- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ještě se v krámech prodávají opálený beraní hlavy?Nikdy jsem nepochopil co se s toho dělá
a co potom taková lahůdka ve stylu bodok - kdy zvíře i s kůží a vnitřnostma nacpou kamením a potom to pálí ze zhora letlampou,protože dělat normální oheň je moc složitý
ideální na párty s mongolama je to ,že oni milují cagan mach(bílé maso-tuk)a my char mach(tmavé maso-libové)ideální spojení , potom se dostane na všechny to co jim chutná
rikaji Mongolsku Vasi dva kluci, pokud se mohu zeptat. Vareni masa je velice zajimava vec, ale dost by me zajimalo jak se tam jako rodina zaclenite ...
Jsou ještě malí (2r a 3,5 r), takže jsou dost flexibilní. Na změnu prostředí si zvykají rychleji než my. Jsou spokojení když jezdíme do přírody, když se můžou koupat, když můžou běhat v lese a opékat buřtíky.
za milé reakce
MMCH účinek kumysu je prý takhle bouřlivý jen při prvním požití. Tedy v případě, že někdo má natolik odvahy a požije ho podruhé, tak už se prý jen opije...
Eskymáci získávají vitamíny z obsahu žaludku sobů, kteří jak známo jsou býložravci, takže je to něco jako zeleninový salát...Učili jsme se to ve škole.
kumys je úplně normální kyselý mlíko,ale aby se člověk opil tak by musel vypít několik litrů,protože alkoholu je tam tak do 5%,jediná věc mi vadila ,když to čerti přivláčeli tak tam plavalo hejno much a člověk to pak musel vyplivovat
mi ale není jasné, že když žeru jen vykvetlé pampelišky (mám je ve skleníku a ze stonků si stavím dům, jde to pomalu, hned zítra napíšu proč), zachraňuji slepice a jiné chodící maso.