Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

davidhrbek

29. 6. 2009 14:25
Passionate Eye etc.

Dobrý den, děkuji moc za milý vzkaz. Co se týká knížky Passionate Eye, nevím o tom, že by ji někdo měl v plánu vydat, ale to neznamená, že o tom třeba někdo neuvažuje nebo už dokonce nemá v plánu. Ale skutečně o tom nevím. Třeba nás někdo překvapí. Knížku mám a je moc zajímavá. Včetně rozhovoru, který s ní v roce 1994, po vydání jejíhé cd 99 F dělal Leonard Cohen, kterému Suzanne dělá teď v červenci předskokana na jeho londýnském koncertu. Ten rozhovor je celý ke stažení na http://www.suzannevega.com.

Mějte se hezky a ještě jednou díky.

David

0 0
možnosti
L

laura123

29. 6. 2009 9:11
kniha

Dobrý den, pane Hrbku, díky za příjemný rozhovor, škoda, že jsem o něm tehdy nevěděla, ale aspoň z koncertu v Kongresovém centru jsem byla nadšená. Vím, že SV vydala knihu tuším s názvem The Passionate Eye - netušíte, jestli ji někde nehodlají vydat česky? Díky, R.Šimonová

0 0
možnosti
JM

Hucul

25. 6. 2009 9:15
Super, diky!

Kdybych byla tenkrat tusila, byla bych do toho divadla taky prisla. :o)

0 0
možnosti
DH

davidhrbek

25. 6. 2009 9:23
Re: Super, diky!

Nevěšte hlavu, Scénické pokračují v nové sezóně, třeba si tam najdete hosta, který pro vás bude zajímavý. Jinak záznamy s dalšími hosty jsou na http://www.youtube.com/davidhrbek - David

0 0
možnosti
MM

Monty M.

25. 6. 2009 7:17
Dekuju!!

Susan Vega je ma platonicka laska ;-) Diky moc:)

0 0
možnosti
N

nakata17

24. 6. 2009 23:04
Díky moc za další parádní rozhovor.

Při Vašem scénickém rozhovoru s Davidem Vávrou na SZ v Bruselu jsem díky svému dotazu dostal možnost vybrat si jednu ze 2 cen. Ve výběru bylo CD Davida Vávry s jeho básničkami a Vaše knížka Všechno je sázka. V kulturním prostředí SZ mi přišlo divné vybrat CD a tak jsem i přes zoufalý nedostatek času sáhl po Vaší knize s tím, že si ji třeba někdy přečtu . . . Přečetl jsem ji už během prvního následujícího víkendu a byl jsem neuvěřitelně mile překvapen. Všechny rozhovory byly naprosto geniální. Zajímavá kombinace hostů, pohodová atmosféra a vhodné otázky, díky kterým kažký mluví otevřeně o všech tématech.

Díky moc za skvělý nečekaný zážitek! Přeji hodně štěstí do další práce.

R^

   

Aleš Bartheldi

0 0
možnosti
DH

davidhrbek

24. 6. 2009 23:08
Re: Díky moc za další parádní rozhovor.

Děkuju moc za milá slova, velmi mě to potěšilo. Snad se uvidíme v Bruselu zase v září, říjnu, listopadu či prosinci. Mějte se hezky a ještě jednou díky!!

David

0 0
možnosti