Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kecáš, mně je skoro 42 a ještě po mně italští fešáci letěj. Zrovna dneska na trhu na mne jeden koukal, až mu ta jeho dala pohlavek, kam prej čumí R^;-D Hned jsem se cejtila líp ;-D

0 0
možnosti
Foto

Neznám Italky jinak než z běžné návštěvy, ale znám Češky. Nevšimla jsem si, že by zde ženy nad 30 či dokonce nad 40 chodily neupravené či by o sebe nepečovaly, spíše naopak. Denně potkávám spoustu okouzlujících vrstevnic, z nichž možná některá má nějaké to kilo navíc, ale v žádném případě to není šedá myška. Netvrdím, že takové neexistují, ale určitě jich není více než v kterékoli jiné zemi.

1 0
možnosti
Foto

Vidíte paní Heleno, každá to vidíme jinak a každá asi bydlíme v jiném místě. Ale to je přece v pořádku ne? Svět naštěstí není jen černobílý.

0 0
možnosti

Takže to není jako epizoda z filmu ,,Nebožtíci přejí lásce": ,,co děláte, když máte tu siestu? No, to se dobře najíme, pomilujeme a pak jdeme zase do práce. A večer? To jdeme k manželkám!":-)

0 0
možnosti
Foto

neříkejte, že by se vám to nelíbilo ;-D

0 0
možnosti

Oni se také obklopují krásnými věcmi a mají rodinné poklady. U nás se hledí jen na praktičnost a jednoduchost uklízení.

1 0
možnosti
Foto

to je pravda, italské domy, zvlášť u nás v Toskánsku, skrývají spoustu nádherných rodinných pokladů.

1 0
možnosti

Souhlasim s vami , pani Zuzano, je to presny postreh! (ziji 37 let v Italii u Rima a jsem casto v Praze). Complimenti.

0 0
možnosti
Foto

Paní Eliško, je to sice řečeno hodně obecně, ale v zásadě to tak zkrátka vidím. Zdravím do Říma.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavá úvaha paní Zuzano. Plně s Vámi souhlasím, že české ženy jsou nejkrásnější na světě (viz Vaše fotečka). Snažím se být italským seniorem, ale nevím, asi mi to moc nejde;-D. Hezké psaní přeji a R^.V

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za milý kompliment pane Jirko

1 0
možnosti
Foto

J34a49n76a 71M53a73j14o23v88á

13. 1. 2015 20:03

Často nad tím přemýšlím - chodím cvičit a v šatně potkávám samé upravené ženské nad čtyřicet (už mají čas), stejně tak v tanečních. Kde jsou, že nerozsvítí ulice?

2 0
možnosti

Jestli to nebude tak, že Češka se snaží být hezká, aby nějakého ulovila, a když už ho má, tak na to kašle. Naproti tomu Italka nechce v lovených mužích vzbuzovat přehnaná očekávání, ale když už nějakého uloví, váží si ho a snaží se být pro něho hezká.

1 0
možnosti

J10a29n 95F16r61o45l88í57k

13. 1. 2015 14:56

Je to spíše o celkové kultuře. Když se dívám na pořad prostřeno a vidím tam záběry z bytů Severní Moravy s nevkusným nábytkem 70. let, rozkysané baby, šílená kultura stolování a pak se podívám na stejný pořad točený v Německu vidím co jsme to za křupany ke kterým se Zeman hodí jak poklička na hrnec. V italské televizi se dívám na hudební pořady typu Bailando. Starší diváci vždy krásně oblečení, upravení... Je to o penězích, ale především o míře vkusu. Nakonec za první republiky tady chodili Češi taky hezky oblečení.

1 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2178x
Píšu jen tak, pro radost.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy