Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi velký vobjev ?;-D;-D;-D A nelekla ses?

0 0
možnosti
Foto

Paní Dianová, děkuji za vaše vaši psychoanylýzu na mém blogu. Jste fakt skvělá. Cituji celý váš příspěvek a hned je tam i má odpověď. Věřím, že to stane ozdobou vašeho blogu: 

"Osobnost nestandardní, akcentovaná, s histiónskými rysy. Trpící poruchou sebehodnocení. Chorobně zaměřený na vlastní osobu, o jejíž významu má naprosto neodpovídající představu. Z toho důvodu snižuje hodnotu druhých, pokud se setká s odlišným názorem, než je jeho, nebo dokonce s odporem, reaguje neadekvátně situaci. Pro pocit uznání a touhu po satisfakci je schopen všeho: zatratit vlastníděti, zkompromitovat manželku, a v neposlední řadě i sám sebe, přičemž neváhá uvést intimní detaily všech zúčastněných, včetně přesné adresy bydliště.

Doporučeno: skupinová psychoterapie nejlépe na psychoanalytické bázi, při neklidu a úzkosti medikace"

A zde je moje odpověď:

Paní Dianová, vy jste fakt skvělá.

Takovou psychoanalýzu na toho, kdo jde se svou kůží na trh aby popsal a doložil fůru trestných činů, aby ukázal a doložil zločiny úředníků .... ale tomu byste vy nerozuměla. Proto mě nepřekvaluje, že o tom celém problému, co tu popisuji se od vás nikdo nic nedozví. To je pro vás druhořadé. Ale kopat do jiných .... v tom jste skvělá. Já si myslím, že když je potřeba, člověk by měl pomoci. Ale když už nechce pomoci, neměl by alespoň dělat problém, podrážet toho, kdo něco řeší. Ale přímo tohle já považuji za internetový hyenismus. Místo pomoci jen tak přijít a snažit se co nejvíce ublížit, co nejvíce škodit. Víte, dokonce i kdybyte ve všem měla pravdu, to neznamené, že se mohou porušovat práva rodiny, a moje práva. Ale takový detail, to vás asi nezajímá. Váš příspěvek, to je vaše zrcadlo. To ukazujete vás. Ne mě. To ukazuje, jaký vy máte pohled na lidi, jaké máte srdcem, jaké máte myšlení, jaké máte způsoby jednání. Ale když máte potřebu dalších psychoanalýz, vaše věc. Každý jsme nějaký. A vy jste jistojistě odbornice. To se hned pozná.

0 3
možnosti
Foto

Oprava: histriónskými

1 1
možnosti
FH

Ač nerad, loučím se s vámi, anžto jsem dospěl k názoru, že iDnes není slušné médium.

Viz:  http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A130103_313978_blogidnes 

:-) V

1 1
možnosti
Foto

Nelučte se, bude se nám stýskat!:-)V;-(

0 0
možnosti
AJ

Pěkně napsané! No, je to výzva, je to něco, co se otevírá a ... ať už to bude jaké chce, tak to nebude nuda a stereotyp, ne?;-)

Přeji také pohodový rok 2013 a můry a zlé sny ať zůstanou v loňsku!

1 0
možnosti
FH

Já rád country. :-) R^

2 0
možnosti
Foto

R^ Díky. Taky bych nasedla a uháněla....V A jedeme dál.

2 0
možnosti
LW

L50e49o 96W43o75l20f

1. 1. 2013 23:27

pour féliciter 2013R^

2 0
možnosti
Foto

Tak si zcela sobecky říkám, že je to teda věnováno i mně.

A taky si říkám, že člověk zvládne hlavně to, z čeho má největší strach.

Tak, 2013x Ti přeju radost a sílu!;-)

2 0
možnosti
DM

:-) Jen štěstí do nového roku a ať je ta "13" jen a jen šťastná...

2 0
možnosti