Vy. První generace, která je zvyklá jezdit po světě, domluvit se, pracovat v něm a mít úspěch. Která je schopná si srovnat v hlavě, jak svět funguje.. a předně, není limitovaná lokálním a promiňte mi poněkud omezeným způsobem vnímání poměrů v ČR. Když k němu přiřadíte aktivnější část z tzv. Husákových dětí a poměrně malou, ale čilou vrstvu starších aktivních lidí, kteří pracují a fungují, pochopíte, že nás prostě není málo. A že nechceme vytunelovaný a nefunkční sociální stát, dluhy, problémy a devalvující ekonomiku, školství, vědu, informace a sítě. Že máme s kým srovnat, vidíme, jak to funguje jinde a hlavně vidíme, jak Vám to funguje jen proto, že balamutíte naše rodiče a prarodiče. Běžte od toho, nikdo Vás nechce. Najděte si nějakou normální práci a běžte klidně domů. Sbohem.

0 0
možnosti

Hype39

27. 5. 2009 18:54
To PAroubek

snesl tato vejce, on začal politiku lži a nenávisti a on schvaloval zákony s komunisty.. teď jen sklízí co si zasel on a vám podobní:-© Nejlepší na tom je jak se po každém mítinku krásně shazujete a lžete pořád a o všem navzdory jasným důkazům.. Pan dimun je na to expert.. jste jen k smíchu pánové

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik