Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Podle toho co píšete by jste měl sám uposlechnout své rady a dovzdělat se o křesťanství a jeho historii. Jinak by jste například věděl, že posmrtný život není otázkou volby o nic víc než gravitace.

3 0
možnosti
LK

Jistě, takové srovnání postav Mohameda a Ježíše, to jsou vlastně úplně stejné případy, jejich životy se podobají jako vejce vejci, stejně tak učení.

4 0
možnosti
DH

a říká někdo, že jsou to "stejné případy"?...věroukou určitě ne, samozřejmě i okolnosti jejich vzniku byly jiné..ono by to asi taky těžko dávalo smysl, pokud by všechna světová náboženství měla být stejná...mně na tom přijde pouze dost hloupé automaticky předpokládat, že křesťanství je něco nej, nej...proč? že je tam nějaký ukřižovaný člověk?..po potlačení Spartakova povstání zdobili ukřižovaní povstalci celou silnici Via Appia...taky oni umřeli za svoje ideály...ovšem, já zapomněl, to byli ti hloupí nekřesťané..nebo se mám sklonit před váženými křesťany z toho důvodu, že jsou tak hodní a nenásilní...?..kruci, jak to kdysi vyjádřil ten hodný papežský legát při tažení proti Albigenským...ehm.."Zabte je všechny, Bůh už si je přebere?...tak tomu říkám mír a láska

0 0
možnosti
MR

cist Bibli nebo Koran je vam v dane situaci na prd. Tady nejde o to co ta ci ona kniha rika ci ne, ale jak se chovaji jejich stoupenci.

6 0
možnosti
Foto

Tak v tom případě si muslím možná říká, co křesťan, to můj vzor. Co dělali např. Britové v Pakistanu a Italové v Etiopii a Němci v Africe?

0 2
možnosti
Foto

Když už tak někoho nabádáte k sobotní návštěvě knihovny, zkuste si vyhledat otvírací hodiny. Takže pište také jen o tom co znáte.

6 2
možnosti

Pane, nevím v jakém městě žijete, ale v mnoha knihovnách od městských, přes krajské k národní mají otevřeno v sobotu alespoň dopoledne, většinou však více a samozřejmě bývá otevřeno i v neděli odpoledne i když to není tak časté jako ty soboty. Takže, prosím, když už vyzýváte ostatní, aby psali o tom co znají, držte se toho také. Než mi začnete nadávat, vězte prosím, že vím o čem mluvím, protože totiž v městské knihovně pracuji

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 616x
jsem fešný, chytrý a v případě potřeby dokážu uvařit čaj

Seznam rubrik