ČSSD, au revoir!

Na vědomost se dává, že kudly své do kufru balíme, poslouchat vás přestáváme, a zemi jinou zruinovat se vydáme.

Pozor, pozor! Následuje oficiální prohlášení strany této, sociálně demokratické se zvoucí. V této zemi svých pár švestek balíme, cíle už jest dokonáno. Zprvu ekonomiku položiti na kolena, zadlužit vaše vnuky až do kolena třetího, o práci připravit půl milionu z vás, úspěchem završeno bylo. Nyní kudlou do zad vládu sraženou máte, v ten okamžik historický, kdy Evropa vám říká pane.

 

Nyní už poslouchat vašich bědných nářek nemusíme. Naše online rozhovory na webu našem ČSSD odpískali jsme, už rok to bude. Nyní končíme i s dopisy od občanů českých. Když v půlce března napsal nám náš dlouholetý člen, že smuten je z politiky naší, kterou média řídit bychom chtěli, na truc odpovídat jsme přestali. Co kdyby už dobré dopisy nepřišly…

 

V oblasti ekonomické už rovněž není, co bychom dodali. Populismus i vaše miliardy roztáčíme opět ve velkém. K euru jako svatému grálu vzhlížíme, sic nám jej z Evropy neposlali, když jsme tenkrát vystavovali dlužní úpisy za vaše nenarozené vnoučata. Teď už zbývá jen nadávat na zlou podlomenou vládu, jak zadlužuje zemi druhým nejrychlejším tempem v historii naší.

 

A když se zeptá někdo našeho experta,  kdo zadlužoval zemi nejvíce? Bez obav jsme, neboť odpovědi přece nikdo nedočká se. Děkujeme tedy za důvěru, hlavně za tu od STEMu (která výsledky má dlouhodobě nejlepší), ale tady už jsme skončili. Lidé zdají se už moc rozumní, by volební lístek nám věnovali.

 

Za Českou stranu sociálně demokratickou Váš Jiřík a Jiřík.

Autor: David Havlíček | úterý 21.4.2009 10:00 | karma článku: 27,66 | přečteno: 1691x
  • Další články autora

David Havlíček

Paroubku, okradl jste naše děti

10.12.2009 v 9:59 | Karma: 37,31

David Havlíček

Jak Paroubek zblbnul média

23.9.2009 v 15:40 | Karma: 38,00

David Havlíček

Děkuji, pane Paroubku

15.9.2009 v 14:26 | Karma: 39,62