Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

karlosMSC

13. 4. 2009 12:39
Chtěl jsem zareagovat na Petru,

ale Saša to udělal za mě. Je fakt zajímavé, kolik,lidí si vezme veřejně něčí jméno do huby, aniž by si do ní viděli(Y).Lidé jsou různé.:-©

0 0
možnosti
DM

dvdmchl

8. 4. 2009 10:59
Jinými slovy pejskaři jsou lidé.

Aneb vlastnictví psa povahu páníčka nezmění.

0 0
možnosti
PS

petrs01

8. 4. 2009 9:32
to je jako kdybys napsal

že všichni pejskaři jsou čuňata, protože jsi ráno šlápl do trousku (ano, je jich takových bohužel hodně, ale ne všichni)

Mám krásného papírového psa z neznámé chovné stanice. Šampióna. Ano, to o čem píšeš se děje, proto si taky vybírám na kterého rozhodčího pojedu. Ano, to co nám jedna z nich provedla na pracovních zkouškách jí neodpustím. Ale že by byli takoví všichni?

Coursing můj pes běhal než jsem se odstěhovala na druhý konec republiky - vždy tam byl sám (bígl), takže vždy vyhrál. A spíš mě mrzelo že pes běh zprasil, dostal málo bodů a přesto vyhrál. Vždyť si to nezasloužil, jakou z toho mám mít radost?

Na vyhrávání, na poháry a pytle granulí mám agility. Stopky většinou nelžou a když je tyčka na zemi, tak je holt na zemi.

No a pokud chceš zažít tu správnou člověkopsí souhru, vyzkoušej dogtrekking ;-)

0 0
možnosti
PS

petrs01

8. 4. 2009 9:38
Re: to je jako kdybys napsal

a jak se tak dívám na tvou fotku, tipuju že jsme se na coursingu párkrát potkali... http://barry.unas.cz ... což taky znamená že znáš Barču z MScoursingu - myslíš že její Pepee vyhrává výstavy, protože Barča kamarádí s rozhodčíma? Ani omylem...

0 0
možnosti
ML

m. l.

8. 4. 2009 9:24
A nebo co se stát pejskařem

pro leštění ega? Takový pejsek na vás upře oddané oči a celým svým postojem a chováním vám neustále říká "ty jsi ten nejlepší člověk na světě". Ono to hrozně svádí, zvlášť třeba když dotyčnému všichni ostatní říkají pravý opak... A pak se někdo diví, z jaké sorty pejskařů se berou ti kteří se neštítí fixlovat a intrikovat jen aby jejich pejsek dostal bodík z výstavy :-)

0 0
možnosti
JD

pedr64

8. 4. 2009 9:16
pedr64

a co být pejskařem jenom pro ten pocit sounáležitosti s němou tváří? Vzít si vořecha z útulku a umožnit mu prožít šťastný život. nehonit se za papírovým psem pro image a nestresovat se poměry uvnitř kynologických spolků.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1231x
Brňák s kartou pražana

Seznam rubrik

Oblíbené blogy