Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H49a70n33a 60V80l43k16o68v20á

16. 5. 2016 18:25

Taky tomu nemohu věřit, na druhou stranu mám bývalou spolužačku, která své třetí těhotenství prodělávala v takovém kalupu a stresu, že si ho uvědomila až při porodu. Ten porod už poznala, těhotenství ne. Byla prý jen trochu nafouklá, menstruace nepravidelná (to ten stres....)

Když mi to vyprávěla, říkala jsem si - kdo nezažil, nepochopí. Ani já to dodnes úplně nechápu. Ale já svá těhotenství prožívala jako slonice - jak do váhy, tak do času...

0 0
možnosti
Foto

Já sice ne jako slonice, ale o to intenzivněji;-(:-)

0 0
možnosti
Foto

J42a19n 40A56n89d83r89l73e

14. 5. 2016 20:28

A dost! Odteďka už nečtu nadpisy Tvých článků ani za nic!!!;-O

Jen články, ty jo... ty by Ti docela šly :-)R^V

1 0
možnosti
Foto

Seš ňákej lekavej...:-P

0 0
možnosti
Foto

No, upřímně řečeno to považuji za hoax.

Nicméně - jako žurnální lékař jsem jednou zažil hororovou historku, kdy jsem jel do jakéhosi ghetta v Ostravě s výzvou k ošetření bolesti břicha. V "bytě" byla pouze hluchá babička a nejspíše její vnučka, která své bolesti břicha již řešila otevřením porodní cesty. Ona vnučka byla mentálně retardovaná, takže dopídit se počátku jejich potíží, případně autora těchto bolestí bylo bezpředmětné.

Vše dopadlo dobře, stihli jsme rodičku dovézt do nemocnice.

Ale že by normální zdravá žena, které se zvětšuje břicho bez toho, aby denně snědla půl prasete, má jisté trable s cyklem a tak nějak tuší, že se před časem cosi mohlo stát - to mi hlava nebere.

3 0
možnosti
Foto

U ženy, která má problémový cyklus, je pravděpodobnější, že (další) změnu přehlédne. Zkušenosti z okolí. Ale sedm měsíců je docela dost.:-)

0 0
možnosti
Foto

Holka, pro mne žádná novinka, neb jsem televizní maniak, jak známo. :-) A tak jsem na satelitu viděla několik dílů o skrytém těhotenství. Hrané dokumenty, kde se pak objevily i ony reálné matky. Překvapilo mě, že zas taková rarita není. Hodně žen šlo k doktorovi, až když rodilo. Tedy spíš jim rovnou volali sanitku. Většina celé těhotenství promenstruovala, myslela si, že to jsou zažívací potíže, či větry. Některé skoro ani nepřibraly. O to vetší šok pak měly z porodu...

0 0
možnosti
Foto

A tak - člověk by jim i záviděl, v jistém smyslu;-D

1 0
možnosti
JE

Jak ze to pry rikaji anglicke matky? Zavri oci a mysli na Anglii?

1 0
možnosti
Foto

Mladé holky mohou mít mezery mezi periodami. Třeba i půl roku. Mají pevné svaly, nemusí být nic vidět. Ale zeptám se odborníka, jestli je to možné, chceš? Já mám čekací dobu na gyndu kratší ;-)

1 0
možnosti
Foto

Takové příběhy kolují i u nás. Vždycky to byla něčí kamarádka. Nebo "kamarádka"?;-) Možná to bude jako s historkami o neuvěřitelných komplikacích při nějakém zákroku, kdy to byla příbuzná, po dotazu na jméno kamarádka, pak kamarádka kamarádky a nakonec ten příběh někdo někdy někde slyšel.;-D

P.S. V GB je prý čekací doba na gyndu klidně rok, dál asi nemusím rozvádět.:-)

1 0
možnosti
Foto

Ivanko, tak jsem si to přečetl a jak bych to napsal, když Josef Hejna to napsal výstižně i za mě ;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu, Pavle!;-D

0 0
možnosti
JH

Já svoje těhotenství léta zkušeně přecházím.8-o8-o8-o

1 0
možnosti