Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, a dál to ani nemá cenu.... tety jsou smutné, že jsou jejich svěřenci nevděční. Možná citová deprivace..., kdo ví. Pěkně jste tímto podkopali všechno, co jste dosud dělali. Ach jo.

0 0
možnosti
Foto

Pokud kraj pěstouna neschválí, je jeho právem odvolat se k MPSV. Platí to o PPPD i DPP. Odvolávají se oba druhy žadatelů, prostě někdy může být chyba  na přijímači krajské úřednice. Vím jistě, že není automatické schválení MPSV. Jen já sama znám několik žadatelů, kteří neprošli. NELŽETE !

0 0
možnosti
Foto

Vám sociální pracovnice podávají info o žadatelích ? O jejich finanční situaci? Ti, kteří jsou zadluženi nejsou schváleni a tečka, tj vše.

0 0
možnosti
JT

Pokud je pravda, pokud, že pěstouni jsou v exekucích, pak je chyba na straně toho kdo schvaluje. Na rozdíl od zaměstnanců jsou pěstouni prověřováni po finanční, psychologické, zdravotnické, sociální stránce...

2 0
možnosti
LP

Nezpochybňuji, že v DD jsou děti šikovné, některé nechtějí do náhradní rodiny. Patrně jsou to již děti starší. S čím nesouhlasím - miminka rovnou do stálé rodiny. Jak to chcete udělat, když zákon dává biologickým rodičům lhůty? A ne krátké? A v případě sanace rodiny? A pak nemám žádnou relevantní informaci, že mezi 469 (aktuální číslo) profesionálními pěstouny je tolik či tolik lidí v exekuci nebo v osobním bankrotu. Předpokládám, že ani číslo o zaměstnancích DD s podobnými problémy není. Tak z čeho pramení ta poznámka? Z doslechu?...

4 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 793x
Jsme nezisková organizace DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s.. Pomáháme dětem a mladým lidem z dětských domovů na jejich cestě k samostatnosti. Usnadňujeme jim úspěšné začlenění do společnosti po opuštění dětského domova.Hledáme pro děti podporovatele, patrony, přátele, zaměstnavatele a dárce. Ve spolupráci s vedením dětských domovů zařazujeme do našich projektů děti, pro které je podpora potřebná.
Mediální podpora Blog iDNES.cz.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky