Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

Bohdana

8. 7. 2008 12:44
karma

tleskám

0 0
možnosti
JH

jirihromadko

8. 7. 2008 12:27
Co se v mladi naucis, ve stari jako bys nasel.

Ucit se, ucit se, ucit se, rikaval pry "dobrak" Lenin. Mnoho se toho (vyjma nasili) nenaucil. Jinak by jeho rezim existoval dodnes a nebyl tak zlocinny!

Pane Holiku! Vy se dovolavate pravd, ktere uvadite v nespravnych souvislostech. Proto jsou  Vase  zavery zcestne. Nechte politiku delat lidem, kteri to umi. Na priklad panu Paroubkovi. Cela zapadni Evropa je proti radarum, ale ma stesti, ze se ji to netyka tak, jako Vas. Proto se s tim nemusi zabyvat. Bezpecnost Vasi republiky je dana clenstvim v EU a NATO a ne radary. Ty jenom provokuji stihomaniaky totalitnich statu.(Brzy k nim bude Rusko take patrit.) Kdyz se priste nejdrive zamyslite, nez napisete spatny clanek, tak by s Vas mohl byt velimi schopny komentator mezinarodnu politiky.

S pozrdavem Jiri Hromadko z Frankfurtu nad Mohanem;-D[>-]

0 0
možnosti
TN

zrusksc

8. 7. 2008 13:02
Re: Co se v mladi naucis, ve stari jako bys nasel.

Asi jste se "málo učil" a teď se Vám toho nedostává protože celá západní Evropa je plná amerických vojáků a raket a jen padla z mínka o odchodu US vojsk z Německa  už se Němec bouřil.Paroubek politik?;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JN

Janhura

8. 7. 2008 12:01
"Svobodné" volby na Podkarpatské Rusi,

tj. v "osvobozeném" Československu za připojení k SSSR: Ve volební místnosti byli sovětští komisaři a sud se slanečky, kdo podepsal dostal slanečka (do novin, jak jinak). Kdo nepodepsal, šel na Sibiř.

Z vyprávění přímého účastníka p. Kajlíka, Ostrov n. Ohří. Měl to štěstí, že uprchnul do zbytku "osvobozeného" Československa.

0 0
možnosti
JN

Janhura

8. 7. 2008 12:06
Re: "Svobodné" volby na Podkarpatské Rusi,

Koneckonců "osvobození" Poláci na tom byli hůř. 11 milionů Poláků bylo nuceno se vystěhovat z "osvobozené" východní části Polska, aby si ji zabral SSSR. Dále Katyňa, Varšavské povstání, ...

0 0
možnosti
P

PetroleumLampoIdorablo

8. 7. 2008 11:14
Pane jo, tak to nebylo jenom do tenkého,

nýbrž přímo až do tlustého střeva.

Co je k pláči? Že mladý svobodný člověk už v tomhle věku je takhle zmagořený propagandou, že používá obskúrní argumenty (viď bod třetí) a už teď, když nemusí, leze někomu někam. Ne moc nádějná vyhlídka pro budoucnost této země. Tady i bývalí svazáci, dnes partajníci a podnikatelé musí blednout závistí nad uměním možného i nemožného a nad flexibilitou nové generace.

Tak se zdá, že si svou budoucnost opravdu zasloužíte.

0 0
možnosti
M

milanm.

8. 7. 2008 11:19
Re: Pane jo, tak to nebylo jenom do tenkého,

http://zpravy.idnes.cz/chudak-premier-paroubek-vsechno-nepobral-branil-sefa-zaoralek-p6b-/domaci.asp?c=A080525_141544_domaci_klu 

Ale tehdejšímu premiérovi Jiřímu Paroubkovi prý dodával informace expertů o tom, jak by měl být protiraketový systém rozsáhlý. "A on mi na to řekl: Já jsem si myslel, že to bude nějaká koule s obsluhou dva lidi, jako takové ty radary co už tady máme," popsal. "Samozřejmě chudák premiér nepobral do hlavy všechno," dodal bezelstně Zaorálek a v sále se o zval smích.

"Počkejte, tento člověk chce být premiérem v roce 2010. Kde má veřejnost jistotu, že pobere jiné věci?" ptal se udivený moderátor Václav Moravec a sklidil potlesk.

 

0 0
možnosti
JP

itučňák

8. 7. 2008 10:14
Jirkovo vlezdoprdelnictví Putinovi

No, jo, ale Putin mu slíbil, že z něho udělá Českomoravského gubernátora. A on je pořád bez koryta.

0 0
možnosti
MV

Miroslav Václavek

8. 7. 2008 10:00
Ano, slovo od slova přesné a pravdivé

Do všech dnešních novin na titulní stranu! R^

0 0
možnosti
JK

Jan Krauskopf

8. 7. 2008 9:52
Nejde dát půl-karma...

a to je škoda. S autorem  ve většině článku souhlasím. Ano, Rusko pohlíží na Evropu jako na svou gubernii dočasně ovládanou separatistickými Francouzi, Nemci, Italy, Brity, Španěly, Čechy, Slováky, Maďary, Poláky atd. To se mi stejně jako autorovi nelíbí. Ano, argumentace antepatií k politikovi cizího státu je hodná duševně nezralého člověka typu aktivisty strany zelených ochotného rezolutně vystupovat i proti bouřce. To se mi stejně jako autorovi nelíbí. Ano, Irán a Korea jsou do budoucna hrozbou, i když na druhou stranu je otázka, jak pravděpodobná je trajektorie letu balistické rakety z těchto zemí přes území Evropy. Dejme tomu, že s tím s autorem souhlsím. S čím ale ROZHODNĚ NESOUHLASÍM, je tvrzení, že nás američané osvobodili 3krát a Rusové možná jednou. To je prostě a jednoduše lež. Můžu být "pravičák" sebevětší, ale čest a díky vojákům rudé armády, díky kterým (jakožto slované) a) žijeme, b) nežijeme v třetí říši.

Bohužel nejde dát půl-karma...

0 0
možnosti
J

Johan4

8. 7. 2008 10:24
Re: Nejde dát půl-karma...

Jen to neříkejte v Plzni. Samozřejmě, že většinu území osvobodili Rusové. Globálně se však s osou Berlín, Řím, Tokio vypořádali Američané - osvobození Afriky, Asie, Tichomoří, západní Evropa.

0 0
možnosti
PN

jirkanovaksuperchlapik

8. 7. 2008 9:29
Zase ten Paroubek

umíte si vy modrý ptakopyskové a svazáci stěžovat taky na něco jiného? ;-D Teď vážně, kolem Paroubka je taková hysterie, že to fakt nechápu. Vždyť pro vás modrý ptáky je on ztělesněním 2. místa, tak proč ten povyk? Vy ste jako komouši, ti také říkali kdo "nejde s námi, jde proti nám". Takže pro nejede ve vládní linii je automaticky bolševik.

0 0
možnosti
MZ

zajicek8

8. 7. 2008 17:01
Re: Zase ten Paroubek

A on za opozici mluvi nekdo jiny? Pokud porovnate verejna vystoupeni, tak Paroubek jasne porazi na body cely zbytek CSSD.

0 0
možnosti
JK

regulator

8. 7. 2008 9:18
...

dobry.R^

0 0
možnosti
AJ

aljav

8. 7. 2008 9:18
s autorem souhlasím

 a sockomouši a rusofilové všech zemí - polibte si (Y)

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2381x
Studuji magisterský program politologie a zajímám se o vše, co se děje.

Seznam rubrik