Diskuse

EuroParoubek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

falm

6. 4. 2009 13:53
Abyste si tady tak nenotovali

tak vam pripomenu, ze dokonale demagogicky ignorujete skutecnost, ze za Paroubkovy vlady o nejake krizi nebylo ani potuchy a paklize se budete slepe drzet svych prapuvodnich planu, aniz byste je flexibilne upravovali v souladu s aktualni celosvetovou i evropskou ekonomickou situaci, pak byste to opravdu privedli velmi rychle k totalnimu rozvratu.

"Shozeni" soucasne vlady (s euro predsednictvim to nema nic moc spolecneho, viz zmeny v Italii nebo Dansku behem jejich predsednictvi - to je jen vase dalsi demagogie) bylo proto pro tento stat spise zachranou.

Takze si nelzete do vlastni kapsy. CSSD jen ODS soumenovcum zatla tipec s poslednim rozkradanim tohoto statu a vozenim se po zadech nejchudsich vrstvev spolecnosti.

To je ta pravda, kterou nechcete slyset.

0 0
možnosti
N

Novotnak

6. 4. 2009 15:13
Re: Abyste si tady tak nenotovali

První půlka má určitou relevantnost, ale druhá půlka Vašeho článku už je hodně zaslepená. Uvědomte si, že pravičáci netvrdí, že všichni v ODS jsou čistí jak lilie, všude se najde někdo zkorumpovaný nebo zkorumpovatelný, ale nepřipadáte si blbě když se snažíte tvrdit, že se s ČSSD zastaví tunelování? Vždyť to byla právě ČSSD, se kterou měla "mafie" nejužší vzthay. Vzpomeňte si na Grose, Mrázka, Kočku, Ďuřičku a další... Já tady nebudu tvrdit, že Mrázek neměl své lidi i v ODS, ale vy proboha netvrďte, že když přijde ČSSD, tak tu nebude vládnout Mafie.

Četl jsem tu na blogu výborný článek plný argumentů a souvislostí o tom, že čssd chce zabránit privatizaci letiště prostě protože už má od minulé vlády domluvené svoje "kontrakty" na tento prodej....

Podle mě by bylo daleko užitečnější kdyby opozice vládu spíš kontrolovala, než kritizovala a schazovala. Pak by se obě strany šábly a my bychom si bláhově mohli myslet, že vše proběhlo čistě... :-DDDD

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

6. 4. 2009 12:22
Spíše někdo JP vysvětlil, že

... s větrnými mlýny (světovou ekonomikou) bojuje jen donkichot (J. Paroubek). Navíc šrotovné, 13. důchody a podobné "nápady" jsou tak fiskálně zatěžující, že by na udržení schodku nestačila ani milionářská daň pro všechny s příjmem vyšším 20 K Kč.

0 0
možnosti
D

dino_na_idnes

6. 4. 2009 12:15
Ale ne,

když se slib nedodrží, tak pro ČSSD problém nenastává. Jednak volební slib je něco jako dluh vůči voličům a jak je to s placením dluhů v podání ČSSD víme, jednak jakýkoliv problém je možné hodit na ODS... No a posledním východiskem je splacení slibů novými sliby, občan má dostatečně krátkou paměť a slyší na to, co je a co bude (slíbeno, že bude).

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2048x
Nemilosrdný kritik ekonomických nesmyslů, nemilosrdný vychvalovač všeho pozitivního. Holduje amatérské literatuře a nošovickému pivu. Načichlý pražskou ekonomkou a žurnalistikou. Nyní si na chleba vydělává ekonomickými analýzami pro ODS. Blog ale samozřejmě vyjadřuje pouze mé soukromé názory...

Seznam rubrik