Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hanka Deutschmann

11. 1. 2008 17:44
Němečtíkuřáci zaplavují hospody v Česku

Zdá se, že čeští hospodští na německém zákazu kouření vydělavají, aspon to píší Frankfurter Allgemeine. Vyhladovělí kuřáci - než vezmou do ruky jídelní lístek, ptají se po popelníku. Pro jistotu ještě - "a smí se tu opravdu kouřit?"

Jistě už ne moc dlouho. Hanka.

0 0
možnosti

Ferda

7. 1. 2008 3:37
A co alkohol

Taky bych to zakazal kdyz uz jsme u toho. Rozvraci to rodiny, je to drahy, zbytecny a ja pak musim platit na danich nejakyho alkoholika kterej dostal rakovinu jater.

A co takhle nezdrave jidlo? Vsechny ty co chodi do mcdonalda bych pekne udal...protoze jednou z toho budou nemocny a zase na tom nase spolecnost ztrati. ;-D

0 0
možnosti
MR

TrueRobos

5. 1. 2008 13:20
Decoys, decoys

No, někteří na to sami nepřijdou... jaký je skutečný zájem honu na kuřáky? Zastírání skutečných problémů. To dělal "big industry" vždycky, i dělníci, co dělali na Hooverově přehradě a dávali žaloby kvůli poškození jedovatými látkami, byli odmítáni s tím, že příčinou je něco jiného. Ještě před 100 lety měla tato země jen relativně malou ekologickou zátěž, nyní je to příšerné. Může za to pálení v kamnech? Tak se topilo vždy a lidi u toho bydleli. Nyní se ovšem pálí plasty a kde jaká syntetika. PCB, azbest, zplodiny naftových motorů, které nelze filtrovat... vždy mě zaujalo, kolik hrobů dětí a mladých lidí je v okolí těžkého průmyslu.

0 0
možnosti
MR

TrueRobos

5. 1. 2008 13:20
Re: Decoys, decoys

Dnes vám prodají "luxusní byty" v novostavbě v místě bývalé fabriky, podloží je plné jedů. Všichni jsou stejní - po katastrofě v Černobylu, kdy nad Evropou visel radioaktivní mrak, hnali komunisti lidi na První máj. No ale co, papejte propagandu o tom, jak za všechno můžou kuřáci. Až celoživotní nekuřák dostane rakovinu plic, bude mít "jasno" v tom, že příčinou není hrozné prostředí, ale kuřáci, které sem tam potká v hospodě...Když národ sežral propagandu o tom, že mandelinku nasadilo USA, sežere i tuhle propagandu.

0 0
možnosti

shamann

4. 1. 2008 21:37
"utiskovaní kuřáci"

Nechápu, jak takto může někdo uvažovat! I když alkohol budu považovat za škodlivou látku, poškozuji s ní pouze sebe. Pro mne se kuřáci chovají stejně, jako nacisti za druhé světové s plynovými komorami. Když zavřou sebe do těchto komora a otráví se, nevadí mi to. Aspoň zůstane více peněz pro nekuřáky ve zdravotních pojišťovnách.Kuřáků je menšina, proč se podřizovat menšině.

0 0
možnosti
R

rohatey

5. 1. 2008 18:07
Re: "utiskovaní kuřáci"

Nepleť si pojmy a dojmy hospoda není veřejný prostor, to je prostor podnikatelský a jestli se podnikatel rozhodne že chce poskytovat služby kuřákům a těm nekuřákům kterým to kouření nevadí tak nevím proč mu tam bolševici jako ty lezou a chtějí zakazovat kouřit té většině ostatních, nelez do zařízení kde se ti nelíbí tam tě ani nikdo nezve choď tam kde ti to vyhovuje a neotravuj většinu ostatních:-©

0 0
možnosti
JT

Jirka1938

4. 1. 2008 20:49
Evropa je zaostala

Nejdale jsou s odstranenim koureni v USA a Kanade, "vyspela" Evropa je bohuzel pozadu, Cesko patri k nejhorsim. Uz i v zakourene Asii se to hybe, autokraticky rezim v Cine uz prikazuje omezeni koureni. Zda se mi, ze to jeste dlouho potrva, nez se svet zbavi tohoto skodliveho pocinani.

0 0
možnosti
PH

CCblue

4. 1. 2008 21:03
Re: Evropa je zaostala

Máš pravdu, rozhodně bych všude zavedl "Ministerstvo proměny"!

0 0
možnosti

plech

4. 1. 2008 19:45
A jéje,

zase potenciální bonzáčci se ozývaj. Lidi, práskli byste svýho souseda, kdyby byl striktní zákaz kouření, a vy ho viděli kouřit? Myslím, že jo.  ;-D

Zakazovači, starejte se o sebe, nelezte do hospod, kde se kouří a vůbec, jděte do prdele.:-)

0 0
možnosti

mobidik

4. 1. 2008 19:43
mají již v Německu kuřárny s obsluhou?

Prý je to docela elegantní řešení. Kuřák i nekuřák ví, kam a do čeho jde.

0 0
možnosti
ZS

zbynek._s

4. 1. 2008 18:22
Uřčitě se nepárají s rakovinovými firmami jako v ČR

Zdejší ministrerstvo vnitra ČR, konkrétně odbor prevence kriminality rakovinové firmě Ph+M dělal reklamu za naše peníze na kříďáku v časopise POLICISTA. ˇJen proto, že tahle rakovinová svoloč jim platila deviantní protiotcovskou kampaň pod záminkou přijetí hysterického zákona o tzv. domácím týrání.Feminismus ve státní správě je marxismem naší doby, zvrácenou ideologií na kterou už doplatilo statisíce přirozených rodičů-otců a samozřejmě jsou tím diskrimonováni i jejich děti. Hanba České repoublice a její sociálfašistické justici!

0 0
možnosti

nekuřák

4. 1. 2008 17:50
všem kuřákům

všem kuřákům přeju krásnou a silnou rakovinu! Pak se budou moct scházet s kámošema kuřákama na ozařování a sázet se o krabku, kdo vydrží o den dýl

0 0
možnosti

Paffko

4. 1. 2008 19:31
Re: všem kuřákům

Stejne chcipnes driv,nez ti lidi co kouri....tak to proste chodiV

0 0
možnosti

ypres.bass

4. 1. 2008 15:40
kde je veřejno?

já do hospody chodím dýmat (kouřit dýmku) málo, takže mě to moc nebere, ale není veřejno i chodník?park?parkoviště?balkon?

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2613x
Studium romanistiky, bohemistiky a knihovnictví.Miluji knihy a zůstala jsem zvídavá.Slušně vedená diskuze je pro mne obohacením, mám hrůzu z fanatismu jakéhokoliv druhu.

Seznam rubrik