Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H0

hasmen 01

13. 5. 2010 15:58
...

Předseda ČSSD Jiří Paroubek si pochvaluje, jak se straně vyplatilo nekomunikovat s vybranými médii. Reagoval i na dnešní akci MF DNES: "Zaznamenal jsem příjemnou změnu, kdy jsem se tam neobjevil vůbec. Než se objevovat v negativních konotacích..." Na večírek na oslavu volebního vítězství ale prý pozve všechny žurnalisty. ;-D

0 0
možnosti
PH

PavelHor

13. 5. 2010 10:07
Když se ti nelíbí tržní prostředí tak jdi na Kubu!

Nevím,ale jestli sis nevšimla,tak tu máme kapitalismus.Kdo si zaplatí reklamu,ten ji dostane.Pokud se tzv.novináři z těch médií nechovají eticky nemohou očekávat jinou reakci než na jakou narazili.Arogance novinářů je větší než páně Paroubkova.Obviňovat oběť z toho,že si útok asociálů způsobuje sama je hnus.Na otázku proč nikdo neútočí na mítinky jiných stran je prostá odpověď.Mezi příznivci ČSSD zkrátka nejsou zločinci a jiné asociální živly.Tento lidský odpad evidentně podporuje zcela jiné strany.Když se ti nelíbí reklama v tvém oblíbeném tisku tak ho nekupuj.Za reklamu je odpovědná redakce,ne zadavatel.Za útoky na ČSSD mohou ti útočníci a ne ČSSD.Když máš potíže pochopit základní principy demokratické a svobodné soutěže politických stran,svědčí to jen o tvé nevzdělanosti.Možná by ses měla odstěhovat na Kubu.Tam tě reklamou nebude nikdo obtěžovat.Jinak žádat zadavatele reklamy,aby tě s ní přestal obtěžovat je sranda.Co takhle vyzvat některé nadnárodní společnosti?

0 0
možnosti
V

vladimirra

13. 5. 2010 10:49
Re: Když se ti nelíbí tržní prostředí tak jdi na Kubu!

Odhlédnu-li od evidentně citově zabarvených pitomostí v tomto příspěvku, musím poukázat na základní nepochopení, o čem je článek.

Pokud je pan Paroubek tak zásadový, že nehovoří s médii, která mu škodí (a tudíž s jejich čtenáři), měl by být tak zásadový důsledně a nehovořit ani prostřednictvím reklamy. S tržním prostředím to nemá nic společného.

0 0
možnosti
V

vladimirra

12. 5. 2010 23:26
super článek :-)

Titulkem je řečeno vše, ale ani ten další text není k zahozeníR^

0 0
možnosti
RH

_Clayman

12. 5. 2010 21:52
Na druhou stranu...

... musíte uznat, že u vás nemá Paroubek šanci tak jako tak, takže přestat se s vámi bavit dává z určitého pohledu smysl, ne?

0 0
možnosti
K

kOBLICH

12. 5. 2010 13:55
Paroubkův geniální tah

Jakmile zjistil (nechal si zjistit), že preference jeho strany jsou na takové výši, že by - nedej bože - mohl vyhrát volby s takovou převahou, že by mohl snadno sestavit jednobarevnou většinovou vládu (nebo jednobarevnou menšinovou s podporou komunistů) a mohl začít nerušeně plnit předvolební sliby, začal svou kampaň brzdit, jak se jen dá.

Takže po volbách Paroubek ve vládě bude, nejspíše bude i premiérem, ale bude mít zároveň dostatek obětních beránků, na které bude moci ukazovat a říkat: "Já bych plnil, ale oni mi hází klacky pod nohy..." Takže všechno zas bude jako dřív, bude se žrát, mlaskat, lhát, krást a ti Paroubkovi obyčejní lidé budou v hospodě (rozumí se, že v pracovní době) potichoučku nadávat na všechno a všechny a čekat na další volby, kdy mu svůj hlas stejně zase hodí.

No, a my ostatní budem jen kroutit hlavou nad nesmyslným jednáním ostatních vládních stran, poslouchat jejich výmluvy na Paroubka a uvažovat, jak jsme jim ve volbách naletěli.

0 0
možnosti
MK

xkillerll

12. 5. 2010 9:44
Tady

musela přijít karma a naprostý souhlas. Paroubek je jako two-face harvey. A nebo ještě líp, jak řekl pan Knor v pořadu na stojáka "pán s bradavicí tak velkou, že přes ní nebylo vidět, jaká je to svině"...

0 0
možnosti
L3

Livrak 3

12. 5. 2010 7:58
0 0
možnosti
W

WXYQ

12. 5. 2010 7:45
Paroubek nemluví protože Škromach zpívá!

Paroubek přestal mluvt, protože Škromach začal zpívat :-) .Při poslechu písně Lepší budoucnost se Zdeňkem Škromachem http://www.skromach.cz/item/lepsi-budoucnost budete valit oči, hýbat ušima a kývat hlavou. Nejnabušenější volební klip sezóny! !!V

0 0
možnosti
V

veritas70

10. 5. 2010 17:29
My s bráchou dáváme Paroubkovi rok

maximálně dva ;-D

0 0
možnosti
JP

Jirka1974

10. 5. 2010 7:46
Souhlasím ...

... že do měsíce padne! :-)

A kdyby náhodou nepadl, i kdyby byl náhodou premiér, v což pevně nevěřím, tak si nedovedu představit, že by vydržel dýl jak do Vánoc. Od konce roku 89 jsem nebyl nikde demonstrovat, ale pokud by to dopadlo špatně, tak bych o účasti na demonstraci proti Paroubkově vládě neváhal ani minutu.

Najde se ještě někdo takovej, nebo tam budu sám? ;-D

0 0
možnosti
RV

adner

10. 5. 2010 9:05
Re: Souhlasím ...

budeme minimálně dva [>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7773x
Jako překladatelka denně převádím myšlenky jiných lidí, tak mám občas chuť napsat něco sama. Snad vás moje slova pobaví, dojmou nebo přivedou k zamyšlení.

Seznam rubrik