Nejen bazarista je neslušný...

Proč takový nadpis? Důvod je jednoduchý. Zaměřuji se na kontroly automobilů v bazarech a u prodejců abych chránil vás klienty. Zveřejnuji výsledky nálezů a za to mám poděkování, které dnes zde zveřejním...

Slušnost a poctivost totiž chybí nejen na straně prodejců automobilů, jetých či nových, tuzemských, či z dovozu, ale jak se neustále přesvědčuji, tak chybí také na straně kupujících.

Proto jsem se rozhodl zveřejnovat ne jen prodejce, ale i kupující, kteří se neumí chovat. Bohužel, když nezačneme u sebe, nic se nezmění.

Tak tu máme dnes první případ, který na moji nabídku, kterou nikomu nenutím reaguje takto:

Nikdy nikomu nic nenutím a nenutil jsem, nechápu proto smysl informace, kterou se toto individuum chtělo zviditelnit, tak je tu a je slavný :)

Jinak o co šlo? Auto v plné výbavě, skutečnou předváděčku, ne to co se u nás stočí ze 70.000km na 2.000km. Proto ta cena, k tomu výbava atd. Navíc opakuji - nikomu nenutím...

Zde je několik fotek auta z inzerátu, jak je může vidět každý:

Jak patrno, auto není žádná šedá myš a je i unikátní, moc jste jich asi u nás na silnici nepotkali, že?

A jak že to zveřejnuji ty podvodníky prodejce?

Třeba takto:

Tolik asi k věci... netřeba více dodávat. Nemohu napsat, kde zveřejnuji, to by byla reklama a opět by mne tu na idnesu přišly maily stylu "vyřazen blog z..." atd....Takže kdo má zájem, musí hledat sám.

 

Tak mějte úspěšné hledání, tady nám nepomohou...

David Koukol

Autor: David Koukol | neděle 12.3.2017 12:15 | karma článku: 14,17 | přečteno: 637x
  • Další články autora

David Koukol

Naftu nebo benzín?

23.7.2019 v 13:07 | Karma: 11,17

David Koukol

STK a stáčení tachometrů?

18.10.2018 v 20:16 | Karma: 14,51