Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pys

14. 7. 2009 17:36
Mám strach o své duševní zdraví

Moc se bojím,

až (dej mu Pán Bůh dlouhé žití, určitě mne přežije) jednou zesne, tiše, v koutku, náš Karel Národní Zpěvák Písní, vždy a pro všechny Gott. Opravdu moc, moc se bojím. Kam se schovati, by rozum zdravý jsem si zachoval (vlastně už to vím). Slzy a znoj na tváři se mi pojí, ach ta představa. TV, noviny, rádia, internet, plákáty, festivaly chytré i blbé, festivaly pro chytré i blbé, ráno, večer, bilboardy, potoky slz na chodnících, sebevraždy obřadné i dokonané, tísíce otlaků na nohou mediálních štábů, tlačenice, rvačky o poslední růži v republice, tuny medvídků, vosku po kolena, přes čoud svící na slunce nevidno, meteorologové čekají na změnu větrů; politici též, by prohlédli. Och, co dál bude, až tu On nebude, kam se vrtnout, kde je volno, byl náš nebo proti, kam teď, koho teď?

Drahý Karle Gotte, vše nejlepší k narozeninám, dlouhé žití, mnohé zdraví a čerstvý vítr do plachet!

Zdraví Tě Waldemar!

PS.: je mi tu fajn, spoustu už toho chápu, těším se na Tě, vykašli se na ně!

0 0
možnosti

Clara Shot

18. 6. 2009 17:57
Smrt byla vždycky show..

Ať už byla v aréně, při popravě, nebo jen na pohřbu. máme to v genech..

0 0
možnosti

tojsemjanety

18. 6. 2009 16:23
je

to národní pohřeb, proto se musí dát instrukce lidem/národu/, co a jak, aby nebyly zmatky.Tolik tisíc lidí se nedá komorně ukočírovat.Waldovi to nevadí.Škoda ho.;-(

0 0
možnosti

pepinuvhrnec

18. 6. 2009 14:29
Kočka je Kočka

Ten s Kočkou byl stejně lepčí, že?!?!? Ty tlachale!!

0 0
možnosti

philby

17. 6. 2009 21:26
blábol

Ano, trapně se tu projevujete VY. Že Matuška byl slavná osobnost je nepochybné, a stejně tak je nepochybné, že se s ním přijdou rozloučit i tisíce "civilistů". Potom i ony zesměšňované "logistické informace" jsou naprosto na místě. Nevidím v tom nic neuctivého ani "pozvánku na estrádní show".

0 0
možnosti

davidhrbek

17. 6. 2009 21:30
Re: blábol

Problém je ve formě sdělení, ne v obsahu.

0 0
možnosti

PeTaX

17. 6. 2009 21:16
Ale to je důsledkem něčeho jiného

media dnes vlastní soukromí vlastníci (Ringier, či jiní), jejichž jediným zájmem je prodejnost = zisk. Je jim zcela lhostejné - a cenzurně do článků nikdy nezasahují - co se otiskne. Cíl je jen prodejnost. A samozřejmě redaktoři píší to, co prodejnost zvýší. Jinak jsou neefektivní a potenciálně propustitelní. To je příčina bulvarizace i relativně seriozních médií.

0 0
možnosti

Sim-ona

18. 6. 2009 14:58
Re: Ale to je důsledkem něčeho jiného

Musím  konstatovat naprosto shodnou zkušenost.Nedávno jsem se ohradila proti  jednomu  titulku (jinak velmi dobře napsaného článku) a dostala jsem odpověď autora přesně v tomhle smyslu : Titulek "dostal" od editora a on jen "naplnil" obsah. Kdyby trval na svém, střízlivém, článek by měl malý počet "odkliků" tj. shlédnutí a hrozil by mu "postih".

A ještě jedna zkušenost : v papírové verzi víkendové přílohy MfD vyšel nedávno rozhovor s Arnoštem Lustigem pod titulkem "Láska lidi znásobuje" ovšem na webu xman.cz najdete totožný text pod názvem : "Arnošt Lustig: Sex je pro většinu chlapů sport".

Taky to o něčem svědčí.

Přidávám se k postoji pana Hrbka, i mně tohle  předjímavé "buzení touhy po pachu krve" uráží.

0 0
možnosti

JirkaJirka

17. 6. 2009 21:07
iDnes mě nepohoršuje

Tak já tedy jako čtenář dlouhodobě pozoruji že idnes směřuje víc k bulváru, ale pranic mi to nevadí. Dřív jsem iDnes bral jako seriózní noviny, dnes jako bulvární občasník.

Kdybych byl majitelem iDnes, choval bych se stejně - snažil bych se uspokojit poptávku a tím víc vydělat. Na seriózní četbu jednoduše přebrouzdám na iHned a lidem kteří se nad tímto pohoršují, ať to jednoduše nečtou ;-D

0 0
možnosti

Limburger

17. 6. 2009 21:04
Pane, promiňte, ale trapně se tu projevujete právě Vy..

Co je špatného na široké publicitě kolem pohřbu slavné osobnosti? To už závist malého čecháčka dospěla tak daleko, že tady jeden druhému budeme vyčítat výpravnost pohřbu a mediální pozornost kolem něj? Mně to připadá zcela v pořádku. A Vy se s tím prosím smiřte, nebo zkuste být alespoň stejně tak dobrý, jako byl Matuška. Pak na Vašem pohřbu také nebude kde parkovat a - komu bude vadit, že na to někdo seriozně upozornil? To ale asi nehrozí, že...;-) Ach jo, Vy jste chudáček...Rv

0 0
možnosti

líný workoholik

17. 6. 2009 20:30
To víte,

idnes.cz - nejdůvěryhodnější zpravodajský portál na českém internetuRv Hlavně, že si pak vylijí srdíčko, jak jsou diskutéři vůči nim sprostí;-( V diskuzích se maže o stošest, i když jde častokrát o slušné poznámky. No a Matuškův pohřeb online je vrchol.

Jsme na idnes, takže komentuju idnes, o zbytku se nemá smysl bavit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2089x
Můžete také navštívit: www.hovorydavidahrbka.blog.idnes.cz
www.facebook.com/davidhrbek
Více informací na www.davidhrbek.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy