Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

sualk

23. 11. 2009 7:01
Davide ty nejsi Goliáš ty jsi ovce.

Copak jsi se nevšiml, že je zde vše od středu doleva? Pokud by tomu tak nebylo, tak už tu dávno máme důchodovou a zdravotní reformu atd...;-)

0 0
možnosti
MP

Vrah

23. 11. 2009 2:12
strany nalevo od středu

A to je kdo? Komouši, neboli potomci vrahů. ČSSD, od doby Paroubka strana ovládaná populistickým papalášem, který ve svém slavném „únorovém“ projevu otevřeně sčítal své mandáty s mandáty komoušů? Koho to chcete volit?

0 0
možnosti
MP

Vrah

23. 11. 2009 2:07
Vývoj, jenž by nastal i za KSČ?

To si snad děláte s prominutím kozy. Já vidím vývoj, který by nenastal:

Vše by patřilo pořád státu a bylo by dráž a dráž. Udavačské hyeny by na lidi práskali svoje sousedy estébákům a žili bychom v neustálém strachu. Děti by se dostávali a nedostávali na školy kvůli kádrovému profilu rodičů a prarodičů. O lidech by rozhodoval kdejaký čičmunda od domovního důvěrníka přes PSVB…

Na hranicích by byly ostnaté dráty a pohraničníci se samopaly. Předstíraná láska ke KSČ by dál mrzačila charaktery; rodiče by se báli před vlastním dětmi mluvit nahlas, aby to náhodou nevyžvanily ve škole. Kdo by nekradl, okrádal by rodinu, neboli nebát se a nakrást. Cenzura a strach se vyjadřovat veřejně (možná svoboda projevu, ale ne svoboda po projevu, tedy všudypřítomná autocenzura)…

Mám pokračovat? Jistěže nežijeme v krásné době, jistěže se k moci dostává mnoho bezskrupulózních vyžírků, ale pořád tisíckrát líp, než za doby vedoucí úlohy KSČ.

0 0
možnosti
MP

Vrah

23. 11. 2009 1:55
Ony si je už média pohlídají?

Aby to nebylo naopak – aby si sockomouši nepohlídali média.

Jestliže dělá na média nátlak „pravicový“ rychlodoktor Benda (viz náhubkový zákon), tak o vlivu naší levice si nedělám už vůbec žádné iluze.

0 0
možnosti
P

politician.

23. 11. 2009 15:50
Re: Ony si je už média pohlídají?

Vaše reakce nemá žádný smysl. Ano, Benda je přeci z ODS, a média jsou pravicová, to už málokdo popírá. Je to jako 1+1=2. Když neplní funkci u pravice, plní ji u levice, to je jasnější jak facka-pro toho, kdo tomu chce rozumět.

0 0
možnosti
P

pimon

22. 11. 2009 23:59
Jsi tragicky naivní

Jak ses vůbec mohl ve zdraví dožít.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1086x
Člověk zajímající se o věci veřejné.

Seznam rubrik