"Po milostném aktu" a další vtipy

Dva australští králíci se honěj, blbnou, až se z toho unavěj. Lehnou si pod strom a usnou. Najednou se objeví krokodýl a toho jednoho začne žrát. To vzbudí králíka vedle. Otře si oči a rozespale povidá: "Jak ty to děláš? Já si jenom na chvilku zdřímnu a ty už máš spacák od Lacoste!"

. . .

Po milostném aktu se ptá ona jeho: "Miláčku, jaké dáme jméno našemu děťátku?" On si stáhne prezervativ, udělá na něm uzel a pronese: "Jestli se z toho dostane, tak David Copperfield."

. . .

V ZOO: "Tati, proč na nás ta gorila za sklem tak hnusně čumí?"
"Psst, tiše, děti! Jsme teprve u pokladny!"

. . .

Jaký byl první hovor A. G. Bella poté, co sestrojil telefon? Když přístroj zapojil, čekala na něho dvě zmeškaná volání. Od Járy Cimrmana.

. . .

V přeplněným baru začne řvát jeden chlap na druhého: "Ty vole, šukal jsem tvoji matku." Celý bar ztichne, čeká na reakci druhého chlapa, ale ten mlčí. První řve znovu: "Šukal jsem tvojí matku!!!". Bez reakce, jen v baru to šumí. První řve už úplně nepříčetně: "Slyšíš, co ti říkám, kreténe, šukal jsem Tvoji mutru!!!" Druhý konečně odpoví: „Prosím tě, tati, jdi domů, jsi hrozně vožralej.“

. . .

Koupí si Pepa Kalianků auto, odjede, ale za chvíli se vrátí, že má v háji převodovku. Tak mu ji vymění, omluví se mu a on odjede. Za chvíli ale přijede znova a že má zase v háji převodovku. Takhle se to opakuje ještě několikrát, a tak s ním pošlou mechanika, aby viděl, co dělá špatně. Jedou po dálnici, 40 na dvojku, 60 na trojku, furt to šlape bezvadně, 100 na čtyřku pohoda, 150 na pětku a furt nic.
„No a teď tam dám R jako raketa, a je to zase v prdeli!”

 

 

Autor: David Hrbek | pondělí 17.10.2011 11:00 | karma článku: 25,28 | přečteno: 3782x
  • Další články autora

David Hrbek

Až budu umírat...

22.1.2015 v 22:00 | Karma: 11,69

David Hrbek

S Lenkou pod markýzou

20.7.2014 v 22:26 | Karma: 11,51