Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

M_Luke

27. 8. 2008 12:31
Co mi vadí

Vůbec mi nevadí, že v "soutěži" někdo dělá duševní striptýz, není dost dobře kontrolovatelná, zda se skutečně jedná o lež či pravdu, nebo že není scénář předem připravený.

Mi vadí to, že za otázkou: "Brala jste tvrdé drogy", po odpovědi "soutěžící" "Ano", publikum tleská a bouří nadšením. Chápu, že nadšením nad "přiznáním pravdy", ale přesto to je ultranechutné.

0 0
možnosti

anžto

27. 8. 2008 13:22
Re: Co mi vadí

no tak tam jde hlavně o ty negativní věci, že jo, tajemství pozitivního charakteru asi moc lidí nemá:-) a diváci to berou jako show, kdyby ne, tak by jim stačil nějaký dokument o osudech lidí:-)

0 0
možnosti
T

TurboFrank

27. 8. 2008 12:31
Při přepínání kanálů jsem na to narazil.

A nevěřil vlastním očím. Tak i psychopatům jsme už dali v TV možnost seberealizace. A ten lebkoun s tou šišatou hlavou, co to uváděl, je stejný kretén.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

27. 8. 2008 12:36
Re: Při přepínání kanálů jsem na to narazil.

Zatím jsem neslyšel o nikom, kdo by se na to díval cíleně. Každej na ten pořad narazil úplnou náhodou. Nejspíš mají všichni Primu mezi ČT2 a National Geographic:-P

0 0
možnosti

Quazi

27. 8. 2008 12:30
kdoví?

Taky bednu nemám, a už jsem ji i odhlásila, řekla jsem si, že těch 5 let placení stačilo...  Podrobnosti soutěže znám tudíž zprostředkovaně.

Ale: kdoví, kolik je kolem nás lidí, kteří by byli tak rádi, kdyby se je někdo na něco zeptal? Třeba já: jestli nepotřebuju něco na sebe a tak. Možná jsou to duševní exhibicionisti, kdoví? Každopádně pokud bych do takového pořadu vlezla, musela bych s tím počítat, že se mně zeptají úplně na všechno. A myslím si, že spoustě lidí se naopak ulevlo, že to konečně mohli říct.

0 0
možnosti
JL

tramtadadá

27. 8. 2008 12:17
Karma

Já nemůžu uvěřit tomu, že je něco takového v televizi a hlavně, že se na to někdo dívá? Kdo? A kdo se tam přihlašuje? tyhle lidi by měli rovnou odvézt někam na psychinu.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

27. 8. 2008 12:21
Re: Karma

Ne. Tyhle lidi z psychiny do pořadu přivezli:-P

0 0
možnosti
MM

slavek133

27. 8. 2008 12:14
na

první díl jsem se musel podívat,abych mohl tento pořad posoudit.Něco tak stupidního jsem v televizi ještě neviděl a určitě nehrozí,že bych v tom masochisticky pokračoval.

0 0
možnosti
N

nictipotomnení

27. 8. 2008 12:19
Re: na

U nás se obětovala maminka a pak všem vykládala obsah soutěže. Chtělo se jí blinkat. ;-D  Slíbili jsme jí, že prodáme televizi. ;-D

0 0
možnosti
KT

Ježikača

27. 8. 2008 12:11
někdy si říkám,

že to jsou ty okamžiky, kdy člověk zatouží poautoritářském režimu. proč nemá veřejnoprávní televize povinný blok vzdělávacích pořadů? no a k této výborné soutěži: když jsem viděla upoutávku, málem mě omylo. před půl rokem mi poslala kamrádka na YOUTUBE video z téhle soutěže. paní se tam před rodinou a hlavně před kamerou přiznala k poměrně hnusné nevěře. přišla o dosud vyhraných 200 tis. dolarů, což ji evidentně mrzelo víc, než ztráta manžela... tehdy jsem si naivě (jako už tolikrát) říkala, že taková blbost se může vysílat fakt jed v USA...

0 0
možnosti
N

nictipotomnení

27. 8. 2008 12:13
Re: někdy si říkám,

Taky jsem to viděla, nebyla to ta bloncka? To byla typická slepice. Měla i nějaké kecy ke své rodině a i ta se k ní prý poté obrátila zády.

0 0
možnosti
S

solidne.nejisty

27. 8. 2008 11:40
......A bude hůř Marku

ochota komerčních médií přetáhnout k sobě co největší masu konzumentů reklam pomocí čím dál rafinovanějšího voyuerismu je neomezená. Takže televizní brnkání na čím dál temnější struny lidského povědomí bude pokračovat. Takže s Vámi  Marku 100pro souhlasím, ...ještě že není válka 

Teď jsem si vzpomněl, jako teenager jsem pravidelně onanoval poslouchajíc přes stěnu soulože  naší kozaté sousedky, nenám šanci pane Šiško 

0 0
možnosti

anžto

27. 8. 2008 10:39
no

podívejte se, já ten pořad neviděla, televizi nevlastním. Ale co se týče poslední části vašeho článku: otázka a odpověď...Moderátor má pravdu. Slečna se tam přihlásila sama a sama tyto věci sdělovala - je to snad chyba modrátora? ta soutěž je rozhodně pitomá, ale je taky určena pro pitomé lidi. Když na sebe chtějí lidé prásknout kde co za peníze - je to jenom jejich volba. A volba Vaše je, se na tuto ubohost buď dívat, nebo nedívat.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

27. 8. 2008 10:44
Re: no

Soutěž je určena pro hamižné lidi bez vkusu (pro soutěžící). Co vše jsou lidi ochotni udělat pro peníze ... :-©

0 0
možnosti
NR

no.respect

27. 8. 2008 10:32
Bude hůř

U nás vidím problém také jinde. Máme 4 základní programy, z toho Prima a Nova jsou z 90% nedivatelné pro vzdělanějšího a náročnějšího diváka, ČT1 tak ze 40% a jediná ČT2 má často naštěstí pořady náročnější.

Vedle v Německu je přes 30-40 běžně dosažitelných programů a kromě stejných stupidit jako Nova nebo Prima či Teleshopingu také mnoho jiných kvalitních. A to v jejich rodné německé řeči.

I u nás lze sledovat satelit ale Stáňa z Horní nebo Vašek z Dolní neumí řeči tak to ani nesleduje. Takže nemá výběr a ani zájem než o Pošta pro tebe, Kufříky s milionem, BB, VV, Vyměněné Manželky  nebo zmíněný Voyerismus.

Jenže trend i v cizině je globalismus jednoduchosti a stupidity - tím rostoucí zisk ze sledovatelnosti a tedy nic jiného nečeká nás, než  ještě triviálnější  pořady v boji kunkurence pouze třech TV v Česku o Stáňu z Dolní  nebo Vaška z Horní...

0 0
možnosti
RK

Radek0075

27. 8. 2008 10:47
Re: Bude hůř

Bůh sestoupil, aby zhodnotil situaci:-©  Ten trend není "i" v cizině, ale ten sem z té ciziny přišel. A můžu říct, že mnoho pořadů vyrobených podle zahraničních formátů, u nás dostalo o dost umírněnější "fasádu" než jinde ve světě. A nakonec řada z nich měla  jepičí život. Zatímco v USA, UK, Německu a jinde ve světě tyto pořady řadu let se zaručeným úspěchem přitahují diváky k obrazovkám, v ČR končí daleko dřív.     ČT2 nemá pořady pro náročnější. Náročnější člověk totiž netráví večery sledováním kravin v nějaké bedně. To ale "no.respect" z Horní Dolní nechápe, neboť se sledováním ČT2 cítí jako intelektuál.

0 0
možnosti
AS

antonio seruti

27. 8. 2008 10:21
to snad nemyslíte vážně

Tak na to nečumte a máte klid.

Ale přirovnávat trotly, co jdou do nějaký ubohý soutěže DOBROVOLNĚ, k Židům za války to je opravdu k zblití. Někdo snad ty kreatury nutí do tý soutěže lízt?

0 0
možnosti
MB

buxus

27. 8. 2008 10:24
Re: to snad nemyslíte vážně

No tady byla spíš diskuse o tom proč to dělá ten moderátor - zjevně chce peníze a potěšit šéfa, aby "se obchod hýbal". Máme štěstí, že podobný typ nepracuje někde v pohřebním ústavu. Kvůli lepším prémiím by byl schopen roznášet po městě cholerové bacily.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3918x
miluji Londýn a Brazílii ... a taky Rádla. Kdo ho dnes ještě zná ..nejcitovanějšího českého vědce všech dob?