Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Zuzana Hejná

6. 5. 2008 15:45
problém je někde jinde

za socdem vlády se poskytovatelé služeb ve zdravotnictví a sociální oblasti řádně rozežrali a teď je problém to ufinancovat.

Není problém v 30,-Kč za doktora nebo za recept, ale  120,- Kč za donos oběda pečovatelskou  službou, 80,-za pomoc při hygieně atd.

0 0
možnosti
J3

jonathan 33

6. 5. 2008 17:44
Re: problém je někde jinde

přesně tak. Já to vidím u sousedů.On je na vozíku a jeho žena je po operaci kyčlí.Mají malou penzi a nemohou vyjít.

0 0
možnosti
JS

Jana Kolářová

6. 5. 2008 15:38
takovej hezkej chlap a takové říká nesmysly...

Pane Kubíčku, sice nechápu, jak můžete být zároveň podnikatel a levičák, leda byste si bral příklad z podivné symbiózy Karla Marxe a Bedřicha Engelse (anebo se stavíte do oblíbené polohy intelektuála-levičáka, to nevím).

Ve Vašem článku je spousta tendenčních sdělení, o nichž by se jistě dalo polemizovat. Ale zmíním se jen o jedné informaci, která žije vlatsním životem už přes deset let - ovšem výrazně přiživována v tendenčních sděleních, jako je to Vaše: Klaus nikdy neřekl, že žádné peníze pro něj nejsou čisté nebo špinavé. Klaus jen řekl, že když bude mít před sebou na stole dvě stokoruny, nepozná, která je čistá a která špinavá - ve smyslu poctivá anebo pocházejícího například z obchodu s LTO.

Střílejte do protivníka čistými kulkami, bude tak přesvědčivější. Ale když píšete takový mesmysl, tak tím znevěrohodníte i vše ostatní, co jste chtěl svým článkem říci.

Mějte se hezky, Jana Kolářová

0 0
možnosti
JK

Majkyho_pupik

6. 5. 2008 15:34
to je legracni

tak pravicove vlady odvadeji zisky statu do rukou tunelaru ale za tunelovani sedi zatim jen levicacovi politici:-)doktorum prinasi poplatky starosti ale zaroven na jejich vybirani trvaji,nebo snad mate jine informace?jeste do toho nejak zamontovat americky radar a klasicky levicacky gulas o obavach o svet a budoucnost je na svete:-)

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

6. 5. 2008 15:34
ty poplatky u lekare maji smysl predevsim kvuli duchodcum

ty poplatky u lekare maji smysl predevsim kvuli duchodcum - jinak je muzeme rovnou zrusit - duchodci se doma nudi a chodi s ek doktoprovi vykecavat - pred zavedenim poplatku by,y hodinove fonty a v ordinaci nejvice zdrzovali prave duchodci, kterym velmi casto vubec nic nebylo

dnes jde clovek na radu za deset minut R^

0 0
možnosti
MK

wopi

6. 5. 2008 15:33
kdyby

důchodci a levičáci mysleli, zjistili by, že pětitisícovým limitem jsou na tom líp Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2893x
Bývalý novinář (LN, ČRo, ČT, regionální deníky), regionální politik (ČSSD 2002  -2013) dnes investor, podnikatel, majitel eshopu s cukrářskými potřebami. Absolvent oboru Filmová, televizní a fotografická umění a nová média na Filosoficko-přírodovědecké fakultě Slezské univerzity a Marketingové a sociální komunikace na Fakultě multimediálních komunikací na Univerzitě Tomáše Bati. Žije v Ostravě, pracuje v Karviné.