Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

urbi001

27. 8. 2008 17:07
bohužel pravda

Z Ruska mám rád asi jen Čajkovského, Dostojevského, boršč a hymnu, nicméně musím dát autorovi za pravdu. Konzistentní, čitelnou a principiální zahraniční politiku aby člověk dneska v Evropě u někoho pohledal. Klaus asi ve svých provokativních promluvách k tomuto konfliktu zčásti vyjadřuje revanš za Putinovu medaii, ale jinak celkem nestranně a nečernobílé popisuje skutečný stav věci.

0 0
možnosti
O8

objektiv 81

27. 8. 2008 16:58
At uz se v Kosovu stane cokoliv, tak

USA a EU budou podporovat nezavislost Kosova. Srbske zlociny jim prijdou vhod jako argument pro nezavislost Kosova. Albanske zlociny jsou tise prehlizeny! Nekdo by mohl namitnout rok 1999, kdy Srbove bojovali v Kosovu!

1. K tomu urcite meli důvod (albansky separatismus

2. Albanci behem II. svetove valky byli fasiste a vrazdili Srby!

Namitky, ze Albanci jsou puvodnimi obyvateli Balkanu jsou opravnene. V tom pripade Srbove musi vratit cele Srbsko. Cast Albancum, cast Rekum, cast Italum. A Belosi se musi stahnout z americkych kontintu. Turci z Male Asie, Spanelove (pokud tento narod smichany z Arabu, Germanu, Gotu existuje) by mel opustit Spanelsko. Urcite by Baskove a Katalanci meli ziskat nezavislost. Anglicane by se meli stahnout z ostrovu... Atd...

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2762x
zaměstnanec a daňový poplatník,
zastupitel malé obce

Seznam rubrik