Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J89a67n 67A97n52d91r15l76e

22. 3. 2015 19:31

Lhostejno jak ochotna, vlezla anebo třeba unudena je prodavačka v jakemkoli obchodu s hadrama, stejne je pro mne navsteva podobného zarizeni za trest :-/. Nastesti mne maminka při odchodu z rodneho hnizda před triceti lety vybavila několika flanelkami, svetry a dzinama, které drzi, ponožky dodalo par vystrojnich skladu, co jsem jimi za ta leta prosel, trenyrky a trika jsem prubezne dostaval darem (darkynim dekuji), takze se torture nakupu obleceni mohu uspesne vyhybat. Sem tam si koupim novou botu a je to :-).

A posta, Ivanko, to je kapitola sama pro sebe, ale děvčata za přepážkou jsou v tom nevinne...:-(

1 0
možnosti
Foto

Ach ano, znám Tvé flanelky a rozličné kousky z armádní výstroje...;-(

0 0
možnosti
Foto

Dnes ses mi trefila zrovna do nálady. :-) Mám za sebou návštěvu nové italské prodejny lahudek. Veškeré nápisy i označeni zboží tam mají v italštině. Je to s podivem. Ale zřejmě je to promyšlený tah, aby mohli otravovat zákazníky a sofistikovane radit. Nemám s italštinou problém, tak jsem musela toho Andrejevice Mnohorozumného Italského několikrát zahnat. Rušil. Vytrvale. :-P Jinak ale mám ráda, když se o mne jako o zákazníci starají. Jen se nesmějí plést do řemesla pojistovakum... ;-D Jinak R^ a zdravím!

1 0
možnosti
RE

Do Turecka neb Afriky vůbec nejezděte!!!:-)

1 0
možnosti
Foto

K23a24r79e34l 67M45á43d57l35e

21. 3. 2015 17:44

Karma. Jak je někdo vlezlý, tak prchám. Když se s prodavačem/kou pozdravíme a on/a mi dá neverbálně najevo, že se mohu na cokoli zeptat, ale zůstane stát opodál a nijak se nevnucuje, tak se porozhlédnu a třeba něco koupím.

Větší část svého profesního života jsem prodavač a k zákazníkům se chovám tak, jak mi vyhovuje být obsloužen, když jsem v roli zákazníka. A jak tady už napsal pan Horst, také jsem nikdy neměl problém doporučit konkrétní zboží, které prodává konkurence. Když doporučím dobře, tak se ke mně zákazník vrátí a něco koupí.

1 0
možnosti
Foto

Tak to bych k Vám ráda chodila nakupovat:-)

1 0
možnosti
JM

Takhle znechucená jsem například taé,

1 0
možnosti
Foto

Také jsem se nějakou dobu živil jako prodavač, a pozor, pokud si zákazník hodlal koupit zboží o kterém jsem věděl, že za nic nestojí, proti firemnímu nařízení jsem je odrazoval od koupi. Někdy mě i onen zákazník varoval, že bych mohl dostat výpověď. Pro mě byli na prvním místě zákazníci, ne moje firma. Víte také o takovém hazardérovi! Ivano, hezký první jarní den!

5 0
možnosti
Foto

Dík za návštěvu, Horste:-)

0 0
možnosti
MZ

M90i26r39e86k 88Z43i36k16a

21. 3. 2015 15:55

No a co se zamyslet a podivat se na to jejich pohledem.

Myslim, ze ve chvili kdy se ocitnete v kuzi te prodavacky v mode ci urednici za prepazkou, jejihz denni prijem je z casti zavisly na obratu, ktery vytvori, pak je jejich snaha prodat celkem pochopitelna.

Nevim, cim se zivite vy, ale verim, ze se svoji praci taky snazite prodat, nebo ne?

0 1
možnosti
Foto

Myslím, že "všeho s mírou platí" i tady. Příliš horlivá prodavačka mě znechutí tak, že nakonec odejdu bez nákupu, takže z toho nic nemá. A přiznám se, že tam podruhé spíš nejdu.

2 0
možnosti