Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

honzajaka

9. 7. 2008 22:55
Trochu

nechápu  co vlastně myslíte, Rusové nám přece žádné spojenectví nenabízí, jen nechtějí, aby na ně mířily rakety v perimetru

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

10. 7. 2008 16:38
Re: Trochu

rakety mirici na Rusko? Neco tak zakerneho chystame? :-)

0 0
možnosti
IK

jjumbik

9. 7. 2008 18:36
klobouk dolů

pěkně a věcně napsáno.

At už někdo souhlasí nebo ne, není to osobní. Nepřekvapují mne reakce "osobního charakteru" na váš článek  například od Horolezce, nevšímejte si osobních invektiv, o tom článek není. :-) 

 

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

9. 7. 2008 13:23
Autor článku jen potvrdil mou domněnku

Dříve ti, kteří nebyli schopni vystudovat normální VŠ, šli na  vysokou školu vojenskou, nyní se takoví studenti s nižší inteligencí  přihlásí na obory jako je např. politologie. K vystudování takového oboru zřejmě stačí být dostatečně "uvědomělý", což student Holík v tomto článku názorně předvedl.

0 0
možnosti
V

valissek

9. 7. 2008 23:02
Re: Autor článku jen potvrdil mou domněnku

;-D Prý studenti s nižší inteligencí chodí např. na politologii R^.. Tohle je trošku mimo. Na politologii je sakra těžké se dostat... Přijímačky na politologii se skládají z několika částí (historie, filozofie, zsv,jazyky, etc ... A berou tam tak 10% - 20 % přihlášených.. Je mi jasné, že o tom nic nevíte, ale prosím alespoň tak blbě neplácejte.

0 0
možnosti
JK

Horolezec-29

9. 7. 2008 11:08
Šmarjá, Holíku, už i Vy???

začal bych takto: chcete mít dobrou karmu? Stačí si dát do názvu jméno "Paroubek" a úspěch je (téměř) zaručen.. Pane Holíku, vy jste ještě malé mimčo ;-D

Hned Vám povím proč: volil jsme vždy ODS (nyní už ne) a Paroubka nemusím, ale všechny tyto a podobné články navozují dojem, že za všechno nefér u nás může jen ten Paroubek.. (otázka na Vás: Čunek, Bursík, Topolánek, atc.. jsou dle Vás svatí muži??? )

A teď k meritu věci (Rusko x USA): tak nějak jako mimčo vypadáte z toho důvodu, že na tu naši maličkatou zemi sázíte příliš, než unese a než dokáže.. Cožpak jste se nepoučil z historie, že všechny mocnosti na nás jen a jen kašlaly, nebraly nás nikdy vážně a předhodili vlkovi vždy, když šlo o "kejhák"??? Kde byli Američané v r. 1938 (Mnichovská dohoda), kde byli v r. 1968 (srpen 1968)???

0 0
možnosti
JK

Horolezec-29

9. 7. 2008 11:14
Re: Šmarjá, Holíku, už i Vy???

Dokončení: Rusům jsme se hodili kvůli uranu (oni mají všechny nerostná bohatství, jen ten uran ne - to je pech, co? ) a také své strategické pozici v Evropě. Američanům se zase hodíme pro jejich radar, protože ten stávající na Marshallových ostrovech případné nebezpečí zpozoruje až příliš pozdě. Proto je opět na scéně ona strategická poloha ČR, poměrně stabilní politický systém, dobrá vybavenost , atp.

Možná už byste měl konečně pochopit, že USA, Rusko, Čína i jiné mocnosti si to vždy vše udělají vždy po svém, protože oni to naše Česko vůbec ale vůbec nepotřebují. Oni nás jen využívají ku svému prospěchu. S demokracií či jinou prospěšnou činností to má vždy pramálo společného.

Otevřete oči, probuďte se a napište spíše článek o p. Pecinovi, který se rád setkává "se svými partnery a klienty" mimo svou kancelář - naposledy po autosalonech .. Myslím, že to by asi příznivci demokracie a protikorupčního jednání zajímalo více, než ryze vaše spekulativní teorie o Praoubkovi..

0 0
možnosti
MP

Milan Pokorný

9. 7. 2008 10:22
olala

velmi povedený článek po všech stránkách!R^

0 0
možnosti

lepidlo999

12. 7. 2008 0:56
Re: olala

souhlasím R^

0 0
možnosti
JN

honzajaka

8. 7. 2008 22:24
Pane Holík

zdá se, že jste vůbec nic nepochopil. Proti radaru není jen Paroubek ale i tzv. strana mlčící většiny, což je velice mocná politická síla a proto se vládě nepodařila vysvětlovací kampaň, protože jednoduše nikdo o argumenty nestál a ani nestojí. A proč vám vlastně vadí odmítavý postoj jednoho politika, už je u nás svobodná diskuse zakázána, něco jako odsud až sem? Koukám že se vracíme v bludném kruhu zpět

0 0
možnosti
ŠČ

Šárka-x

9. 7. 2008 7:36
Re: Pane Holík

Mocná politická síla ? Lidé, kteří mlčí, jako by nebyli. Nějak si nepamatuji, že by mlčící většina kdy čeho dosáhla. Vy snad ano ? Rozhodnutí dělá vláda a ne ti, kteří nic neříkají a už vůbec nic nedělají, nějak vám to uniklo. A ona mocná síla ? Bude mlčet (velmi kulantně řečeno) dál.

0 0
možnosti
GK

keryx

8. 7. 2008 18:45
Autor by si nejdrive mel zjistit fakta...

Autor by si nejdrive mel zjistit fakta a ne slepe opisovat co pred nim uz napsala rada pisalku podobnych jemu.

Proc porad kazdy vylozene placa neco o brannych raketach. To je jak kdyby nekdo napsal ze nase vojsko pouziva obranne samopaly.  To je vetsina naroda tak tupa ze si nedokaze jednou precist jak o tom pisou zahranicni spravodajsky servry? napr. co se o tom pise ve Svycarsku ci ve Francii nebo v Nemecku ci Italii a Spanelsku?

Tam se vubec nepise o obrannych raketach ale o stavbe prvniho sila pro baterii desteti americkych balistickych raket.  Proc se v Cechach a Polsku vesej lidem neustale buliky na nos?

0 0
možnosti
JM

hanlon

8. 7. 2008 18:55
Re: Autor by si nejdrive mel zjistit fakta...

Právě, měl byste si zjistit fakta, proč právě třeba Německo nesouhlasí. Protože v rámci svého vlastního energetického zajištění, prostě na ruku rusům musí jít... si je nechtěj pohněvat...domněnky? realita

0 0
možnosti
UB

Chytracisko

8. 7. 2008 18:39
podpořme prozíravé rozhodnutí

hodnoťme situaci a podpořme prozíravé státnické rozhodnutí!

Jsem pro, ale kde a který stát se rozhoduje odmítnout stavbu nesmyslného radaru, abych to mohl podpořit?:-(:-)

0 0
možnosti
HS

Fanthom007

8. 7. 2008 17:41
dobra uvaha

Mohu se pod ni jen podepsat R^

Je nad slunce jasne, ze kdyby se procenta v neprospech odpurcu radaru otocila, otoci se i sexymozek.

0 0
možnosti
TT

tolan

8. 7. 2008 17:24
Jasné a výstižné - karmuji

A co si myslí pan Paroubek? To je jedno, on totiž nemyslí, pouze kopíruje, jak fouká větříček.

0 0
možnosti