Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Ještě bych si ráda přečetla nějaký Váš článek (autore) o elitách v České televizi a jejich vyváženém moderování diskuzních pořadů. I když tam opozice má omezený přístup, že?!

0 0
možnosti
DB

vadí mi několik málo věcí. Jste vy osobně také plebs nebo elita? To za prvé, proč používáte emočně nabitá slova? proč nevedete jen diskuzi ale bouříte emoce?

no a za druhé se musím na něco zeptat...jaký je podle vás rozdíl mezi demokracií a liberalizmem, když zde prezentujete v poslední větě, že tyto dva tábory spolu bojují a třetí se směje...???

za další je to tak, že společnost ----a to jakákoliv má vždy svou hierarchii osobností a hierarchii vrstev....tedy diskrétní elitu, pomocnou elitu, střední třídu, nižší třídu a bezdomovce a ostatní na okraji společnosti.... navíc elity jsou sociální, politické, finanční ale i vědomostní....které jste měl na mysli? a kdo z vyjmenovaných vrstev společnosti je podle vás plebs a proč?

2 0
možnosti

Souhlasím s názorem, že média vč. DVTV nejsou objektivní. Ale když o tom začnu hlouběji přemýšlet, docházím k závěru, že to není možné. Vždy tam bude nějaký subjetivní faktor ať vědomě či podvědomě. Pořád jsou to lidé, kteří zde žijí a mají nějaký názor.

Já ani vy také nejsme objektivní, ač se o to snažíme. Avšak je nutné na neobjektivitu těch, kteří se jako objektivní tváří, upozorňovat. Odemne karma.

PS. Přesto, že nesnáším všechny Konvičky, Kotleby a jim podobné typy.

0 0
možnosti
MS

Pane Jaroš klobouk dolů a karma.Já osobně bych také rád uvítal opravdu nezávislou mediální osobnost,která by současnou schizofrenní společnost trošku usměrnila ke konstruktivní diskuzi.Podobnou aktivitu projevil poslanec Zdeněk Soukup(za což mu patří dík) když zorganizoval diskuzní platformu "máme se bát Islámu" v prostorách PS,kde objektivně nechal vystoupit příznivce i odpůrce.

5 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1193x
Osoba jako většina z nás, která podporuje svobodu slova a diskuzi nad různými tématy.

Seznam rubrik