Diskuse

Akce Usama

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

Pepan A2

5. 5. 2011 14:44
Vojáci z jednotky, která útok provedla,

celkem právem předpokládali, že Usáma bude ozbrojen. Jeho vlastní blbost byla, že zbraně nechal v nejvyšším patře. NIkdo ale nemohl vědět, jestli není celá budova podminována a při náznaku útoku z venčí nebude vyhozena. Pokud by se tak stalo, Usáma by sice zemřel, ale sebou do pekla by vzal i těch asi třicet vojáků. On by tím měl otevřenou cestu přímo do ráje, protože při odchodu z tohoto světa by vzal sebou velký počet nevěřících. A kromě toho při možném výbuchu by byly určitě zničeny počítače s datovými médii, které se podařilo získat. Když tohle všechno uvážím, nevidím žádný důvod, proč uvažovat o nějakém zajímání tohoto teroristy. A určitě o možnosti nechat se zajmout neuvažoval ani on. Bylo mu asné, že v případě zajetí ho stejně nic jiného než smrt nečeká.

0 0
možnosti
JB

Vím, že něco vím?

5. 5. 2011 13:50
Jistě,

měli by ho soudit a potom mu dát celu s televizí a vycházky.Všeho moc škodí,i humanismu.On také nedal šanci se hájit nezúčastněným lidem z mrakodrapů.

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

5. 5. 2011 12:13
jj

asi to s právem v USA není takové ....... resp je takové jako v čechách :-/

0 0
možnosti
S

shcnitt

5. 5. 2011 11:53
Naopak

článek, který potvzuje názory mnoha lidí. Mohl-li být souzen Sadám, měl být chycen a souzen i Usama. Ale to by toho asi nesměl tolik vědět ...

0 0
možnosti
JN

jenyknovak

5. 5. 2011 12:40
Re: Naopak

R^R^R^R^R^!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1086x
Člověk zajímající se o věci veřejné.

Seznam rubrik