Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Josef.cyrany

6. 4. 2009 16:45
Naprostý

souhlas. Vidím vás jako nového předsedu ČSSD. O tom žádná.

0 0
možnosti
L

lejnok

13. 4. 2009 14:41
Re: Naprostý

nebo předsedu NSDAP?

0 0
možnosti
MP

Tutek v.1.1

6. 4. 2009 16:32
Ano ano

zavedením šrotovného klesne nehodovost, kdyby jste kluci sosanští místo šrotovného a rozdávání 30-ti korun u lékaře tyto love dali na opravu a údržbu komunikací ale to ne, to není tak populistické, co? Někdy mám pocit, že v jiném časoprostoru žijete vy s vaším velkým Jyrkou co má pocit, že se dluhy nemusí splácet. ;-O

0 0
možnosti
PJ

STAVA79

6. 4. 2009 16:07
bezpečnost

a neubylo by náhodou nehod, kdyby se více jezdilo MHD ? statisticky určitě, čím méně aut, tím méně nehod. Třeba tím by také bylo Brno více průjezdné nestávali by se tzv."tukance" ke kterým ted ani nejezdí policie, ale ta nehoda tu je. a ta tu je proto, protože je na silnicích moc aut, a těch je na silnicích proto, protože plníte sliby (HA HA) a "nezdražujete" MHD. A keci typu, že se kupují nové autobusy, si nechte, protože provozní náklady jsou ted skoro rok na úplně jiné úrovni než před rokem , nemluvě o nižších nákladech za zemní plyn, na které maji ony autobusy jezdit.

0 0
možnosti
AH

nyny.

6. 4. 2009 15:37
ne

ani jeden z uvedených důvodů nepomůže, max. jen trošku přispěje. Pomůžou jedině tvrdé tresty, vysoké pokuty a zabavování aut a řidičáků a kriminál. Je zajímavé, že i ten největší primitiv, který sedá za volant pod vlivem, nebo telefonuje či jezdí proti předpisům, si nic takového nedovolí v německu nebo rakousku, proč asi ? Ale tady, když se zavedl bodový systém (a to byl ještě měkký, protože vymahatelnost práva je u nás nulová), tak najednou ze dne na den každý chodec žasl.Tolik ohleduplnosti, jenže se najednou začali ozývat politici, kterým to osobně nevonělo, že je to moc tvrdé a v tomto a v tomto a najednou všichni cítili podporu svinstva, parlament začal změkčovat a jsme tam, kde jsme byli.A já doufám, že každý, kdo jezdí jako darebák si dříve či později rozbije čumec tak,aby už nikdy za volant fyzicky nemohl sednout, snad sebou nevezme nikoho jiného, a totéž bych přála všem těm, kteří pro ta změkčení a binec hlasovali.

0 0
možnosti
L

lopata12345

6. 4. 2009 16:11
Re: ne

Ne ne NE, to proste na Cechy nefunguje. Popisu zkusenost z Francie: Znacka 70 Jel jsem necelych 80 a jet o fous vic, byl jsem historii. Vysledek MAXIMALNI respekt ke znackam. Zkusenost z Cech: Znacka 60 (na dalnici) jedu 160 a nic (nekdo ji proste nedal pryc). Vysledek beru znacky s velkou rezervou, krome 50 ve vnitrni cast obci.

>

Potrebujem obnovit duveru ridicu ve znacky a vyhlasky. Cech musi vedet, ze to ma smysl pak to bere. Coz ale znamena zrusit cca 70 - 80% dopravniho znaceni v Cechach!A zacit hrat nemeckou hru. Prasis ve meste -> koncis. Prasis na dalnici -> neresime, hlavne nikoho nezran jinak to zaplatis.

0 0
možnosti
PJ

STAVA79

6. 4. 2009 15:32
šrotovné , proč?

 Pane Onderka, než vypustíte slovo šrotovné z úst. Tak laskavě si přečtěte idnes.cz když na něm blogujete, protože byste se dozvěděl třeba to, že Škoda auto má ZISK 15,3 miliardy , že zavádí Pracovní soboty. viz odkazy. Že automobilka TCPA  plní plán a že o malé vozy z jejich továrny je velký zájem a že KIA CEED a HYUNDAI i30 patří k hodně prodávaným vozům nejen v ČR. Nikde nečtu, že by jedna z těcho 3 automobilek krachovala. Takže místo šrotovného raději nechte opravit silnice po zimě, postavte kruhové objezdy kde jsou potřeba, spravte mosty a postarejte se aby dopravní značky byli tam kde mají. Na to ty peníze, které chcete darovat z našich daní stejně jako poplatky u lékařů použijte. A ne na nějaké šrotovné. Myslím si že odpočet DPH u aut je proti krizi dobrá náplast 

0 0
možnosti
JZ

JanzRokycan

6. 4. 2009 15:29
Bezpečnost

Problém bezpečnosti na silnicích tkví nikoli ve stáří vozového parku, ale z menší části v kvalitě (mizerné) vozovek a z té větší v chování a ohleduplnosti řidičů.

0 0
možnosti
JN

Yesname

6. 4. 2009 15:13
Nebo že bychom zavedli

třeba kytarovné? Autem moc nejezdím, ale potřeboval bych novou kytaru... Kolik dostanu za tu starou mrchu?

0 0
možnosti
L

lejnok

13. 4. 2009 14:45
Re: Nebo že bychom zavedli

v našem kocourkově, a zejména pod taktovkou soudruhů z ČSSD platí, že kdo maže ten jede.

Takže až podmázneš dalšího křišťálově čistého kandidáta, můžeš se dočkat šrotovného třeba i na manželku.

0 0
možnosti
ML

Vifon

6. 4. 2009 15:11
Autor je zřejmě členem ČSSD

Tomu odpovídá i intelektuální "úroveň" článku!!!;-D;-D;-D

0 0
možnosti
LJ

LoginPoze

6. 4. 2009 15:33
No von je hošík Onderkůj v Brně primátorem...

ale Brňáci si toho moc nevšímají a tiše ho ignorují. On si je naštěstí vědom, že je blbej a do ničeho se neplete. A tenhle článek? Ten je samozřejmě jedním z mnoha vlezdoprdelných blafů pro šéfa Bradavic. Navíc ho nejpíš dle oslích můstků psala nějaká sekretářka... Rv:-P

0 0
možnosti
JD

icmek

6. 4. 2009 14:57
aha, pán je primátor

hádám, že máte v garáži SUV krám a jezdíte v něm taky jako prase. tak si nechte kecy na koledu. nechytili vás taky vožralýho, jako toho pána, co nám navrhoval do aut alkoholtestery? he? jděte se bodnout.

0 0
možnosti
ZK

SID09

6. 4. 2009 15:30
Re: aha, pán je primátor

;-DR^;-D

0 0
možnosti
JD

icmek

6. 4. 2009 14:46
stará auta?

sám vlastním 15 let staré, v dobrém technickém stavu. kdo dělá nebezpečí? kdo předjíždí 20 aut v koloně? SUV 5.0 TDi váženej. kdo na dálnici prostě musí ukázat, že má malý péro a musí předjíždět zprava tak, že se práší od krajnice? BMW M3 poslední model. kdo jede kruhovym objezdem (neví jak, tak jede prostředkem) a telefonuje u toho? blondýna v černejch brejlích s telefonem na uchu, váženej. SUV za 2 mega. kdo musí ukázat Favoritu, že na devadesátce mimo obec strašně zdržuje, když jede 100km/h? poslední model Škoda Octavia 1.9 TDi chrochtosport, musel udělat kadle kadle do zatáčky přes plnou, aby každej věděl, že je big boss. tak si nechte kecy a jeďte se projet, ať vidíte, kdo tady ohrožuje.

0 0
možnosti