Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PSO

Poslední slušný občan

20. 4. 2010 9:41
za VV stojí konkrétní činy

osobně si nemyslím, že by VV byly stranou Radka Johna. Jistě, je mediální tváří, ale přiznejme si, takových tváří bylo více a nijak výrazně se neprosadily - takže to není jen o známosti předsedy. Je to také o programu, o dosavadní činnosti VV, o dalších regionálních lídrech. Jako příklad uvedu snahu VV odvolat již v červenci minulého roku starostu Prahy 5 Milana Jančíka z ODS. Tehdy VV zoraganizovaly petici, pod kterou se podepsalo 5000lidí - pražská ODS to však nepovažovala za dostatečný důvod a Jančíka ve funkci potvrdila (s přispěním kolegů z ČSSD). Až nyní, když už pražské ODS opravdu teče do bot a hrozí ji nejhorší volební výsledek v historii se odhodlala k činům :-(

Na takových příkladech jde vidět, že lidé z VV jsou ochotni věnovat čas a úsilí tomu, o čem jsou přesvědčení, že by tak být nemělo - analogicky se dá předpokládat, že tak budou jednat i v PS.

0 0
možnosti
KV

_-1-_

20. 4. 2010 8:43
Je to podobné, jako když přijdete do Zeleniny

... a tam je v regálu, vedle nevábně vyhlížejících několika odrůd jablek (tímto se jablkům omlouvám), neznámý druh exotického ovoce. ...... Koupit? Nekoupit? ... Raději ta nahnilá jablka?

0 0
možnosti
DS

Danice

20. 4. 2010 8:30
Také jsem zvědavá.........

....zklame, či nezklame;-)

0 0
možnosti
X

x.hanina

20. 4. 2010 7:58
Bianco šek?

Přijde mi od Vás už trochu vyčpělé vytahovat na Johna jeho nevěru , no jo no, ale když ono nic dalšího k pitvání není, chápu.

A bianco šek? Nejsou v podstatě všechny naše hlasy ve volbách takovými šeky? Nejsem bezmeznou obdivovatelkou Johna, ale na rozdíl od těchi stran, které už měly šanci ve sněmovně a vládě cosi předvést (a že kruci předváděly!), Věci veřejné jsou alespoň nadějí na změnu. Proto mají VV nečekaně tolik preferenci, protože, naděje prý umírá poslední :o)

0 0
možnosti
MD

Margot27

20. 4. 2010 8:34
Re: Bianco šek?

Já nic nevytahuju, jenom shrnuju, čím se pan John dosud zapsal do povědomí lidí a čím si zřejmě zasloužil tu popularitu. Osobně mi tajení nevěry a nemanželského dítěte nepřipadá jako dobrý začátek pro člověka, který se zaklíná čistýma rukama a průhledností. Jak může být poctivý v politice, když není poctivý sám k sobě a ke svým nejbližším? ;-)

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

20. 4. 2010 6:17
Neberme vážně průzkumy,

obzvláště ty předvolební od agentury STEM. Ta i měsíc před posledními Eurovolbami věštila tuším dost suverénní vítězství pro ČSSD. ;o)

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7773x
Jako překladatelka denně převádím myšlenky jiných lidí, tak mám občas chuť napsat něco sama. Snad vás moje slova pobaví, dojmou nebo přivedou k zamyšlení.

Seznam rubrik