Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Slovo „použitelný“ ve spojení s lidskou bytostí – tímspíše s dítětem? Bez ohledu na to, „jak to pan poslanec myslel“ jde o šokující nedostatek empatie, slušnosti ale i právního povědomí (sic). Pan poslanec Benda by sám měl zvážit svou použitelnost pro veřejné působení.

1 1
možnosti
AV

Vážený pane Bendo,Vy asi máte také některé z Vašich dítek nepotřebné! Stačí se na Vás pohledět! Velice často chodím okolo Vaší fotografie  na  MÚ pro Prahu 4 a ač v letech, mám chuť tu Vaši fotku něčím zastříkat! Totiž Vy jste také k nepotřebě a nevím,jakým způsobem se podařilo Vaše koryto udržet. Na Praze 4 a to hlavně Modřany,Lhotka Vás mají plné zuby !! No, cesty Páně jsou nevyzpytatelné.!!

0 1
možnosti
KV

Benda je parazit !

3 1
možnosti
JV

J23i81ř39í 83V57o68l64k54a

4. 8. 2014 15:44

Tak ještě jednou, pro ty, co mají na mysli, stejně jako p.Mudrc Benda, ale asi má jiný titul, to není důležité, děti.

Taky jsem neměl problém , děti vyrostly, jsme sami. Máme u zahrady dětský domov. Ta děcka přijdou, neškemrají, ale potřebují mluvit, znát vztah "já a babi či děda¨. Stejně jsou vděčné, že nejsou v kleci dětského domova. Jsou vychované podle šablony, ale to asi jinak moc nejde. Vím, stojí to prachy, ale ta děcka si to zaslouží. A kecy o tom, jestli je někdo důležitej či není, to ať si zodpoví sám pan poslanec Zkuste plácnout pitomost v práci, a zajímalo by mne, jak šef řekne, Frantíku, to nic. Ha,ha, ha.. Jinak těm ženským, co se o ta děcka starají, fandím. Když to má smysl. Uznávané římské právo znalo jiná řešní. To jenom pro pořádek.

4 0
možnosti
Foto

4. 8. 2014 14:47

Dobrý den všem. K tématu se vyjadřujeme právě z toho důvodu, že jsme pochopili, jak to pan Benda myslel.  Pan Benda by měl vědět, že do dětských domovů nejsou umisťovány zdravotně hendikepované děti. Když už se dostal k tématu náhradní rodinné péče, pod kterou spadá i pěstounská péče, měl vědět, že pro pěstounskou péči není ,, právní volnost,, dítěte podmínkou. Ale ať už tím pan Benda myslel cokoliv, svým výrokem urazil jistou skupinu obyvatel a ani nebyl schopen si zjistit informace k dané problematice...To nešlo přejít bez komentáře...

6 1
možnosti
Foto

J91a39k31u34b 93R15o29t24h

4. 8. 2014 15:00

Ne, nepochopili. Ani trochu. :-/

2 4
možnosti
PC

P65e29t95r 62C22v28i74k29l

4. 8. 2014 14:41

Bez urážky všem,

ale například těžko bude beznohý použitelný pro Tour de France...

0 4
možnosti
Foto

Chtěl jsem napsat něco podobného, jako tři přispěvatelé pode mnou. Takže s nimi jen vyjadřuji souhlas.

1 0
možnosti
MO

Ostudou je naopak Váš blog..... Benda to myslel jinak a navíc se následně omluvil za nešťastně zvolená slova.

Podle mě to je jen nechutný způsob jak se zviditelnit. Rv

4 9
možnosti
Foto

V "normální" politické kultuře by každý po takovém výroku odstoupil z veřejného života. Ale protože jsou lidé kteří tyto výroky akceptují případně se jim "jen tak lehce zasmějí" tak se nám politici ze svých výšin stále. A Benda už 20 let. Ten v životě asi nepotkal nikoho kdo by byl trochu znevýhodněný, protože on si žije ve svém poslaneckém světě Rv

1 0
možnosti
DR

"Jak může poslanec parlamentu České republiky nějaké dítě prohlásit za (ne)použitelné? Jak si může dovolit považovat kohokoliv, v tomto případě děti z dětských domovů, za méněcenné?"

Napsat blog o tom, že můj mozek něco (záměrně) nepochopil - to už chce odvahu, paní zakladatelko a ředitelko.

3 6
možnosti
Foto

Jděte už do kopru s tou dokola omílanou blbostí. Bendu rád nemám, ale na rozdíl od vás mi je od začátku jasné, jak to skutečně myslel.

9 7
možnosti
JV

J50i97ř26í 28V69o28l58k90a

4. 8. 2014 14:17

Většinou s Vámi souhlasím, skoro bych řekl, že mi občas šetříte s Vašimi články či příspěvky čas, protože jsme na tom názorově stejně. Ale. Již jsem si zvykl, že pan Benda, po té, co získal s bravurou sobě vlastní vysokoškolské vzdělání, tak chrlí jeden rozum za druhým. Nevím, zda by žil, kdyby byl jeho táta mezi námi, ale asi by ho bacil, aby se mu rozsvítilo. Nebo by dělal něco pořádného. V cizině se odstupuje za jiné pitominy, naši imunitní, inteligentní, promyšleně pracující poslanci, mohou plácat co chtějí. Nechci mentorovat, jsem dost stár na to, abych věděl, jak psal klasik, že nemá cenu vola třískat. Potom pošlape celé pole.

Pokud lékař uzná dítě životaschopné, budiž, ale občas mi nad tím vznikají otazníky.

Chápu city, nechápu tu marnost. Šlo by to popsat chováním lidí v historii, ale proč? Omlouvám se, ale neměl bych tu sílu.

3 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 793x
Jsme nezisková organizace DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s.. Pomáháme dětem a mladým lidem z dětských domovů na jejich cestě k samostatnosti. Usnadňujeme jim úspěšné začlenění do společnosti po opuštění dětského domova.Hledáme pro děti podporovatele, patrony, přátele, zaměstnavatele a dárce. Ve spolupráci s vedením dětských domovů zařazujeme do našich projektů děti, pro které je podpora potřebná.
Mediální podpora Blog iDNES.cz.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky