Kdo je póvl a kdo hnůj?!

Ad: Póvl a hnůj na Hrad? Dušan Streit MfDNES 11.8.2008

foto: janiky.blog.cz

      Označit kohokoliv, Miloše Zemana nevyjímaje, za póvl a hnůj, navíc na stránkách deníku, který sám sebe označuje za seriózní, je hodně na pováženou. Svědčí to hodně o autorovi i o deníku samém! Nenechte se splést otazníkem v nadpisu. Ten otazník je jenom o tom jestli ten póvl a hnůj (rozuměj Miloš Zeman) patří na Hrad. Otázka zda je Miloš Zeman póvl a hnůj je D. Streitovi naprosto jasná.
     Se Zemanem můžeme nesouhlasit, můžeme ho nenávidět, ale proč ho veřejně hrubě vulgárně urážet? Stále ještě existují takové hodnoty jako lidská slušnost, i když se mnozí ( a mnohá média) usilovně snaží tento stav zvrátit.
     Dušan Streit vytýká M. Zemanovi plebejství a okázalé buranství. Sám ve svém článku obé předvedl v nebývalé míře. Vytýká Zemanovi opoziční smlouvu. Právem. Dušan Streit ale zcela ignoruje, že je to smlouva dvoustranná a jsou pod ní podpisy nejen ČSSD, ale i ODS.
     Dušan Streit o Zemanovi soudí „Dokud objímá stromy, není nikomu nebezpečný." I zde se velmi mýlí. M. Zeman chodí objímat stromy do CHKO Žďárské vrchy a dokonce do Státní přírodní rezervace Babín. Zde při objímání stromů plaší hnízdící ptáky a šlape na hlavy mravenečkům.
     Dušan Streit navrhuje novinářům, aby se nezajímali o Zemanovy názory. Skutečnost je ale taková, že se za Zemanem do Nového Veselí jezdí radit kde kdo napříč politickými stranami. A o tom právě novináři, v souvislosti se Zemanem, zpravidla píší. Dušan Streit v podstatě navrhuje, aby se novináři nezajímali o českou politiku. Opravdu progresivní nápad.

Petr Dejmal     Další články: dejmal.blog.idnes.cz

Autor: Petr Dejmal | úterý 12.8.2008 6:01 | karma článku: 21,33 | přečteno: 2515x
  • Další články autora

Petr Dejmal

Co se to děje?

13.3.2012 v 18:05 | Karma: 11,79

Petr Dejmal

Kam mizí úcta k eucharistii?

3.6.2010 v 23:41 | Karma: 16,61

Petr Dejmal

Půst nebo dieta?

12.2.2010 v 10:30 | Karma: 14,60