Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přemýšlíte, nepodporujete opozici, tak jste určitě placen Kremlem.

0 0
možnosti
VB

Nabídka Prahy jako místo setkání Bidena a Putina je už vůbec ulítlá, v USA si jsou bohužel vědomi, že na Hradě už nesídlí Václav Havel, ale někdo velmi problematický.

2 0
možnosti
VB

Jste zastánce kterých starých časů? Máme totiž ty lepší (např. republiku za TGM), pak ty horší (totalitní režim). A lidé se někdy mění, někdy se vyvíjejí - k lepšímu, ale i bohužel k horšímu. Nezdá se mi, že by sama opozice (kromě KSČM a SPD) něco aktivně vymýšlela proti ČSSD ke kauze Vrbětice, spíše zda nenaběhla našeptávání některých domácích podnikatel. mazánků nebo prostě naběhla vlastní přemírné snaze zviditelnit se v nevhodnou chvíli u nevhodného tématu (ale v jednotl. subjektech nejsou vždy shodné postoje, např. si vážím uvážlivosti lidoveckého J. Bartoška).

0 1
možnosti
Foto

S tím Bartoškem jste fakt pobavila. Ten by mohl dublovat Geobelse.

0 0
možnosti
Foto

Nic ve zlém, ale Jan Hamáček se do všeho zamotal sám. Sám se vyjádřil, že cílem jeho cesty do Moskvy je dojednat dodávky ruské vakcíny Sputnik V až bude schválena v EU. Dále se i sám vyjádřil, že nabídne Prahu jako místo summitu Biden-Putin. Dále nedokázal uspokojivě vysvětlit, proč si jako ministr vnitra povolal našeho velvyslance v Moskvě do Prahy. Ať se potom nediví, že toto jeho chování dává prostor pro všelijaké spekulace.

1 0
možnosti
JK

Bez diskuse jde také o předvolební boj, což je v politice běžné a normální.

Biden schůzku inicioval a Putin zrovna v té době tak na oko kývnul.

Nešlo o dodávku Sputniku ale příslib, že bude doručeno po schválení od EMA. Hrdina nyní, dodání po volbách, možná.

Bartoš teda rétor rozhodně není a Zaorálek, Stanjura, Benda i od pirátu Peksa a mnoho jiných strčí Bartoše do kapsy. Tenhle zjevný omyl v úsudku mě přiměl rozebrat i omyly ostatní.

Hodnocení novináře je silně subjektivní, mě například kauza Babišova syna zaujala, byla pravdivá a autentická. Kroupa nesbírá laciné senzace, je to investigace jak má být, příběh je vystavěn velmi věrohodně a zda je podložen i důkazem v podobě svědectví se ještě ukáže.

0 3
možnosti
Foto

Jsem zvědav, jestli se v této aféře objeví nový Chovanec jako v případě Lánského puče a Hamáčka usvědčí ze lži

0 0
možnosti