Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já vím, že se nekonečně opakuji Ivčo, ale pokud dáš do článku slůvko přítel, koleduješ si;-(. Zkus mé rady z blogu a bude lépe, věř mi.. Ahoj.V

1 0
možnosti

Lépe pozdě nežli nikdy! Sice většina rodin si tohle odbyla v roce 1984, ale jsou události a lidé opoždění, že áno. S přáním dokonalého dne jsem v dokonalé úctě. Majitelka pračky a sušičky. Značka Bosch, kdyby to někoho zajímalo.V

10 0
možnosti
Foto

Pavlínko, já jsem náhodou také opožděná - dnes jsem poprvé vyprala v pračce se sušičkou... Myslela jsem, že je to jen pověra, ale to prádlo bylo vážně suché... No zážitek, co Vám budu povídat!

6 0
možnosti

Ale teď chvíli trochu vážně. Co WC, paní Dianová? Neuvažovala jste o tom, že byste třeba také okusila komfortu a výhod splachovací toalety?

8 0
možnosti
Foto

Vás ještě koukám čeká  opožděných rozkoší... Z dvorů domů již momalu mizí tradiční klepadla, uvidíte, jaké povyražení vám poskytne vysavač! Guláš v kotlíku na otevřeném ohni sice krom jiného voní i romantikou, ale uvidíte, jak vy sama, vaši bližní a sousedi ocení, když si jej necháte na čundr a doma využijete možností plynového nebo elektrického sporáku. Také sušený mech v dnešní době jistě může pro běžnou měšťku představovat vzácný dotek přírody, ale při dnešní nabídce hygienických vložek už je to také anachronismus.

13 0
možnosti

To si představte, vašnosto, že někteří mají nejen splachovací WC, ale i bidet. A vanu i sprchu! Nemluvě o myčce nádobí a robotovi vysavači...

5 0
možnosti
Foto

J39a44n 22A22n43d34r20l13e

20. 9. 2014 22:56

to si clovek muze plice vymluvit, tebe od psani blbin neodradi, ze jo ?!!;-O

a vůbec, jak Ti jde prani bez odborneho dohledu, co cudlici, displej, volba spravneho chlivku na prasek, avivaz a tak? ;-)

R^V

2 1
možnosti
Foto

Jsem již takřka profesionální pradlena!!!

1 1
možnosti
MT

Praha, rok 2014...

Já bych ještě pobrala, že si někdo automatickou pračku nekoupí, protože je chudej a nemá na ní peníze. Ale to váš případ nebude, na počítač evidentně máte, a to je daleko zbytnější věc.

Ovšem domnívat se v 21. století uprostřed civilizace, že automatická pračka zapírá prádlo... No... nic.

12 0
možnosti
Foto

jj, předsudky jsou zlá věc...

1 2
možnosti
Foto

PS: Perex mě vyděsil. Fakt jsem začínala číst se sevřeným.... žaludkem;-D.

0 0
možnosti
Foto

css...si to tak neber;-)

0 0
možnosti