Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

No, mám pár výhrad. Svědkové Babišovy nemohou být církví, protože církev je výhradně křesťanské společenství. A protože křesťanské texty slibují, že lháři skončí v pekle, nemůže lhář vytvořit církev (leda lžicírkev). A tak bych se po vzoru svědků Jehovových přiklonil spíš k označení náboženská společnost. Také proto, že křesťanské církve už svého spasitele mají - Ježíše Krista. Samozvaný spasitel Babiš tomuto modelu neodpovídá. :-)

0 0
možnosti
SN

:-) Autore, zamyslel jste se někdy nad tím, že stíhání začlo po 9 letech, kdy šly preference ČSSD volným pádem dolů? Předehrou byla "rychlá a zběsilá" hlavně tajná, s nikým neprojednaná a s neodvolatelným termínem "reorganizace" policie. Všechno má svoji logiku, než něco napíšete s jednostranným odsudkem, trochu přemýšlejte ! !!!!!!

2 8
možnosti
Foto

Od roku 2015 probíhalo na základě podnětu EU prověřování podle § 158 odst 3 tr. řádu, které byl ztíženo tím, že z Čapího hnízda se ztrácely důležité dokumenty. V roce 2017 spis si vyžádala JUDr. Bradáčová u které byl spis tři měsíce a po třech měsících jej vrátila Policii ČR, že v jejich postupu neshledala žádné závady, a že jsou ve spise důkazy, které nasvědčují tomu, že byl spcáhán tr. čin a dala Policii ČR pokyn zahájit tr. stíhání pro dotační podvod a zaslat do Parlamentu žádost o zbavení imunity Babiše a Faltýnka. Došlo žádost prozkoumala Parlamentní komise a došlo k závěru, že jsou zde důvody pro zbavení imunity Babiše a Flatýnka, Parlament jej imunity zbavil. Nic podezřelého.

4 0
možnosti
JR

J57a16n 89R48á45ž

30. 10. 2017 9:02

Pokračovat stále dokola v nic neřešícím nadávání Babišovi a označovat ty, kdo ho volili málem za debily, je nesmysl a už je to nuda. Nadávat umí každý s IQ dostačujícím na vytvoření jakéhokoliv textu, ale vytvořit seriozní nezaujatou analýzu proč dostaly antibabišovské, tak zvané tradiční strany na frak až ponižujícím způsobem a jak je možné, že parta se šéfem a náměstkem trestně stíhanými vyhrála volby suverénním způsobem, který nemá u nás obdobu, chce důkladné zamyšlení. A jak sleduji blogy i diskuze pod nimi, toho zatím je schopen jen málo kdo.

4 3
možnosti
Foto

Výsledek voleb ukázal že Češi nedokázali za 28 let od Sametové revoluce upevnit svou demokracii, ale naopak ji dokážou prodat a vzdát se jí za pár jednoduchých slibů.

3 1
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1980x
Programátor, rýpal a milovník dobrého jídla, hudby a brakové kinematografie...

Seznam rubrik