Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Když se tak ptáte, bude to propadák.

0 0
možnosti
ZZ

No, bude to mít Šlachta těžké.

Podobných sólistů vstoupilo do celostátní politiky víc.

:-(:-(:-(

0 0
možnosti
JP

Další magor na politické scéně, naštěstí bez šance.

1 1
možnosti
Foto

To si nevyberete.- Když se nikdo do politiky nehrne, je to špatně, a když ano, tak taky.

Víte co? Jděte do toho Vy! ;-D;-D

5 0
možnosti

Někteří lidé se domnívají, že "Přísaha" se svým programem proti korupci přišla pozdě, a že už není co potírat. Není to pravda. Různí Rittigové a spol. jsou pořád na koni a díky politickému krytí jsou čím dál tím drzejší. Těm, kteří v minulosti Šlachtovi házeli klacky pod nohy, i těm, kteří dnes jeho pokus o vstup do politiky zpochybňují, či zesměšňují, takový stav vyhovuje.

4 1
možnosti
JF

jen takový trochu politický rozměr věci ... problém není v ostatních (jako nějací ti pochybovači atd ...) ... to už tu bylo a ostatně i je (!!!) ... problém je vždy někde jinde ... ale to jen taková poznámka na úvod nezaměřit se jen na chyby jinde (např. ten boj s korupcí ačkoliv to je rovněž jistě nějaké téma se svými příčinami které mohou být systémové nikoliv individuální) ale hlavně se zaměřit i na ty své chyby (třeba že problém je i jinde) ... to ale možná jen rada do začátku aby to dobře šlo ... ono je potřeba hledat správné spojence a vždy pro danou oblast ... třeba i pro nastavení správného politického klimatu, kde se nám vyskytují rovněž nějaké ty problémy ... tedy s kým a za co a s kým za co zas ne a s jiným zase za co jiného ... žádné sekty pod přísahou (také se nám to zde trochu tak zdá) ... což ani nevím proč mne napadlo ... se vším je potřeba umět pracovat a vědět že každá mince má dvě strany ... např. nouze těch co jsou na něčem závislý a nemají alternativu ... příležitost také dělá zloděje ... ne jen zloděj ... tak asi nějak tak trochu politicky ... k dvěma stranám každé mince a to i přísahy ... jinak R^

0 0
možnosti
Foto

Proč skončil Šlachta u policie? Vyšetřoval kauzy a neinformoval o tom politiky, to přece nejde:-)

4 0
možnosti

... a skutečně se řídil heslem "padni komu padni".

3 0
možnosti
ZJ

... první výkřik do diskuze!! Tak tenhle člověk .... fakt NE :-P!

3 5
možnosti
JF

No jen jestli jste to vzal tak úplně za správný konec ... přece když budu něco vyšetřovat a mohou v tom být zcela eventuelně i ti politici a navíc třeba ti právě zcela nejčistší a nejdemokratičtější no tak to se ví, že je musím přeci informovat, že něco se nám děje v nepořádku ...;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
"Lidé se nemění, mění se jen prostředí"

 

Seznam rubrik