Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J48a31n 39A75n30d60r15l90e

13. 1. 2013 12:32

Priteluv dudlik je MODRA kyticka, takze ja nevidim nikde zadny problem ;-D

2 0
možnosti
Foto

On nedudlá, má ho pod vankúšom jenom pro pocit.!! PRÝ...!!;-D

1 0
možnosti
DM

S knihou jsem usínala jen na fakultě, myslím s učebnicí, to šlo ráz dva.

Mám ráda kolébání do sna :-)

1 0
možnosti
Foto

Prodávají se ještě kolébky?;-D

0 0
možnosti
PJ

Závidím všem, co dokážou "normálně" spát. Už jako dítě jsem byl nespavec, večer dlouho vzůru (to se ještě nevědělo, že lidi jsou skřivani a sovy, komunisti nutili všechny bejt skřivanama) a ve škole klimbal.

Moc mi uprostřed 90. let vyhovovala pražská pracovní doba 10-18 :-)))

Pak se to na dlouhý léta ustálilo 8-16, sice se ráno hůř vstává (hlavně po celou dobu trvání letního času), ale dá se to přežít.

Před osmi lety mě začal trápit tinnitus a to znamenalo totální spánkový kolaps, zalehnul jsem třeba těsně před půlnocí, ale ještě ve tři byl vzhůru, to pískání v uších nedá mozku pořádně hluboce usnout a tak mě furt budily kroky lidí po chodníku, řev opilců, štěbetání ptáků (bydlel jsem tehdy v přízemí téměř v centru onoho města). A nepomáhala ani pořádná fyzická únava, mozek furt něco "šrotoval".

Postupem času si tělo na pískot asi trochu zvyklo nebo tinnitus krapet zeslábnul, protože se mi někdy zadaří spát hlubším spánkem a dokonce se mi i zdají sny. Ale usnout mi trvá pořád dlouho, minimálně hodinu. Čtení moc nepomáhá, to jsem schopnej číst do rána, to spíš pomůže pustit si v počítači televizi nebo nahraný či stažený film nebo seriál. Nesmím ale zapomenout nastavit televizní aplikaci nebo woknům hibernaci po cca hodině a půl, aby komp neběžel celou noc. A někdy jindy dokoukat, co jsem zaspal.

1 0
možnosti
Foto

To musí být strašné...Kamarád má taky tinnitus, takže jsem v obraze. Tvrdí, že si to uhnal v práci (muzikant), a ještě si nezvyknul, což se nedivím...

0 0
možnosti

Hlavně, že mu to pomohlo.

1 0
možnosti
JK

Pro mne není problém vkládat ze spaní komentáře... viz nyní :-)

1 0
možnosti
Foto

:-)No jo, ale co to je za spánek, můžeš mi říct? Musíš být zvondaný jak zvíře, ne? Jaktože zas nespíš?

0 0
možnosti