Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

blastula

1. 11. 2008 9:48
S autorem souhlasím

 a žasnu nad extrémními příspěvky- buď a nebo, od zdi ke zdi.Divně mícháme dohromady pojmy jako tolerance, móda a normáInost.Že je někdo takto  jiný, neznamená přece vůbec, že ho musíme odsoudit, či dokonce trestat, ale také ne obdivovat a prohlašovat to za normální ! Zkrátka občas se to stane a je to tak. I kdyby ne 4%, ale 8%, homosexualita je určitý druh vybočení z normálu. Stejně jako když se někdo narodí s šesti prsty, jako albín, nebo s obráceně uloženými orgány. U homosexuality je problém komplikovanější o to, že není jen individuální,ale že se týká osobních vztahů.

Když tu někdo naťukl mezirasové vztahy.V přírodě je to jev, který se kromě člověka nevyskytuje a pokud náhodou ano, proč asi jsou pak potomci neplodní? 

0 0
možnosti
K

kakabus

1. 11. 2008 10:01
Re: S autorem souhlasím

Je příjemné si občas přečíst příspěvek jako ten Váš - inteligentní a neagresivní, protože jinak bych si z internetových diskuzí a silnic v ČR musel odnést dojem, že zde snad žijí pouze samí agresivní hlupáci. Ono jich ve skutečnosti tolik není, jen jsou hodně slyšet a vidět. Mějte se.

0 0
možnosti
XX

wo_co_go

1. 11. 2008 9:36
pokud je hloupost a netolerance autora

jen jeho privátní úchylkou, nemusíme z jeho omezeného názoru dělat tragédii;-)

0 0
možnosti
V

vanilka35

1. 11. 2008 9:16
privátní úchylka?

Nebojte, ani zdaleka nezůstanete jediný, kdo bere homosexualitu jako privátní úchylku, protože vás omezených a netolerantních je bohužel stále ještě dost.:-/vždy mě napadá pouze jediné, co kdyby tato "úchylka" potkala vaše dítě?Odsuzoval byste je stejně?

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

1. 11. 2008 14:25
Re: privátní úchylka?

Kdyby to potkalo moje dítě, bral bych to asi stejně, jako by narodilo s nějakým postižením, např. neplodné. Radost bych z toho neměl, ale rád bych ho měl stejně. Snažil bych se ho naučit, jak i přesto vést šťastný život. Ale asi sotva bych se mu snažil namluvit, že být neplodný je úžasně "cool", nemí děti je normální  a v tomto smyslu se snažil spoluvytvářet nějakou módní vlnu směrem do společnosti. Nebyla by v tom špetka pravdy.

0 0
možnosti
R

ragingox

1. 11. 2008 8:43
Jenom ciste hypoteticky ..

Kolik je ve spolecnosti homosexualu 4% ? Ok, konecne si prosadili svou. Na kom je ted rada ? Na zoofilech ? Jakej je rozdil mezi zoofilem a homosexualem 3.9% ? Kdyz bourame bariery tak musime cekat ze se ozvou ostatni.

0 0
možnosti
T

tru-and

1. 11. 2008 8:48
Re: Jenom ciste hypoteticky ..

a v čem ti vadí? vždyt ti neubrali jedni jedno tvoje heterosexuální právo !

0 0
možnosti
RK

richu_ch

1. 11. 2008 8:42
pane autore, latentni homosexuale,

bod 1: podle fotky nejste ale vubec trosku atraktivni ...

bod 2: podle vasich nazoru to s tou "vnitrni" atraktivitou taky nebude moc slavne

bod 3: kdy nam tady zacnete psat, ze vam vadi, kdyz se na ulici liba bila holka s cernochem?

.

At se kazdy chova, jak chce; homosexualne, metrosexualne, heterosexualne, latentne homosexualne ... Pokud tim neohrozuje nebo neomezuje ostatni, tak kde je problem. Alo spis je vas problem v tom, ze vy vidite jenom tu cast homo, ktera se predvadi ... ale je to o proporcich - jako u heterosexualnich paru. Jake procento takovych paru vidavate, ze se "olizuje" na ulici? ... jestli vam tohle nedojde, tak uz fakt neni pomoci

0 0
možnosti
BS

Bohata socka

1. 11. 2008 10:39
Re: pane autore, latentni homosexuale,

To tu pisu celou dobu, pan ma strach z homosexualu, pritom oni maji strach z neho, pac jeho vizaz v gay klubu teda nezabere...[:-© On si fandi, ale nevim, kera busna by o nej zakopla... On se chlapec zkratka vzteka, ze lidi si zijou jinak, svobodne a on, skareda, neupravena, nemyta manicka musi kazdy vecer povinne lezt na svoji starou frigidku a rozdelavat ji...;-D To by nejednoho dozralo... ;-O Misto aby odstranil duvod vlastni frustrace, kope do tech, jez chteji zit svobodne podle sveho zalozeni....

0 0
možnosti
BS

Bohata socka

1. 11. 2008 7:10
Normalni heterak

Normalni heterak nema potrebu se takto zurive vymezovat proti homosexualum, pac ho nijak neohrozuji. Proti homosexualum se vzdycky vymezovaly jenom latentni busny. Pry fuj, ja ne! Nikdy! Za zadnych okolnosti! Ja mam manzelku! Koukejte! S prsama! Jako ten Haider. Potom, kdyz se pripije a sebeovladani odejde, zacne obtezovat chlapecky. Nebo kupovat. Ja myslim, ze autor clanku chtel, ale nikdo mu nedal, tak se ted msti. Tak dava na obdiv svoji udajnou heterosexualitu. Taky co mu asi tak zbyva...

0 0
možnosti

martin013

1. 11. 2008 7:02
Láska

Když je láska čistá, na pohlaví nezáleží.:-P

Tím bych mohl skončit, ale Vaše věta "Protože věřím v pravdu, která se nemění" je opravdu k zamyšlení. Svůj NÁZOR zde tak vydáváte za jakousi univerzální PRAVDU. Co je pravda pro jednoho, nemusí být pro druhého. Možná chápu Vaše rozhořčení, ale nechápu způsob argumentace.

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

1. 11. 2008 11:11
Re: Láska

bílá je bílá, černá je černá, vražda je vražda, normální je normální a úchylka je úchylka. autor protestuje proti morálnímu relativismu a já se připojuji.

0 0
možnosti
HP

Hery Potrovka

1. 11. 2008 6:40
IoannesM

R^R^R^

0 0
možnosti
PN

jirkanovaksuperchlapik

1. 11. 2008 6:29
Homosexualita prostě jen jedna

ze sexuálních úchylek nebo odchylek jak chcete, takže nevím proč ji zvýhodňovat proti ostatním úchylkám. Mě se třeba líbí když má ženská pěkný prádlo a nebo když má dlouhý nohy. I to je prý fetišismus. Ale zvláštní výhody kvůli tomu také nepožaduji. ;-D

0 0
možnosti
PN

jirkanovaksuperchlapik

1. 11. 2008 6:31
Re: Homosexualita prostě jen jedna

Ať si každý dělá co ho baví, ale bez dalších výhod. Ženská s ženskou a "chlap" s "chlapem" prostě rodinu nikdy neutvoří, takže nevím proč registrované partnerství stavět na stejnou úroveň s klasickou rodinou. A také není pravda, že homosexuálové nechtějí adoptovat děti. JE to lež, chtějí.

0 0
možnosti
D

dolary

1. 11. 2008 5:38
Neuveritelne

Nemohu uverit tomu, co vidim. Ze jeste ve 21.stoleti existuji omezenci s diskriminacnimi prvky.  Meje uplne jedno, co kdo dela v loznici a s kym to dela. Me napriklad vadi a to hodne blbci a tupci, mozna by se hrstka, na kterou se nalepka blbec nevztahuje mela take prosazovat diskriminacni politiku vuci blbcum a polointeligentum.RvRvRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6363x
Studoval jsem a pracoval v Praze v IT a logistice... momentálně se svou rodinou žiji na úpatí Dolomit v severní Itálii