Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Objevila jste parádní botky! :-) Co se týče dětských botiček, od bačkorek až po sněhule, tak mám jeden oblíbený obchod, kde mají velký výběr, ceny přijatelné (takovéto botky by tam stály cca 600 Kč - jediný problém je v tom, že v současné době to tam mám asi 40 km, naštěstí to je kousek od babičky, takže nákup bot spojujeme s návštěvou babičky.)

Moje dcera miluje oranžovou barvu. Tak to je snad ta jediná barva, v které se botičky nedělají. Tak holt má na jaro šedo-zelené, ale vybrala si je sama.

1 0
možnosti
Foto

Oranžová je barva moudrosti...:-)

0 0
možnosti
Foto

J82a32n 21A27n89d44r63l47e

12. 3. 2014 14:01

Smarja 8-o Obchody, nakupy, hadry, boty.... hruza mne jima.

Zlaty vystrojni sklady :-)

Ale vybralas nakonec hezky ;-)V

1 1
možnosti
Foto

Jsem ráda, a počkej, až uvidíš sandálky! :-)

1 0
možnosti
Foto

Ani ty popelky to nemaj lehký. Voříšek a ,,pětačtyřicítky"?8-o;-)

1 0
možnosti
MZ

Máte nějaký racionální důvod, proč proboha musí mít holčičky všechno růžové? Vždyť v tom vypadají jako parodie na prasátka - růžová, fialová pořád dokola!!! Pro dceru jsem koupila modrý kočárek, zimní bundu měla maskáčovou, jarní modrou, chodí v černé, šedé, sem tam kombinace s bílou nebo růžovou, žlutou...mám problém pro ni koupit něco normálního, prostě nechci, aby moje skoro dvouletá dcera zapadla mezi armádu růžovoučkých nanynek..ale je to těžké, pořádně těžké.

Ke kvelitě bot - kupuju boty s certifikátem o žirafy, není to úplně nejlevnější, ale sama mám zničené nohy tím, že mi v dětství dávali obnošené křusky po někom, později křápy od vietnamců (90.léta na venkově holt no...), takže s Vaší babičkou souhlasím, zubař, boty a koníčky pro dítě/vzdělání jsou nejdůležitější investice.

5 0
možnosti
MZ

reakce na Váš odpor ke koupi černých, byť jinak vyhovujících botiček..

1 0
možnosti
Foto

Nemáš to lehký, děvče, ale budiž ti útěchou, že až Nany vyroste, bude chtít třeba Steelky.:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Až Nany vyroste, bude kupovat boty ona mně; na růžové netrvám...:-)

1 0
možnosti
Foto

No, koupit dítěti o dvě čísla větší boty se mi nezdá jako moc dobrá investice. Co když do nich doroste v zimě? A jinak, je zvláštní, že máte problém sehnat v Praze holčičí celokožené boty, Já byla úspěšná hned v prvním obchodě, vešla jsem se do sedmi stovek a kdyby náhodou ne, v Praze jsou obchodů s botama desítky.

3 0
možnosti
Foto

Na podzim budou akorát...Jinak moje botová mise bude pokračovat, snad budu úspěšnější...

0 0
možnosti
VK

Článek je hlavně o tom,že je těžké sehnat na cca dvouleté dítě kvalitní  a cenově přijatelné botičky.Je mraky drahých a příšerných bot,které dětem navíc ničí nohy.Nechápu,proč se pánové zabývají zdrobnělinami-mají s tím nějký vlastní problém?Navíc ty věci na malé holčičky jsou opravdu roztomilé-to muži nemohou pochopit,já zase nechápu tu jejich přehnanou reakci.Držím palce,paní Ivano-já mám děti tři,takže moc dobře vím,o čem mluvíte.Nové kupuju už jen ty botičky,oblečení zásadně ve frcu.

5 0
možnosti
Foto

Klídek:-) A tenhle znáte? ,,Paní, proč to dítě tak bijete? Co je Vám do toho?! Parchant jeden! Já mu koupím nový boty a voni sou mu malý!!!8-o;-)

1 0
možnosti
KB

K69a69r17e96l 17B81o89č53e35k

11. 3. 2014 22:23

DOVOLUJI SI VYLEPŠIT ÚVOD: V poslední dobičce milujínkuju nákupičky oblečeníčka. Ne, nejsemička na staroučká kolenínečka zvráceňoučká, a taky nekupujínkuju oblečeníčko na sebe. Nakupujínkuju mrňavoučičké holčičí věcičky a hrozněmocinkyhustokrutopřísňoučce si to užívám! Mikinečka s kapucičkou. Džínovoučková šatovčička s berušenkou! Manšestrovičková sukýnečka z několika proužečičků, aby se pořádně točínkovala! Romantickoučké šatičičky na ramínečka! Hebounká tričíčka! Nádherňoučké punčocháčky! A...považte, hodně těch oblečků v růžovounké barvičce nebo aspoň v pasteloučcích! Po večírečcích si to všecičko rozkládám na letišťátku a kochám se. Prostě jedoučkuju, no...

ZDROBNĚLIN NENÍ NIKDY DOST. Jenom oplácínkuju vašinkovou návštěvičku, VáňušenkoVVVVV

4 0
možnosti
Foto

Viz má odpověď Vašemu kolegovi...:-)

2 2
možnosti
OK

Božínečku, tolik lostomilých zdrobnělineček na jednom místečku, to aby človíček pohledánkoval. Krasotinkový článeček, lepší než projímadélko! R^V

3 0
možnosti
Foto

Popusinkujte si zadeček!R^V

3 2
možnosti