Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

Dennys

25. 5. 2009 12:54
To se Vam povedlo kolego

"Tak to pane doktore, bude 3500 za čekání"

Proc ne, skasnul bych za to zase nekoho jineho, kdo prijde pozde. Ale vazne.. Dochtor ve sve ordinaci si muze urcit svoji cenu stejne jako ten nezdravotnik, ktery by si sam urcil treba tech 3.500Kc. Osobne bych nemel problem vyhnat pacienta z ordinace s tim, ze v 10:00 musim uz obslouzit nekoho jineho, jinak mne zazaluje. ;-D Opravdu to chcete??

Tschuuusss !!!

0 0
možnosti
JNN

Jezdím na neutrál

25. 5. 2009 12:51
Supr, supr, supr.

karma jako hrom! Konečně někdo upozornil, že ten kapitalismus je tu pro všechny. Já mám platit tvůj čas??? Tak ty můj taky!R^

0 0
možnosti
D

DOBR

25. 5. 2009 12:44
Vážený autore.

Pod váš článek bych se klidně podepsal.Ale krátce k paní která toto téma otevřela. Je spřízněna se stranou,která nás neustále přesvědčuje, že zdravotnictví je a bude zadarmo.Potom se diví,že mnozí, jak ze strany zdravot. personálu, tak pacienti tomu uvěří a začnou se podle toho chovat.Paní by chtěla kapitalistickou kvalitu za socialistické placení.Není schopná si uvědomit, že zdravotnictví zadarmo je špatné zdravotnictví.Paní spíše měla snahu o takovou malou předvolební agitku o poplatcích a chamtivých, bohatých a povýšených doktorech.Takže dovolte vzkaz pro tu paní,které jsem nepsal, že k ní už diskutovat nikdy nepůjdu. Lékař je u nás málo zaplacen oproti jiným vyspělým státům. Zdravotní péče je čerpána více, než v ostatních vyspělých státech.Toto obojí částečně řešily poplatky, proti kterým vy jste.Takže si to shrňte máme tady špatně placeného doktora s čekárnou plnou lidí kteří po něm chtějí něco zadarmo.Ještě doktorovi můžete zavézt píchačky a nástěnku.A můžete mě zase vylustrovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 18,62
  • Průměrná čtenost 3410x
Především jsem lékař, mám svoji kliniku a svoji společnost a mám rád svoji profesi.Jsem pravicově zaměřený člověk. Představuji své názory a svůj pohled s výhodou nadhledu od jinud!

Jsem známý tím, že pro pacienty, laiky, i veřejnost popularizuji a vysvětluji různá onemocnění tak, aby to pochopili.  Kolegové mě sice chtějí někdy zabít, neuvědomujíce si, že jejich učená vysvětlení laik nechápe a odcházejíc z ordinace je moudrý přesně tak, jako když do ní vstoupil.