- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Máte je u paní Kalačové v polévce.
Jo, přesně jsem si na ten blog o cuckách vzpomněla, když jsem četla blog o bažině
Tím článkem jsi udělala plno cucků, jak píše níže Tina, na mým svetru - polil jsem se kafem. Ale děvčata jsou výborný a diskuze je skvělá - fakt ty blbý kecy o politice a poltických šíbrech
jsou nečitelný. A jdu si udělat cuckovej guláš ze sóji
Ale to zní jako STRAŠIDELNÁ DOBRŮTKA
Za nedostatek cucku muze chemie, namatkou fosforecnany vapenaty anebo horecnaty (E341, E343) ci uhlicitan vapenaty (E170), proste ta neskodna svinstva, co do toho cpou ...
Z tohoto se zvedá žaludek nejen jako z potravin a slova v prvním významu, ale především z toho, jak jej v druhém významu považujete za legrační.
Cucek v mém podání má pouhý jeden
význam, zato však velký!
Blog o ničem? A o čem jsou ty o něčem: Být na cucky je velice závažné téma. Já měl rád třičku. Žloutky, cukr a třít do běla.
Umím skvělou cuckovitou krupicovou kaši, pozvu Tě na ní
Teda se smetanou do kávy to jde jedině, když ji nabíráte mokrou lžičkou. Ona pak zcuckovatí už ve sklenici nebo v pytlíku. ALE!!! Taková krupičná kaše se pořád ještě dá uvařit samý cucek a to je to pravé pochutnání. Jo, a taky se mi občas podaří udělat cuckovatou jíšku, což mně ani zbytku rodiny radost nedělá.
Ale musí bejt měkkej a mazlavej...
To není otázka suroviny, ale technologie. Pusť mě k tomu a nadělám ti cucky i v čaji
Jsem četla cecky a hrozně jsem se vyděsila!
Kup si sušenou smetanu do kafe. To je cucků.