Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P76e98t88r 61H54r18a34d33i63l

20. 9. 2016 18:30

No nevím, ale u auta co má notočeno 200 000 bych opotřebení sedaček čekal. Jinak je to divné. Mám Volvo 330 000 km a sedačka řidiče je silně opotřebovaná:)

2 2
možnosti
TH

Tak si kupte japonce. I po více než dvaceti letech jsou sedadla skoro jako nová. To třeba u starých Citroenů se celkem často prodíral levý okraj řidičovy sedačky.

0 0
možnosti
Foto

Pozor na TOP Citroëna!! Omlouvám se za ironii (viz můj blog). Je mi jasné, že vůz, pořízený z Německa má dobrou kvalitu a hlavně, co je psáno, včetně servisní dokumentace je p r a v d a. Znám, mám sestru v Německu a pár bazarů jsem prošel. Dobrý článek a R^.V

1 0
možnosti
MK

Dobrý den, měl bych 3 poznámky aniž bych nějak vážněji prohlížel foto ani bádal v textu. Na první pohled je 1. foto vidět jiné ET kol které jsou na autě nasazeny. Pokud takovou věc vidím tak velmi zpozorním. Tím spíše pokud se zamyslíme nad přední nápravou těchto aut, která je náchylná i s "malými" koly se správným ET. Dále bych zpozorněl u uvedených km. Auta tohoto typu mají zcela jiné nájezdy, tím více s tímto motorem. V mém případě cca 50-60 tis. ročně. A pokud bych se bavil o motoru samotném tak ten si zaslouží asi opatrnost největší, ale nedočetl jsem se o jakou se jedná výkonovou variantu, takže zde nemám 100% jistotu zda je také postižen vydíráním vaček a pod.

Obecně s Vámi souhlasím, nicméně na foto nevidím nic neobvyklého v takovém stavu je moje auto každou sobotu odpoledne. Osobně bych (s ohledem na výše zmíněné věci) jel toto auto prohlédnout až v druhé řadě, vyčistit si ho umím sám a poškrábané plasty vyměnit také. S úctou M.K.

0 2
možnosti
Foto

Pane Koukole, levá přední sedačka toho auta, jedná se samozřejmě o kůži, známky opotřebení vykazuje a ne, že ne.

Stačí ji srovnat s pravou přední sedačkou.

Já mám 17 let staré BMW 540, najeto 265.000, takže nové auto. A kdybych investoval tak dva tisíce do vypulírování toho auta a veškerého příslušenství, tak nafotím podobné fotky.

Rozdíl bude jen v použitých technologiích. Já třeba nemám zabudovanou navigaci.

A když se auto fotí na prodej, tak by tam vždy měla být detailní fotka "řadící páky". Takto člověk jen dumá, zda to je či není automatika.

Asi je.

A hlavně, takovéto fotky Vám vůbec nic neřeknou o stavech agregátů. Motor bývá u BMW obvykle OK, ale co třeba brzdy a blížící se výměna kotoučů? Tlumiče? Atd.

0 1
možnosti
VK

Jirko, o tom článek není. Asi jsi si nevšiml, že autor na toto téma publikuje celý seriál. Tohle je porovnání top u nás a v Německu. Když vidím, jak kriticky neuvažuješ, tak se nedivím, že jsi se stal zdejší legendou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2131x
Vždy mne bavila auta a svět okolo nich, bohužel čím hlouběji jsem poznával tento obor, tím více problémů jsem potkával. Nejen problémů ale i podvodů. Proto jsem se rozhodl podvody odhalovat, pojmenovávat je a také ale hledat řešení. Nechci si výsledky nechat jen pro sebe. Proto tu jsem.

 

Můžete moji práci sledovat zde: https://www.facebook.com/autoautacz/

a nebo zde: https://www.facebook.com/kladivonaautobazary/

Sledovat mne můžete také zde (můj osobní profil) https://www.facebook.com/david.koukol.3

Můj web s kontakty je zde: http://auto.proweb.cz/

Budu rád, když mi tam napíšete třeba nějaký námět, čím se zabývat, co zlepšit, atd.

Také sháním nadšence do týmu. Kdo by chtěl toto dělat, přihlaste se.

Seznam rubrik