Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Tak co jsem viděl ta videa z těch tržnic, tak ty psy dílem vařili zaživa svázané drátem a posléze je zbavovali srsti škrabkami nebo je po zabití klackem zbavovali srsti plamenem z hořáku, stejně jako ostatní huňatá zvířata - kucháním či stahováním se nezdržovali. Tyto záběry spolu se záběry se zacházením se zvířaty na jatkách musí neotrlého diváka nutně vést k rozhodnutí odepřít si jakékoli maso - stát se vegetariánem. Bohužel pár tisíc vegetariánů nemůže omezit velkochovy zvířat a do toho je potřeba dnes více než jindy regulovat divoce žijící přemnoženou zvěř - takže krev poteče nadále - nicméně každý z nás může přispět svou troškou ke snížení utrpení zvířat a vegetariánstvím přispět ke svému zdraví.

0 1
možnosti
Foto

Politika 1 dítěte...

0 0
možnosti
Foto

J73a81n 81A11n46d52r11l80e

2. 2. 2020 17:27

mas pravdu, Ivanko, ale není na uplne na miste nase evropska humanisticka (i jina) povysenost...

citace z dnešního tisku: "Francie uz pristi rok hodla zakazat kastraci selatek (mužského pohlavi!!!) bez anestezie, vyzyva k tomu i Nemecko a Spanelsko, ale tam se o tom zatím neuvazuje..."

0 0
možnosti
Foto

Až doteď jsem jedla čínské nudle bez problémů,.... teď je asi na dlouho vynechám, co když ta sójová omáčka není ze sóji...8-o8-o

0 0
možnosti
Foto

možná bychom se divili, co kolikrát jíme...:-)

1 0
možnosti
TJ

Nemůžu si pomoct, mně tohle připadá jako "ježek sobě kadeřav" :) Američani se ošívají nad vnitřnostmi, Indové nad krávou, židi nad krevetou - a na Sardínii zatím radostně dlabou sýr s červy (casu marzu), na severu rybu uleželou tak, že je to v podstatě chemická zbraň, ve Francii žáby a šneky... Ne tak dávno jeden můj známý dostal co vážený host v kraji Karlovarském do polívky oko z králíka. Lidi prostě jedí divný věci tak nějak obecně, akorát to naše nám divný nepřipadá, neb je to naše a jsme zvyklí :)

2 0
možnosti
Foto

No,á to probrala s naší dobrmanicí Ťapkou, a té to taky připadá divné. A to neviděla fotky!:-)

1 0
možnosti
Foto

Tohle bys měla označit nějakým varováním. Jsem málem vrhla!

2 0
možnosti
Foto

Původně jsem chtěla dát odkazy, ale pak jsem si představila, jak čtenáři zvrací do počítačů...

1 0
možnosti
JK

Ani jsem vás neměl číst ;-(

2 0
možnosti
Foto

Já kaloňovku nevařím, maximálně zelňačku8-o

1 0
možnosti