Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ministr školství nemůže otevřít školy bez souhlasu hygieny. Otevření škol už se jeví na dohled, pochopitelně s testováním. Není možné, aby ministr rozhodoval na základě uřvané partičky shromážděné před jeho domem. Demokracie se v naší zemi blíží ke svému konci.

5 0
možnosti
PB

Karma a souhlas. Tahle praktika by se zvykem rozhodně stát neměla.

9 0
možnosti

ANO nevolím a volit nebudu. Panu ministrovi Plagovi vyčitám více chyb(a taky to éééé za každým druhým slovem, což zvláště u ministra školství působí hrozně), ale takováto demonstrace je za čáru hodně, hodně moc. Policie měla akci zarazit v zárodku a hned. Tohle se někde stalo v Evropě, nebo zase máme nechvalný primát? Demonstrace byla povolena? Jestliže ne, potrestat organizátory za uspořádání nepovolené demonstrace během nouzového stavu v souladu s platnými zákony.

4 0
možnosti
Foto

Myslím si, že je to naprosto v pořádku.

0 1
možnosti
PC

Zoufalí lidé dělají zoufalé činy. Za normálních okolností by to byl jistě přehmat, ale tady už se 11 měsíců nežije normálně! Doplácí na to každý - i ten, který si to nemyslí.

0 2
možnosti
LH

Proc jste za A vynechal leto t9 a za B kde v EU se zije normálně... ?

1 1
možnosti
RP

Také doufám, že nebyli doma protože si dovedu představit jak by to vyděsilo jeho dvě malé dcerky. Jenom nechápu proč tam vykřikovali a žádali odvolaní prezidenta ČLK Kubka...Si snad spletli dům nebo si myslí, že tam bydlí s Plagou?:-)

5 0
možnosti
Foto

Pan ministr patří k těm, co schvalují represe, tedy dopouští se násilí na druhých lidech. Pro by mu to ti lidé nesměli jít zakřičet před jeho obydlí ? On s nimi také neměl žádné slitování.

(Na druhou stranu nevím, jak hlasuje a jestli je tedy nutné na něj křičet před domem.)

0 2
možnosti
JZ

Souhlasím. Nejsem příznivec ANO, ale tohle je za čarou. Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti
KV

Plný souhlas. Ovšem najdou se i hlasy, že je to tak úplně v pořádku a že mu měli ještě nějakou přišít. Což by se mohlo kvůli psychologii davu i snadno stát. Pořád by to byla jen zcela legální demonstrace?

3 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
"Lidé se nemění, mění se jen prostředí"

 

Seznam rubrik