Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tonička

12. 9. 2009 0:59
Výskyt UFO v ČR v roce 2009 zdokumentován

0 0
možnosti

Tonička

12. 9. 2009 1:06
Re: Výskyt UFO v ČR v roce 2009 zdokumentován

na blogu: //pliskova.blog.idnes.cz/c/86238/nad-Ceskem-se-objevilo-UFO.html

pozorování u Olomouce doplněno:-)

0 0
možnosti

ladan61

10. 9. 2009 20:53
viděl jsem něco podobného 2

Také by se ale dalo předpokládat že pokud by se jednalo o tělesa letící ve velké výšce a svítící odrazem od Slunce , že směrem k západu budou svítit stále více.Stal se pravý opak - zhruba když prolétávaly už mírně na západ od nás ve směru na Ohrobec náhle zhasnul první,pak druhý.Druhý se asi po vteřině na okamžik znovu rozsvítil ,pak už zhasnul nadobro. Těžko říct v jaké výšce se objekty pohybovaly , chybělo jakékoli měřítko.

Popsaný úkaz jsme viděli nedávno, jednu sobotu v půlce srpna. Obloha byla jasná , takže se objekty nemohly třeba skrýt za mrak.Co to bylo , nevím,jen jsem se chtěl podělit o zážitek s ostatními čtenáři. Zážitek měl legrační závěr, právě když zhasnul druhý bod , shodou okolností okamžik potom časový spínač vypnul po celou dobu tlumeně hrající autorádio a přítelkyně se začla děsit že teď určitě nepůjde nastartovat auto! Vzpoměla si na jeden americký sci-fi film;-D.

0 0
možnosti

davidhrbek

11. 9. 2009 0:00
Re: viděl jsem něco podobného 2

Děkuji vám oběma zatím posledním za příspěvky. Možná by stálo zato - pokud to už neexistuje - zřídit takovou stránku na facebooku. Co vy na to?

0 0
možnosti

ladan61

10. 9. 2009 20:50
viděl jsem něco podobného

Po přečtení tohoto článku mi to nedalo abych také nepopsal podobný zážitek , pro změnu z okolí Prahy.Dělali jsme si s přítelkyní piknik v přírodě , už jsme balili věci do auta , poněvadž byla již skoro tma. Najednou se nad východním obzorem nad Horními Jirčanami objevil jasně svítící oranžový bod a za ním v delším odstupu druhý,

stejně intenzivně oranžově svítící.Oba body letěly naprosto rovně jako podle pravítka, udržujíce si stále stejný odstup.Nejprve jsem myslel že jde třeba o policejní vrtulník či svítící letadlo (nebyly ovšem ale vidět obvyklá poziční světla)

ale objekty se pohybovaly nehlučně , navíc ten podivný a neměnný rozestup...Pak mne napadla družice , ovšem východo-západním směrem se družice zrovna často nepohybují , natož ke všemu dvě za sebou. 

0 0
možnosti

Dana Bočková

10. 9. 2009 15:49
lampiony

Nemohlo jít o thajské lampiony? Posílám fotky z jeho vypouštění http://galerie.albumfotek.cz/24038/ jsou poměrně velké, dlouho hoří, často je lidi vypouštějí jako rituál hromadně.

0 0
možnosti

davidhrbek

10. 9. 2009 15:54
Re: lampiony

Milá Dano, děkuji Vám za odkaz. Koukal jsem se na to, takhle to nevypadalo. Všechny tři pohybující se body měly přesný a ohraničený tvar, všechny se pohybovaly naprosto stejně, jako by se jednalo o synchronizovaný let. A barva byla světlejší, než je na fotkách, což ovšem může ovlivňovat momentální hustota ovzduší a já nevím čeho. Hlavní ale je, že body při pohybu za sebou nezanechávaly žádnou čáru ani se netřepotaly ve vzuchu, jak je patrné z fotek těch lampionů. Ale díky za odkaz ještě jednou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2089x
Můžete také navštívit: www.hovorydavidahrbka.blog.idnes.cz
www.facebook.com/davidhrbek
Více informací na www.davidhrbek.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy