Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Data z EET jdou přímo na ministerstvo financí? Skutečně? Já myslela, že na finančák, kde se automaticky přiřazují k příslušnému IČ a kódu podnikatelské činnosti (to by mi přišlo logické a mělo by to ve výsledku zjednodušit administrativu dotyčným podnikatelům).:-(?

1 0
možnosti

Je spolecnost lidi, co chodi v unoru v kratasich a tricku a pak narika, ze ma 'babisovu rymu'. Clanek do kose na papiry.

1 0
možnosti

UF, na konci jsem si oddychl. Skvěle shrnuta kompletní propagace hnutí a takhle vcelku to působí opravdu strašidelně. Když si k tomu přidám vytříbený slovník obou propojených soukmenovců a představím si jejich vládu nad touto zemí, tak je zaděláno na další masové protesty.

4 0
možnosti

Někdo chce být za každou cenu veselý, i když padají trakaře. Málo faktů i na satiru.

1 1
možnosti
Foto

Prezident na Kájinkovi demonstroval, že může dát amnestii komukoliv v této republice, třeba i Sobotkovi s Kalouskem;-). P.S. vztahuje se amnestie i na člověka, který spáchá zločin proti ústavě a může si ji dát i sám sobě?

2 2
možnosti

Nejspíš ano, četl jsem to v Ústavě, vlevo dole.

4 0
možnosti
Foto

No, ta první část, toť přímo hudba nebeská pro příznivce A.B. Poznámka o ironii je samozřejmě pod jejich rozlišovací schopnost. Vždyť je to tak jednoduché - za všechno špatné může Kalousek. I třeba za to, že nemáme na luxusní dovolenou. Vám karma.

10 0
možnosti
Foto

Děkuji, hezky jste mě pobavil, karma.

2 0
možnosti

Vaše ironie je tak nějak křečovitá, a když člověk vezme na pomoc obyčejný mozek, tak vidí, bitvu o koryta... Koho? Topky, Socialistů a odeesaku, hodně jim začalo téct do bot a bohužel, pan Babiš je podcenil a naběhl si s odposlechy...:-)

4 10
možnosti
Foto

Spíš to dělá dojem, že autor začal psát vážně, ale pak se zalekl toho co napsal a co by mu napsali lidi v diskusi...

2 2
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1980x
Programátor, rýpal a milovník dobrého jídla, hudby a brakové kinematografie...

Seznam rubrik