Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vazeny pane Davide Klindero. Clanek vami napsany pouzivam jako ukazku cloveka, ktery nedokaze podle sve vuli mluvit rozume. Dostojevsky to napsal a nazval jinak, ale ja to nemohu. Redakci by se to nelibilo.

Kazda zeme ma sve politiky. zvolene pro sluzbu svym obcanum. Kazdy krok ktery udelaji, MUSI byt zhodnocen, zda obcane nebudou poskozeni okamzite nebo v budoucnosti. Reakce zapadu, CR k tomu pocitejte, resil tento putinuv cin presne a rycle, jak bylo potreba (osobni souhlas se zapadem). A to se jedna o zemi, ktera neni v EU a ani v NATO.

Ztrata v obchodni svere bude na zapade velika. Nemecko a USA budou muset hledat nahrazeni ruskeho plynu a ropy. I CR ztrati nejake procento vyvozu. Proto jiz ten nadpis nam ukazuje kvalitu vaseho mysleni.

0 0
možnosti
EH

Rozpoutat třetí světovou umí se současným arzenálem každý.

Pokud se podaří udolat Putina sankcemi a nesouhlasem Evropy a většiny světa, znamená to, že jsme se jako lidstvo posunuli a nemusíme se nechat strhnout k násilí každým agresorem.

Ukrajině to stejně nepomůže, protože při WW2 trvala pomoc Polsku šest let a kolik to stálo životů. Chřestění atomovkami taky nepomáhá.

1 0
možnosti
VV

Zatim s nimi ovsem chresti jen jeden vsehoschopnej idiot.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 235x
Student PedF UK v Praze. Zájem o historii českou i evropskou a společenské vědy. Z hlediska „politického kompasu“ pravicový, konzervativně-liberální, euroskeptický.

Seznam rubrik