Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Glock Mark VI

1. 7. 2010 13:39
Zřejmě máte někde u jména Bakala psychický blok

Víte čím se liší sponzorský dar od úplatku? Mimojiné v tom, že existenci sponzorského daru nikdo nezatajuje, sponzor prostě sám od sebe oznámí, že někomu poskytl dar. Úplatek jako takový se tají a nepřiznává, protože za úplatek se očekává protiplnění, které obvykle bývá proti ustáleným pravidlům (morálním nebo právním).

.

Děkuji za blog, jste pro mne dalším potvrzením českého "zmatení jazyků" - lidé používají slova a přitom nevědí, co znamenají, a neznají jemné nuance mezi jednotlivými významy podobných slov. Přeji vám, ať vás za Vaše takováto slova (vyřčená jinde jindy na jinou adresu) nikdo netahá po soudech..

0 0
možnosti

mubu

1. 7. 2010 13:58
Re: Zřejmě máte někde u jména Bakala psychický blok

Taková suma se dá těžko utajit. Vzpomente si na Bácse jako "sponsora" ODS. Prostě  postava smyšlená jako Jára Cimrman. I večeře s Klausem se jmenovaly sponsorské. A komu chcete vykládat, že podnikatelé, kteří vydali 100 000 za dlabec, nic nechtěli? Takže Bakala to také nazval sponsorským darem.

0 0
možnosti

ostrá

1. 7. 2010 13:38
Jsem s výsledky voleb spokojená

osobně jsem ráda za to, že se nám tady rýsuje reformní a antikorupčbní  a silná vláda - je to potřeba, navíc to pozitivně hodnotí i zahraniční odborníci. Oparvdu se mi velmi ulevilo že soc dem a komunisty je z obliga!

Kdybych na to měla, tak bych také zasponzorovala VV... a to jen proto, aby nezvítězila soc.dem.

0 0
možnosti

kuča

1. 7. 2010 13:13
Vážený jmenovče!

:-) Oproti ostatním musím ocenit Váš článek, protože .......vo tom to je....! Media, neboli sedmá velmoc mají ohromnou sílu a trvalé vymývání mozků se u méně chápavějších a méněpřemýšlejících lidí nemine účinkem.

Mám daleko k sympatiím k Paroubkovi, ale jak jsem už dnes psal, dluh poroste dál, jenže o ten se podělí tak 1O% z hor. pater společnosti. Lůza ať žere hlínu. Když si představím, že padákový mág bude rozhodovat o financích, jsem na vomejvání. Dobře si to rozdělili. Náklady na zviditelnění nové strany - několikanásobná návratnost už teď. A co po obsazení ministerských křesel ! Budete se divit pánové! Takovou jízdu s kopce jste ještě nezažili! Za rok se Vás zeptám(pokud ještě budu na světě), jak jste spokojeni a doufám, že odpovíte, kladně. ;-O

0 0
možnosti

Pravda vyděsí!

1. 7. 2010 12:48
Bakala je férový člověk, na akciích jeho NWR lze vydělat

veliké peníze, jen chtít.

To, že mu Dluhoslav Sobotka prodal byty za tržní cenu, přičemž jenom část z ní šla do státní kasy, nemohl Bakala ovlivnit.

0 0
možnosti

1absolutus

1. 7. 2010 13:13
Re: Bakala je férový člověk, na akciích jeho NWR lze vydělat

Bože to je ale příspěvek ......:-)

0 0
možnosti

sarumánek

1. 7. 2010 11:40
nechápu

Můžete mi vysvětlit, o čem to tady s prominutím melete? Jaký úplatek, jaká korupce? Tušíte vůbec, co ta slova vlastně znamenají? Jasně, chápu, že když si velkopodnikatelé z VV za své miliony přímo koupí místa ve vládě a v parlamentu, tak to hodně smrdí, ale Bakala narozdíl od nich žádnou mocenskou pozici za své peníze nechtěl. Takže - odkdy je zakázan naprosto transparentní sponzoring politických subjektů? Není naopak, už od pádu komunismu, taková věc naprostou samozřejmostí u všech politických stran? A není to náhodou stejné všude na světě? 8-o

0 0
možnosti

1politician

1. 7. 2010 12:05
Re: nechápu

Pane nezlobte se ale jste trochu mimo mísu. Tady jde o neetické jednání, pokud tedy víte co slovo etika znamená a jak se projevuje. Ve vaší odpovědi je notně naivity, nechci použít tvrdší slova, ale jinak jistě, na západě se taky dělají lumpárny, rozdíl je v tom, do jaké míry, pokud tomu rozumíte. Bakala přeci ve vládě být nechce, chce jen klid pro své rozkrádačky.:-(

0 0
možnosti

590130

1. 7. 2010 11:20
Á,

obyčejný člověk se už probudil. Transparentní financování volební kampaně (zvlášť když pan B. nic nešoupnul rudým různých odstínů) Vám vadí?

0 0
možnosti

1politician

1. 7. 2010 11:27
Re: Á,

Tak ono by se to stejně asi profláklo, takže to udělali veřejně, neobyčejný člověče.

0 0
možnosti

vena65

1. 7. 2010 11:12
Ale jděte.

Kde jste zaregistroval, že by se v médiích propíraly sponzorské dary levice?

Trošinku jednostranně zaměřen, ne? Váš článek přesně odpovídá projevům Paroubka. Že by jen náhoda, nebo jsou všichni levicoví takto postiženi?

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1086x
Člověk zajímající se o věci veřejné.

Seznam rubrik